Hirdetés
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Szpájki
tag
hát kiderül milesz..
egyenlőre még megse nézik..
ugyvolt h kedd-szerdán felviszik a pécsiek.. csütörtökön felvitte a futárszolgálatuk.. hivtam őket.. hát holnap megnézik.. péntek délelött hivtam őket délutánra megnézik, délután hivom őket, fönökkel is beszélek, hétfőn reggel megnézik, hétfőn délután hivom őket.. megnézik és hivnak.. azóta is. Holnap délelött minden 20. percben lesz időm felhivni h mikor nézik meg a gépemet, mert csak arra vár hogy a fönök úr megtekintse h cserélik az elemet vagy csereutalványozzák, vagy mit csináljanak vele..!!! iszonyat felháborító. és ha cserélik akkor persze megint várhatok egy hetet mire ideér az alkatrész.. lassan vérszomjas leszek.
Noban, utánajártam, hogy 6 hónap után az értéke 14%ot csökken és utána havonta 3%ot, ha a pénzemet szeretném visszakapni.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest