Új hozzászólás Aktív témák
-
azt tudom..
de egyenlőre nem akarok nagyon költeni rá..most vettem az alaplap-memo-proci-proci hűtő-vid kari kombót..sacc volt vagy 80e, szal kicsit lenullázott.. a régi konfigért meg kakit se fogok kapni..
kocsinak most törték össze a hátulját,pontosabban csak a lököst, bár azt fizette a srác.. legalábbis remélem kijövök annyiból amennyit adott..
Illetve most kelle a komplett vezérlést is cserélnem..sac 60e Gsi-m van és nem szórakoznék inkább vele.. ha valami behal ott, akkor az nem 60e hanem 300az olajcsere meg már csak apróság ezek után
Na de hogy ON is legyek, a köv hardware elem inkább egy sata winyó lenne,mert az dvd meg winyó is PATA az meg csak egy van ezen a lapon...
Szal szeretném megúszni egyenlőre hűtő csere nélkül..
ha nem számított volna a -5 e akkor valszeg az IPON-os galaxy 8600GTS oc hőcsövest vettem vonlna meg 30ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Energiaital topic
- Tippmix
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy Asus Tuf Rtx 3070 Gaming OC 8GB videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest