Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
Sony IEM-ekhez (EX51LP, 71, 82, 85) továbbra sem tud senki hasonlítani ebben a totyikban szóban forgó füleseket?
Ma volt szerencsém egy AKG K340-eshez, hát, a Sony EX82-mhöz viszonyítva csalódtam. Dobozhangja volt. Biztos javul 30-40 óra után, de érdekes a Sony-mat mikor vettem anno a lejátszómmal, már első hallgatáskor el voltam élvezve a hangjától.
Őszintén szólva ezután a rossz tapasztalat után nem igen szeretnék mást, mint Sony-t, attól függetlenül, hogy velük sincs túl jó tapasztalatom. De legalább amíg bírják, addig jól szólnak.
Sennheiser-ből IEM-et még nem próbáltam, csak 5000-es árkategóriájú sima fülest, amikkel nem volt gondom, tehát a Sennheiser-ben még van bizodalmam.
Nem sajnálnám a PH!-s árat kifizetni egy CX400II-ért, CX500-ért, kérdésem az lenne, hogy a Sony-m után nem fogok-e megint nézni egyet (csak mert EX82-est, 85-öst is adnak 6-7000-ért eredetit itt a PH!-n, csodálkozom, hogy azokat senki nem ajánlja).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest