Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Akciókamerák
- Videós, mozgóképes topik
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
tuttomobli #6365 üzenetére
Hát elhiszem hogy jó, csak szerintem nagyon drága. Módosítatlan tesztvideókat tölthetnél fel valahova hogy megnézzük a minőséget.
-
szentturul
csendes tag
válasz
tuttomobli #5780 üzenetére
Szia!
Attól függ hogy mire akarod használni. A Panasonic 920 nagyon jó kamera, de abban az árkategóriában javasolnék inkább egy Canon Legria HF G10-es kamerát. A G10 sötét helyeken sokkal részletgazdagabb felvételt tud és több kényelmi funkciói is vannak a panánál. Pont ebbe a dilemmába voltam egy hónapja. A Panasonic 920 és a Canon Legria Hf G25 között variáltam. A hezitálás panánál 3CMOS érzékelő miatt volt mert előtte szintén Panám volt, de az 3 CCD technikát használt ami nagyon bejött. Viszont az új 920-as éjszakai módja gyengébb a Canon-nál. Végül a G10-et vettem meg, mert olcsóbb és gyakorlatilag ugyanaz mint a G25. A G30-as már más dió! Ott már tényleg vannak komolyabb változások (nagyobb képérzékelő) Az már tényleg minőségi ugrás. Ha van rá kereted akkor válaszd a G30-at. Ha a Panasonic 920 ára körül gondolkodsz akkor én inkább a Canon Legria HF G10-et ajánlom. Nekem bevált. -
laszlo168
senior tag
válasz
tuttomobli #5336 üzenetére
Sajnos ez a piac igy működik, én 130 ezerért vettem az első mini dv-s kamerámat, amit aztán 20 ezerért sem lehetett eladni, inkább neki adtam a tesómnak.
-
laszlo168
senior tag
válasz
tuttomobli #5321 üzenetére
A régi Panát, mennyiért is adod el nekem?
-
Chrystall
senior tag
válasz
Esti felvétel miatt biztos érdemes. A hangbeállítások miatt is. A többi miatt nem biztos.
-
maxika2004
őstag
válasz
Irigylem a problémádat