- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Atiban. Igen... Ezt az apró szócskát nem olvastam el
... Jó kis kártya a 2600xt, bárki bármit mond. Olcsó is. Vegasban maga mögé utasított mindent abban a kategóriában, ez sokat elmond. (természetesen a Rainbox 6-ről van szó, és nem arról, hogy mekkora ''nyerő széria''
ejjjj, ez de szar volt, büszke vagyok magamra
...
Hehe, 2900 pro, lehet mégsem 8800 GTS lesz a következő kártyám... Hm az is lehet hogy még ezeknél is jobb, valami, amit még be sem jelentettek, amilyen ritkán van pénzem vga-cserére... Nem vagyok elfogult, sem márka-fan, de az Ati kártyák valahogy mindig szimpatikusabbak voltak. persze mióta leváltottam az 1950-est, bár lassult a gép, kevesebb gondja van... Szóval az Ati felé húz a szivem, de csak ha nem piros!!!
[Szerkesztve] -
Silenzio
addikt
Ez most mi? Ha lépcsőzni akarsz mennyé Tibetbe vazze'!
A 8800 GTS 640 Mb-os sok változást nem hoz. Kevés játéknak van szüksége a dupla annyi memóriára, árban sincsenek túl közel egymáshoz. Persze lehet az év vége felé már elhúzna a kistesótól a dupla memóriával szerelt bratyó... A következő a GTX, ez már combos és drága. Legfelül, ha jól tudom, az Ultra van, emelt órajelekkel, 3/4 (vagy több?) giga rammal.
Én személy szerint 2900xt-t vennék, ha 80 körül lehetne kapni. Vagy 65 körül egy GTS 320-ast. Hm... talán inkább az utóbbit. VGA-ra minél kevesebbet, de nyolcvanat azért tuti nem költene az ember, ugyebár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gigabyte Windforce GTX 960
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- PNY - Founders - Referencia hűtéssel - GTX 780 TI - Korának leggyorsabbja - Gyűjtőknek is
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest