- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Olvasgattam a fórumot, de nem találtam olyan egyértelmű választ a kérdésemre, ami segítene eldönteni vegyek-e és ha igen, milyen gamepadot.
Olvasom, hogy leginkább a logitech és a microsoft gamepadjai ajánlottak, de egyelőre nem szeretnék annyi pénzt szánni a dologra, amennyibe ezek kerülnek. Igazából azt sem tudom, van-e szükségem egyáltalán nekem erre, vagy ki sem használnám (ezt alátámasztja a sok "itt porosodik, vidd el" hirdetés is).
Milyen játékokban használható egy ilyen gamepad, melyik típusban "jobb" mint a billentyűzet. Alapvetően FPS-ekkel játszom, ott nem cserélném le a bill+egeret, amiben sejtem, hogy jobb lehet, azok a
- batman,
- assassins creed,
- bionic commando: rearmed
ípusú játékok. Jól gondolom. Miben jó még? Autós játékot nem játszom.Hogyan működik az irányítás felismerése? Simán a billentyűzet gombjainak felelteti meg a játék vagy a driver a gamepadot, vagy ennél bonyolultabb a helyzet?
Milyen kompromisszumot kell kössek, ha pl: egy ilyen vagy egy ilyen gamepadot veszek a fenti két ajánlott helyett?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest