Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
válasz
szabi__memo #34991 üzenetére
Nem várt fordulatot vettek az események. Megkaptam a full refund-ot rendesen, nem GB wallet-re, továbbá megkaptam a felhasznált pontjaimat is
-
alex89
senior tag
válasz
szabi__memo #34987 üzenetére
Így látom én is, miért fizetnék olyan dologért plusz pénzt aminek teljesen alap dolognak kellene lennie.
-
alex89
senior tag
válasz
KatonaT #34982 üzenetére
Telefonhoz képest kis érték volt, mert készletkisöprésben vettem. 80$ volt a 4/64gb-s Vernee M5, ezt tudtam levinni pontjaimmal 60$-ra és most kapnék ugye 30-at.
Igazából nem szoktam kötni semmire sem, régebben legalábbis úgy vettem ki, hogy az volt az általános vélekedés, hogy fölösleges plusz költség meg ott a paypal stb.. Majd most kiderül mennyire lett volna fölösleges -
alex89
senior tag
Sziasztok!
Volna egy rendelésem, valamilyen tréfamentes szállítási móddal CY.....DE számmal , elméletileg 10-22 nap alatt meg kellett volna érkeznie. Március 20-án adták fel, de sajnos ez azóta sem jött meg. Úgy veszem ki, hogy az EU-ba megérkezett németországba, de onnan nem mozdul több mint 30 napja. Nyitottam Ticket-et, már harmadik-negyedik üzenetváltásnál tarunk, de csak megy a rizsa, hogy kérdezzem meg a postán (minek mikor nem érkezett meg az országba sem
) , meg hogy az ünnepek, meg a lassan frissülő tracking meg stb... Mit tegyek jelen esetben?
További probléma még az is, hogy ebbe a rendelésbe beletoltam az összes GB pontomat, az ilyenkor elveszett?[kép] 17track
[kép] magyar posta
köszi
-
alex89
senior tag
üdv
Túl vagyok már néhány GB rendelésen, de csak most szembesültem azzal a ténnyel, hogy kis kínai barátaink eladnak olyan dolgokat is ami nincs nekik raktáron, sőt még azt sem tudják mikor lesz, csak találgatnak. 10-én rendeltem egy terméket, már most december elejét ír feladásnak, de folyamatosan tologatják. Mennyire jellemző ez a cirka 1 hónapos feladási idő , illetve lehet ebből még akár több is?
Persze én voltam a figyelmetlen a dologban, nem is néztem rendeléskor a dátumot, hogy mikor tervezik feladni, úgy voltam vele, hogy ami nincs még raktáron és el akarják adni az a "presale" nem pedig a "flash sale".
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest