-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
sambenez #34554 üzenetére
Az egyébként tényleg baj, hogy ilyenkor nem hajlandók ügyet intézni. Kis alis kereskedők ha hiányos a fuvardokumentáció azonnal küldik amit kell. Itt persze a posta is hunyó, mert ragaszkodik a szolgálati úthoz, ahelyett, hogy megmondanák, hogy mi hiányzik, így a kereskedő is tudna intézkedni. De a postának mindegy, hogy kézbesíti-e, legfeljebb megsemmisítik a csomagot, a DHL sokkal jobban igyekszik segíteni ilyenkor.
-
z123456z
őstag
válasz
sambenez #34554 üzenetére
Én nem értek hozzá, nem is akarok erről vitatkozni, de gondolom s postának nem érdeke, hogy hazudjon. Lehet, hogy a postáé, de ha hiányosan küldik, nem veszik át, tehát nem érkezik meg a postához, a posta rendszerébe, a posta kezelésébe. De ami sokkal fontosabb annál, hogy kié az épület, az az, hogy én sem kaptam meg. ( Ellenben visszakaphatom a felét, mert jófejek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged