- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-to
csendes tag
Ami az előzőből kimaradt: a gép nem kimondottan játékra kell majd... esetenként több oprendszer fut majd rajta egyszerre ( vista és xp , virtuális gépen), ha épp nem ilyen terhelés lesz, akkor pár adobe terméket kell maszatoltatni rajta....
Amit a különböző leírások tartalmaznak:
a, dual channelben nem biztos, hogy mind a 4 memóriaslot működik, különösen nem 1066-on...
b, processzorfüggő, hogy meg tudja-e hajtani dualban a memókat az alaplap... a phenom tudja??? nem találtam rá egyértelmű választ ( bár sejtem, hogy igen)
c, ha a kingmax (17 k HUF) helyett kingstone kit(24k HUF, vagy valamelyik tuningbarát verziója 27k HUF) lenne benne, azzal menne-e... (nem tudom, hogy megéri-e, elég nagy az árkülönbség)
Talán ennyi kiegészítéssel érthetőbb az előző hsz. És bocsi a heJesírási
hibákért, a laptopom nem mindig eszi meg a lenyomott bill-t..
Új hozzászólás Aktív témák
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged