Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
Menthirist #6194 üzenetére
Egy mai proci 10-15% procikihasználtsággal játsza le a 1080-as HD MOV-ot és társait.
A HD védelmek támogatása mire jó? Szerintem semmire. -
Bécy
tag
válasz
Menthirist #6197 üzenetére
At Ati dupla helyet foglalt meg kellet neki a plusz tápfesz is!
Esztétikai szempontból nem volt elég előnyös az elhelyezése sok
kábel ment keresztbe hosszába!Nos ez elégge zavart!
Másodszor pl a Gears of war-ba nem szerette a játék az Ati kártyát
mert laggolt vagy mi a fene!
A Ph. vga tesztetkbe is írták hogy elég sok játék Nvidiára van optimalizálva.
Harmadszor meg nagyon olcsó volt a víz comp-ba igy karácsonyra vettem!
Szóval így jutottam el idáig, szerintem jól jártam!
Régebben egy Geforce Ti 200 használtam azzal se volt gond! -
-
Bécy
tag
Sziasztok!
Én is Nvidia tag lettem!
Egy Ati Radeon 1950 pro-t cseréltem le egy Inno 8600Gt-re.
Vicces de 3dmark 2006 ba kb~100pont-al hoz kevesebbet!
Pedig elvileg a 1950 pro erősebb!
Cod4-be is jól megy,szóval király minden!
Üdv -
válasz
Menthirist #6187 üzenetére
8600 Gt-ben van hd tv gyorsítás
-
válasz
rumkola #6192 üzenetére
a HD2600-as sorozatában van egy asszem UVD nevű rész, ami felelős a H.264/AVC és VC-1, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4/DivX dekódolásáért, és így nem a proci szenved vele, legalábbis sokkal kevésbé, helyette a videókari dolgozik... pláne 1080-as videónál jól tud jönni. Ja és talán a hd védelmeket is támogatja (HD-DVD, Blueray)
-
rumkola
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #6133 üzenetére
A 8600GT-nek van G84-es magja...
-
rumkola
nagyúr
válasz
Na valaki világosítson már fel legyenszíves, hogy mit értetetk ti HD film gyorsításon...
)
Köszönöm.
-
bossvico
senior tag
válasz
enterlaci #6127 üzenetére
Mert ezt adták azért, nem vok gainward fan.
Nem vagyok tisztába a jogaimmal, de 2 hónap távlatából nem kérhetek kp-t vissza egy rossz gar. csere miatt.
Ha én lettem volna a boltos felhivom a majom ügyfelemet és tájékoztatom hogy mi a lehetőség.Kell vagy nem kell.Nem eléöntök egy gyengébb kártyát azt ne.GT GT.
Lehet fogyvéd. tanácsát kikérem.
Mindenkinek boldog Karácsonyt. -
válasz
mazda626 #6188 üzenetére
azért kérdeztem, mert pl anno jó vétel volt és időtálló a Radeon 9600 XT, mert még mindig azt tolom, és a COD4 800x600-ban szépen ment medium-on árnyékkal! csak mostmár kevés, ezért akarnék még egy hasonlót venni... a 8600-as jobb teszteredményeket ért el általában (a tesztek 60-70%-ban verte az atit), ezért érdekelne, hogy melyik... és nyugi, megkérdeztem az ati topicban is...
-
mazda626
addikt
válasz
Van.
Melyik az időtállóbb? (tudom, hogy egyik sem, de a kettő közül melyik?)
Mindkettő ugyanannyira, tehát semennyire, de ha belevesszük, hogy mégis, akkor mégsem, de mivel kell valami ezért valamelyik, de ez egy Nv topik, ezért 8600GT, ATIban úgy is azt mondják XT, de GT legyen, mert az időtálóbb 0-val a 2600XT-nél. Szóval játsznai tudsz vele. -
8600GT-nél van HD film gyorsítás? HD2600XT vagy 8600GT közt vacilálok, 4000+-os X2-be kerülne 4 giga ram mellé, és játékra és HD film nézésére kellene elsősorban... Melyik az időtállóbb? (tudom, hogy egyik sem, de a kettő közül melyik?)
-
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Nemrégiben vettem egy Asus EN8600GT silent 512-est, az lenne a kérdésem, hogy valakinek van-e evvel a karival valami tuning tapasztalata. Órajelekben mennyit bír max?
Esetleg érdemes-e ramsüniket rakni a ramokra, merthogy ezen a típuson semmi ijesmi nincs..
A válaszokat előre is köszönöm
Alap órajelei.: 540/1188/1400 Qimoda ramokkal, mindkét oldalon. -
mazda626
addikt
válasz
mazda626 #6179 üzenetére
Lefújva!
Komolyan mondom, nem értem ezt a gépet. 3920MHz-nél még bejön a Windows kép utána kékképernyő. 3744MHz-en lefut az összes Everest Bench a többi már nem. 3640MHz-en pedig kékhalállal a 3DMark. Mindegyik órajelnél BIOSban 1.5750V-ot kapott a proci! 3.64-hez ennél is több kéne? Load alatt 1,48V-ot kapott, idleben pedig 1,52-őt.
Na mindegy, legalább tudom mennyi van aprociban, csak győzzem hűteni egyszer. -
mazda626
addikt
Hali!
Kezdetét vette a december 25-ei OC projekt!
Hamarosan jelentkezem. -
ti: köszi a gyors választ! csak annyi a gondom,hogy így sem valami túl könnyű a videókártyám, hátha még rápakolok 1 ventit....
sajna nem találtam ilyen topicit ezért ide írom be..
ha kirakom a képet a tv out-ra, akkor sajna nem tudom a kép méretet a tv képernyőhöz igazítani.( 2-2 cm-es fekete csík van alul -felül) -
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan oldottátok mega passzív hűtésű kártyára való ventillátor felszerelését! (gigabyte 8600 gt)
Milyen hőmérséklet változásokat tapasztaltatok a ventivel??
-
t1
veterán
most meik a leggyorsabb driver nem vagyok képben.
Alá raktam a karinak egy 12cm-es TT ventit.
Alapon:
Idle: 47 fok körül
Terhelve: max 61 fokTuning: 700/1650/875
Idle: 50fok körül
Tuning: 68 volt a maxEz még nem vészes ugye?
-
gézu
őstag
válasz
Szabikaa20 #6170 üzenetére
[link]
A shader csúszka beállítás pedig az #5814 alatt van -
Szabikaa20
őstag
Volna egy kerdesem.Nekem a RivaTuner-ben miert nincsen shader clock huzogato csak core clock es mem clock van!
Miert???
Verzio 2.02.Ha esetleg a verzioval volna a problema akkor legyszi linkeljetek be nekem egy oldalt ahonna ujabbat le lehet huzni!
-
apro
senior tag
hali
Kellemes ünnepeket mindemkinek.
lenne egy kérdésem de lehet hogy nem is jóhelyen kérdezem,a problémám a köv. vista alatt hiába állítom be a Rivatuner-rel a kártyát(8600gt) és elmentem a beállításokat,a következö újrainditás útán( alapon) nem az elmentett beállitásokkal jön be, nemtud érthetö vagyok-é???
szóval mit nem csinálok jól?DE A JELENSÉG CSAK VISTA ALATT van igy XP alatt müködik rendesen, a beállitott,elmentett órajelekkel jön be.
A választ elöre is köszönöm. -
t1
veterán
válasz
valentinho #6163 üzenetére
nekem nem még a GPU-Z és Everest szerint is
-
mazda626
addikt
Szent estét!
Holnapra halasztódik az újabb VGA OC. -
Dogbert
csendes tag
Hellósztok!
A véleményeteket akarom kérni vga vásárlásának ügyében. Szeretnék venni vagy egy 8600 gt-t vagy gts-t (asus vagy gigabyte) de nem tudom, hogy a gts-ért megéri-e az a kb. plusz 10.000 ft, és, hogy ilyen kártyáknál a passzív hűtés mennyire, jó/rossz dolog? Előre is köszönöm a segítséget.
-
t1
veterán
Ez furcsa nekem...
Ennek a Gigabyte-nek 600/1188/1440-en megy.
A Shadernek nem nagyobbnak kéne lennie? vagy a Riva a szar? -
Napster
tag
válasz
peterzonex #6152 üzenetére
véletlenül nem a gyári cd ről tetted fel ?
-
Pubszon
veterán
válasz
peterzonex #6152 üzenetére
Neked eggyáltalán hogy van klasszikus nézet?
Amugy nekem is mindig csinálja az összes driver vmék menüre, de hogy mitől azt ne kérdezd.mod: most látom van trainered a pro streethez.
-
peterzonex
tag
Erről beszéltem az előbb:
[link] -
peterzonex
tag
Helló.
MSI 8600GTSem van XP-SP2-vel, 169.04 driverrel. Namost, be szeretném állítani egy kis élsimítást az egyik játéknak de ezt csak az Asztal/jobb klikk/Tulajdonságok/Beállítások/Teljesítmény és Minőség beállítások fülön tudom/ kiválasztom a game.exe-ét és ha rámek hogy vegye föl a listába akkor olyan mintha lefagyna, és kiírja hogy a számítógép érdekében leállította. Valakinek volt már ilyen? -
petya75
tag
Vedd ki a slotokból a vasakat és egy 8-as ventit fel tudsz fogatni az üres helyekre.
Valahogy így. -
Napster
tag
Akinek van valami komolyann hűtő a 8600GT n ,irjon már egy hőmérséklet adatot ... terhelve 55C mennyire jó ?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Szabikaa20 #6143 üzenetére
Ja vagy igaza van itt a koleganak Napster!Drotozd addig fel!
-
Napster
tag
válasz
petya75 #6141 üzenetére
jaja ez igaz ;) / de am én arra a szigetelt drótra gondoltam ...
am most nekem pl sima 'konyhai' gumival van a tartalék VGA -mra egy venti rakva
Tegnapig volt egy 8600GT -m leadtek ! 650/800 at ment alapon 1.2v GPU fesszel 1,37V al ment 700 fölött majdnem 800 ! de sajnos egy véletlen baleset következtében meghalt
-
t1
veterán
válasz
Szabikaa20 #6143 üzenetére
utána meg volt 3 év garanciája a videókártyának
-
t1
veterán
Köszi mindenkinek...sajnos gyorskötöző nincsen itthon szal nem tudom mivel rakjam fel a ventit rá
-
juhi07
senior tag
hy
egy pasziv hütésel rendelkezö 8600gt re melyik a legjobb hutü ami jo ár érték ben van és lehetöleg olcso. -
t1
veterán
Boldog Karácsonyt!
Én is tag lettem egy Gigabyte 8600GT-vel -
Szabikaa20
őstag
Ja!Es BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK!!!
-
eddie17
addikt
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek.
-
Hassel
csendes tag
Boldog Karácsonyt!
-
bossvico
senior tag
Szerintetek?
Volt egy ilyen [link] karim, írtam is róla hogy behányt, visszavittem gariba és 2 hét után kaptam helyette egy ilyet [link].
Alá kellett raknom 1 ventit, mert 92 fokosra is felment.Sima GT.
Milyen elintézési mód ez? Szóltam is a kereskedőnek, hogy jók legyünk ám.
Merhogy ez is gt meg az is az volt.
Kimegy a rőzsém ezektől a "kereskedőktől".
Most várom az új fejleményeket, mit dobnak föl ami hasonlít a régire, mert az nem elérhető már. -
Nite
őstag
msi 8600gt oc VF700-al, max fordulaton 1db 3 perces 3dmark05 teszttol 81 fok nyitott hazban?
viszont ha megfogom kezzel a kartyat hatul, pont a gpu mogott eppen hogy csak melegletezne, hogy hibas erteket kozol a kartya?
-
-Solt-
veterán
Csak lenne még kérdésem!
Szóval... lekaptam a gyári hűtőbordát és maradtak a cpu-n paszta "darabok"... mivel tudnám leszedni?
-
jack982
aktív tag
jelentem alásan megpusztult a gigabyte 8600gt passziv kari, most asus 8600gt van helyette, hát klasszisokkal jobb, minden szempontbol, csak gondoltam leirom hogy jártam...
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
Csiborbogár #6111 üzenetére
nekem is és nincs rá opció. lehet a driver miatt? no de mindegy nem érdekel.
-
diegho
nagyúr
válasz
Csiborbogár #6108 üzenetére
legújabb riva és 2 csúszka van...
-
Nite
őstag
gyerekek, 64 fok idle homerseklet realis egy MSI 8600 GT OC-nek?
-
diegho
nagyúr
válasz
Csiborbogár #6106 üzenetére
bios nem érdekel, csak egy tesztet akarok futtatni, hogy meddig megy a tuning, alapból 580/1508/800 viszont rivában hol a fenében van a shader állítás?
-
Csiborbogár
őstag
Biztos vagy benne, hogy a shader órajel miatt fagyott?
Én inkább a GPU-ra gyanakodnék.
Rivával lehet állítani a shader órajelen is. Egyébként meg csinálsze gy új BIOS-t gyengébb shader órajelekkel, és flashelsz. De csak akkor csináld, ha tutira meggyőződtél, hogy a shader, és nem a GPU órajel miatt fagy.. -
diegho
nagyúr
hülye kérdés tudom, de mivel lehet tuningolni ezeknek a kártyáknak a shader órajelét? ha mondjuk be akarok lőni egy 700/1700/900-at akkor az 1700-as shadert hogy lövöm be? mert ha felraktam 700-ra a gpu-t akkor 18xx-re ment a shader everest szerint és fagyott is szépen 3dben. hol lehet ezt a szorzót állítani? 2.4-re kéne áttennem vagy default 2.2re.
-
-Solt-
veterán
Akkor marad a Zalman VF 700-as... már csak az a kérdésem, hogy ezzel a hűtővel a tuningot is bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest