Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Léghűtés topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus
senior tag
válasz
Harry Lemon
üzenetére
Tudjuk, hogy sz@r a karink, és tudjuk, hogy mennyivel jobb a 7800-as de ez van. Ha tudsz jobbat a 6200-as Leadteknél, akkor oszdd meg velünk is. Egyébként meg kiváncsi lennék milyen érveid vannak a Leadtek ellen? Szerintem gőzöd sincs milyen márka is az... vagy ha igen, érvelj!
Engem speciel egyébként k...r@ nem érdekel miből van 7800-ad. Élvezd inkább szépen csöndben, vagy májerkodj a sorstársaiddal. Szeretnék én is a 7800-asok közé tartozni de soha nem szeretnék ekkora féreg lenni mint Te. És nem írnám ezt ha írtál volna valami olyat is ami előbbre juttat minket, vagy bárki mást aki ezt a topicot olvassa. Veszel egy 7800-ast és idejössz a 6200-ek közé okoskodni? Komoly ember vagy te...
szerinted melyikünk nincs tisztába azzal, hogy mennyit ér ez a kari? Mi tisztában vagyunk vele, inkább te nem vagy tisztában, hogy tiéd mennyit ér...
Kiváncsi vagyok majd ha pár hét múlva megjelenik az Ati válasza a 7800-ra akkor szaladsz-e megvenni, mert kiderül, hogy a 7800 volt a ''rosszabb választás...''
Ja és ha a 36000 pont gyér eredmény akkor kérlek linkeld be a tiédet! De ha nem megy 210000 (!) fölé (ha az arányokat nézzük) akkor szerintem beégtél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Steam topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerinted melyikünk nincs tisztába azzal, hogy mennyit ér ez a kari? Mi tisztában vagyunk vele, inkább te nem vagy tisztában, hogy tiéd mennyit ér...