- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt tudom..
de egyenlőre nem akarok nagyon költeni rá..most vettem az alaplap-memo-proci-proci hűtő-vid kari kombót..sacc volt vagy 80e, szal kicsit lenullázott.. a régi konfigért meg kakit se fogok kapni..
kocsinak most törték össze a hátulját,pontosabban csak a lököst, bár azt fizette a srác.. legalábbis remélem kijövök annyiból amennyit adott..
Illetve most kelle a komplett vezérlést is cserélnem..sac 60e Gsi-m van és nem szórakoznék inkább vele.. ha valami behal ott, akkor az nem 60e hanem 300az olajcsere meg már csak apróság ezek után
Na de hogy ON is legyek, a köv hardware elem inkább egy sata winyó lenne,mert az dvd meg winyó is PATA az meg csak egy van ezen a lapon...
Szal szeretném megúszni egyenlőre hűtő csere nélkül..
ha nem számított volna a -5 e akkor valszeg az IPON-os galaxy 8600GTS oc hőcsövest vettem vonlna meg 30ért
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest