Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
hali
Bocs elirtam 128Bit...
akkor mennyen aSap.X1950pro Ultim??
hali
ja igen ha lapot cserélek mindenképp újra kell rakni a Winfost???
ASUS-rol ASUS ra?? -
apro
senior tag
hali
segitsetek már légy si
a kérdésem (nem akarok vele senkit megsérteni, és ha lehet elfógúltság nélkül,,)
MELYIK A JOBB KÁRTYA??
1. INNO 8600Gt /256bBit.
2. Sap.X1950Pro Ultiate /256B
ha lehetne a választ valaki mert sürgöslenne amelyik jobb az maradna a másikat azonnal vinnék
elöre is köszi -
apro
senior tag
hali
Kellemes ünnepeket mindemkinek.
lenne egy kérdésem de lehet hogy nem is jóhelyen kérdezem,a problémám a köv. vista alatt hiába állítom be a Rivatuner-rel a kártyát(8600gt) és elmentem a beállításokat,a következö újrainditás útán( alapon) nem az elmentett beállitásokkal jön be, nemtud érthetö vagyok-é???
szóval mit nem csinálok jól?DE A JELENSÉG CSAK VISTA ALATT van igy XP alatt müködik rendesen, a beállitott,elmentett órajelekkel jön be.
A választ elöre is köszönöm. -
apro
senior tag
válasz
mazda626 #6017 üzenetére
hali
ezt értem, de még mindig nemtudom hogy mi az a plafon ,vagy mimodon tudom meg hogy ez a max amit kibir hajtani a proci,a kártyából,
vagy amint írod addig Húzom a cpu-t amig már semmit nem változik teljesítmény. a kártyának,ill nem kapsz több FPS-t??
ha jól értem
ezek alapján csak magadnak ill. a tesztek alapján lehet meggyözödni hol a plafon.a CPU+videokari,mej. cpu,mej.kártya.
hali -
apro
senior tag
hali
csak egy észrevétel, ha valakit érdekel, felraktam az ujjabb drivert a vidikarihoz(Inno 8600GT)
és az imént leirt( 5719.hz.) beállításokkal a kártya 3Dmart06- nál több pontot hozott, 5590pont,és érdekesség ,hogy a játékoknál is minimálisjavulást jelentettPl. Crysis.,Nfs, nem sszaggat a max felbontásnál sem. teljesen kellemesen meglepöttem, hogy enyit képes javítani rajtuk
hali -
apro
senior tag
válasz
HJ.Henry #5632 üzenetére
hali
bocs hogy beleszólok, nekem igy megy most a INNO 8600Gt-m//637mhz/1401mhz/700Mhz
A vista alatt 3Dmark 06-/1280X1024 felb és 5184pontot adott, de nem esik szét a kép és csak 65C a höfok terhelve(amugy az Ati 1950Pro Ultim helyett van gariban mert az bekrepalt)
hogy mit is akarok mondani,,,nem megy minden videokártya egyformán mincs rá biztos tipp hogy egyformán mennének,,mellesleg én ezzel az INNO-ban kellemesen csalottam, a régiekhez képest sokkal jobbak,és olcsok.
hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Nissan klub
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 27% ÚJ! ASUS RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Zotac RTX 3070 amp holo 8GB
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8G (rev. 2.0) - Számla + Garancia
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest