Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
válasz
Hedgehanter #7999 üzenetére
Akkor VGA.
-
zso73
veterán
válasz
Hedgehanter #7997 üzenetére
A sípból gondolom, hoy nincs integrált VGA.
CMOS reset? Milyen VGA? /AGP?PCIE,tipus/ Tápod mekkora? Külön tápcsatia kártyán? .. -
Hedgehanter
őstag
videokartyaval a gepem nem indul el...!!!!??????Meg sem mozdul...
Nelkule igen (persze a 1 husszu 3 rovid pittyenessel)
Hallott mar valaki ilyet...????
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Olyan ügyben szeretnék segítséget kérni, hogy van egy 8600GTS-em és, hogy melyik driver-t ajánlanátok hozzá.
A kérdésem onnan ered, hogy a gyári telepítőjén több driver is van...egy régi vmi 70.x vagy 80.x driver igaz ahhoz hozzá van téve hogy galaxy WHQL... mellette van még 1 159.nem tudom hányas is illetve leszedtem az nvidiáról is amit ajánl(ez általáb úgy is a legújabbat mondja ).
Szóval az a gondom, hogy nagyon sok olyan játék van ami vagy el sem indul vagy elindulás helyett a kedves kis hibát okozott ezért leáll szöveg jön be és semmi...vagy ha netalán elindul akkor meg kb 3 perc játék után ugyan így kilép.Ebben ha tudna vki 8600GTS tulaj segíteni hogy ő mit használ azt megköszönném.
THX előre is!!
-
Joci??
senior tag
jóh! akkor 7800GTX TOP?
-
@Mézga@
csendes tag
amint itt irták a Zalman hütések elég jók!
Egyébként nekem egy MSI 8600gtvolt most cseréltem le egy pár napja.
DE soha nem volt gondom a hűtésével! Haszálat után is max 67 fokos volt alapon meg 48.
A ventije is elég kjó halk volt ugy hogy nem tudom hogy a leadteknek milyen de nekem az Msi-nél nem volt gondom pedig húztam is néha 630ig és kb 2 fok plusszt jelentett! -
MK VII
veterán
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy Leadtek 8600gt-re milyen hűtőt lehetne felnyomni,hogy jól hűtse is esetleg egy kis tuning mellett!! És kb. 6000Ft-ig.
Esetleg,ha van valakinek tapasztalata a kártyával kapcsolatban akkor legyen szíves ossza meg velem!Nagyon fontos lenne!Előre is big TH!X.
-
trialboy
tag
szasztok megint én!
már írtam, hogy van egy 8600gt-m és elég meleg a kicsike, játék közben( gears of war) felmegy 75fokra, cs source nál 69-75 fok között mászkál. én úgy tudom hogy ha 80fok alatt van e vga az pont jó de ha már nagyon közelít a 80-hoz az már nem frankó. milyen hűtőt kéne rá vennem? kinéztem 2 db zalmant, egy olcsóbbat és egy drágábbat:
Zalman VF900-CU 7920Ft
Zalman VF700-CU 5880Ft.melyiket kéne megvennem hozzá és mennyire hűtené le kb?!?!?!
-
Razuel
aktív tag
Mind1 már megvan...
-
jakuska
csendes tag
válasz
Bundás22 #7965 üzenetére
nos... cpura kaptam 2,6ghz-ra 2004 pöttyöt, SM2,0 score az 2653, hdr/sm3 score pedig 2455 @default a vidkártya. Húzva 820/1800/2000 a prockó 2.8ghz: SM2,0 score 2908,hdr/sm3 score 2653, cpu: 2148. na linkelek egy képet is, de nem túl éles, nem tudtam más screen shot progit keresni. [link]
Még 1x bocsi a rossz képért... de szerintem lehet látni nagyjából... -
Gaabboorr
csendes tag
Sziasztok!
Az normális hogy az Asus 8600GT-m 106 fokos játék közben??
Meg én is csatlakoznék a ciripelős kérdéshez hogy mi okozza??
Előre is köszi! -
roller1015
csendes tag
hello everibódi.
már írtam régebben a fórumba hogy ciripel terhelés alatt a 8600 gt (giga silent).
az volt a tanács hogy valamit be kell lakkoznom hogy ne ciripeljen.
tudnátok segíteni abban hogy mit is kéne pontosan bekenni?
már eléggé idegesít a ciriplés
köszi a segítséget és üdv. -
jakuska
csendes tag
válasz
Csiborbogár #7963 üzenetére
ez egy Galaxy 8600 gts OC 256... a cpu, és a shader jól húzható, és nem melegszik, ati tool feltolta 950 ig is... aztán 980 ra na ott jött a fagyi... és ez igen vmod nélkül megy ennyit a gyári zalmannal... a memem nem húzható, 2040 a vége 1ns-es samsung ramokkal. (2000 a default). bár a memekre vettem ilyen kis öntapadó kék hűtést, de nem merem ráragasztani, mert még garis a cucc... azt meg le nem szedem, ha egyszer ráragasztom, gari meg ugrott... pedig furdal a kiváncsiság...Ma este küldök képet is róla, csak mondjatom már egy progit amivel tudok screen shot-ot csinálni.. please!!!
-
jakuska
csendes tag
Tegnap már nem volt erőm irni, de megpróbáltam mit is tud a cucc... 850/1850/2040 en is még lefutott a 3 d mark 06, de nem hozott sok változást, ugyanugy 6700 teteje lett. A cucc még mindig csak 55 fok volt, ugyhogy még látok benne potenciált. Ma megnyuzgálom, tegnap már nagyon fáradt voltam, főleg, hogy úgy kellett hazaérnem, hogy a gépem bekakált, és ujra kellett rakni. Nem futattam már le csak az első tesztet,ezután feltoltam 880/1900/2040 re... az első teszt lefutott... aztán feladtam és befogadott a meleg ágy... szal majd ma este ujra jövök!
-
TPeti
tag
A Tomshardware VGA chartja szerint erősebb a 1950pro, de gyanítom, hogy még a régi driverekkel dolgoztak.
A GSnek viszont a lényege, hogy válogatott GPU van benne, ezért jól tuningolható. Inkább a GTShez viszonyitsd.
-
Joci??
senior tag
költöi kérdés!
melyik a jobb? az én 8600GT Gs-em vagy egy 1950Pro? mert ha a pro erösebb akkor lecserélem arra de a mark06 eredmények viszont azt mutatják hogy a 86-ok jobban mennek -
TPeti
tag
válasz
Bullet_ #7948 üzenetére
Töltsd le ezt a cd image-et :
Ultimate Boot CDÍrd ki cd-re. Bootolj be róla. Futtasd a Windows Memory Diagnistic-ot legalább 2 órán keresztül.
-
TPeti
tag
válasz
SalvadorLynx #7947 üzenetére
Húzva hibázott?
Sztem alapon nem fog, de ha mégis akkor ki kell próbálni egy másik kártyát a gépben.
Reális a 3 év gar.
Légy szíves töltsd ki a konfigot a profilodban, úgy könnyebb segíteni.
-
jakuska
csendes tag
válasz
Bundás22 #7946 üzenetére
Hali! Tényleg volt valami a gépemen, mert ma nem ment a netem, és nem is tudtam megcsinálni.. szal ujra kellett raknom, azért nem irtam idáig. De semi változás. Szűz gépen 2800 mhz-re húzva a cpu, maradt a 820/1800/2000 a vidkártyán. És csinált 67xx pöttyöt. Ja meg felkerült az amd optimizer is.... szal feladom... ennyi az annyi...
-
Bullet_
tag
Sziasztok
A gépem időközönként leáll kék halállal, azt irja "vmilyen hardver megvédése érdekében állt le" minden féle tesztet lefuttattam, biost frissitettem, win-t ujraraktam. Zotac 8600gt amp-m van.
semmilyen hibát nem észlelnek a tesztek,de az azonnali kérdések topikjában azt kaptam, hogy lehet h vga mert 'túl meleg'
alapon: 50-60
terhelve: 90 (volt már fölötte is)
lehetséges h ezek a hők okozzák a hibát?
2d-ben is volt már hiba, pedig 60foknak nem kéne kinyirnia. -
SalvadorLynx
aktív tag
Na kiderült, hogy mégiscsak hibázik a kártya, csak eleget kellett futtatni az ati tool-t. Valami delta hibát ír ki, de túl gyorsan ahhoz, hogy rendesen el tudjam olvasni. Most vissza vettem gyári beállításokra. Sztem így is hibázni fog, mivel korábban nem mindig kapcsoltam be és akkor is volt hiba. Vagy megjegyzi a beállításokat akkor is ha nem megy az ati tool? Ha jól emlékszem 3 év garancia van rá, ez reális?
-
jakuska
csendes tag
válasz
Bundás22 #7943 üzenetére
a dirt nálam 1024*768 ban fullon megy... azt nem mertem megnézni mennyi az fps, de nem szaggat, és nem lassú. Hát hogy ez egy OC-s kártya, húzott, és húzható, lásd 820/1800/2000- na jó a mem nem, de 1.0 ns-2000 mhz-n az már alapból szép eredmény... szal erre gondoltam mikor azt irtam, hogy többet tud... nemsokára hazaérek oszt alkotok valamit
-
-
jakuska
csendes tag
Azt észrevettem, hogy játékok alatt nagyon jó a cucc, többet tud mint a gt/gts kartársak, de a 3d mark meg egy rötyit hoz
Na mind1 ezen nem fogom bosszantani magam, mikor a crysis 1024*768 ban mediumon akadás és lassulás nélkük fut
Intelre meg nincs pénzem... az nagyon húzós...
-
jakuska
csendes tag
válasz
Bundás22 #7935 üzenetére
Nem raktam fel... honnan töltsem le? Nemtom mennyi a proci score, mert nincs reggelve a 3d markom, csak neten látom, ott meg nem mutatja, csak az összpontszámot. Egy 06os kód sokat segítene
Most melóban vagyok, de délután még próbálkozok. aztán irok, ugy 5-6 körül mi lett a vége.
-
törölt tag
válasz
StormMan #7919 üzenetére
szia, nekem ugyanilyen kartya van, csak nem silent
rendes aktiv hutes van rajta, nalam is 2 12 centis venti elol-hatul
a kartya a haz tetejeben van, igy aktiv hutessel alapbol 57 fokos, jatekok kozben olyan 67-68 szokott lenni
meg vagyok elegedve a kartyaval, nem csalodtam benne, jol teljesit, de en mindenkeppen aktiv hutest javasolnek neked -
jakuska
csendes tag
válasz
Bundás22 #7933 üzenetére
Erre már én is gondoltam... a procimra most vettem egy zalman hűtést, 2-3 óra nfs, vagy crysis után se megy fel 35-38 fok fölé. A vidkártya még igy húzottan is 2-3 óra fent emlitett játék után is csak 55 fok... Memek teljesen hidegek, (ez kézrátétellel tudom csak mondani
) Vírusom nincs, spywarre én is gyanakodtam, de az ad-ware leszed mindent, nem talált semmit most sem. De a futó programoknál elgondolkoztam... otthon emléxem, még mikor nem laktam nyíregyen egy barton magos konfigot a mikrohullámú net kb 30% al lefogott ha ment... most is mikrom van.. lehet kikéne lőnöm és ugy engednem egyet? Amugy túl sok progi nem fut, memből 70% üresen van, prockó kihasználtsága alapon csak itt ott 2-3% ra felugrik. Jelenleg egy xp pro van rajta, idáig kifogástalanul ment. Mit ajánlototk mit tegyek rá? konfigot nagyjából már irtam, de még 1x: 2gb ram 800 mhz, 4600x2@2.84Ghz, galaxy 8600 gts oc 256. Alaplap meg M3a deluxe 790 es chipset. sata II segate 16MB 7200 250 GB merevelmez. Biosbeállításban esetleg valami? Memek duálban igy 720 mhz-n 4-4-4-11 es edőzítéssel az everest irásban 86xx mb/s mért, olvasásban 82xx mb/s másolás 76xx mb/s időzítés, vagy késleltetés az megy 47,2ns... ez is kafa szerintem, csak valami még sem jó, mikor hasonló gépek agyonvernek tuningban
-
Bundás22
őstag
-
jakuska
csendes tag
Hétvégi eredmények: a prockómat sikerült felráncigálni 12*237 (2840Mhz-re) igy a memek 720 közelében járnak 4-4-4-11 es frissitéssel, a kártya (galaxy 8600 gts oc) 820/1800/2040, és az eredmény még mindig siralmas 3d markban... csak 66xx pötty
másnál a pár oldalal ezelőtti linkben sokkal jobbat mutatnak. Ma még megptóbálkozok egy 3ghz-vel, meg még ráncigálunk a vidkártyán is. A fura az, hogy alapon is hozza a 6100 pöttyöt(alap 4600x2, 2gb ram 800, vidkártya :720/1566/2000) szal szerintem itt valami gubanc van. Ja a lap a miben hajtva van az egy M3A deluxe...
-
Pubszon
veterán
válasz
trialboy #7924 üzenetére
Itt nézz körül hogy, ki meddig huzta.
http://phtoplista.interact.hu/listak/PH_8600_2006.htm -
trialboy
tag
helló mindenki!
inno3d geforce 8600GT-t meddig lehetne húzni gyári hűtővel? van már vkinek tapasztalata vagy nekem kell kisakkozni???
-
TPeti
tag
válasz
SalvadorLynx #7909 üzenetére
Akkor ezzel semmi gond. Nekem egyszer lecsúszott a VGA ventillátor csatlakozója a tápról és megállt. 105 fokos lett a GPU és minden elkezdett szaggatni
. Szóval ez az 50 közeli érték több mint jó...
Próbálj keresni egy patchet a játékhoz és egy friss drivert a VGAhoz..
-
StormMan
tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni. A közeljövőben fogok venni egy Asus EN8600GT Silent 256MB-s kártyát. Sok fórum böngészés után sem tudom, hogy érdemes-e megvenni. Bizonytalan vagyok a hűtése miatt. Valóban annyira melegszik, nem fog elégni? 2db 12centis venti forgatja a levegőt a házban, és nem vagyok biztos benne, hogy elég lesz neki. Ajándékba lenne a kártya, és a jövendőbeli tulaj kedveli az Asus cuccokat, ezért esett erre a választásom. Nem játszik igazából csak dolgozik a géppel. Videóvágás, képszerkesztés stb.
Szerintetek jó választás ez a kártya? Vagy tényleg nagyon melegszik és hagyjam a fenébe?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Storm
-
Rick4
félisten
válasz
SalvadorLynx #7910 üzenetére
át vannak benne bizonyos részek írva, jellemzően teljesítményre vannak hangolva.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Az omega driver miben különbözik a forcware-től?
-
TPeti
tag
válasz
SalvadorLynx #7907 üzenetére
Próbáld meg feltenni (vagy újrainstallálni) a legújabb WHQL drivert, és a játékhoz tedd fel a legfrissebb javítást.
Hőmérséklet szenzorok mit mutatnak? terhelten és terheletlenül...
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hi! Van egy gigabyte 8600 gt-m zalman hűtővel. Meg vagyok vele elégedve, de va egy két furcsaság amit nem értek. Az anno 1701 be csíkos volt a kép és a szövegek "szemetesek". Ez volt az egyetlen játék aminél ezt tapasztaltam. A másik, hogy mintha időnkét egy kis fekete folt villana fel a bal felső sarokban. Szerencsére itkán nem túl zavaróan. Egyéb játékokban is mitha tapasztalnék hibákat kisebb fekete foltok egy pillanatra. Húzva sem viselkedik másként a kártya. Van olyan progi ami ezeket a kis hibákat ki tudná mutatni, ha vannak? Az ati tool nem mutat semmit
-
Razuel
aktív tag
Akkor inkább galaxyt vegyek?
Azon milyen a hűtés? Jól lehet húzni? -
TPeti
tag
Nekem alapfeszen 595Mhz-nél már fagyott. 1.4V-ig és 650Mhz-ig volt elfogadható hőmérsékleten (85-87fok terhelten) az alap (újabb, nagyobb) hűtővel. Szóval a rev. 2-es kártya nem valami tuning barát.
Szerintem inkább próbálj megszerezni egy használt Galaxy GE-t vagy egyéb GTS-t, azzal jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest