- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Szia
In-ear fülhallgatót keresek.
Philips fejhallgató nagyon bevált, így elsőre Philips fülhallgatók irányába nézelődtem.Néztem a PHILIPS SHE3700 és a SHE3900 modelleket, amikre valaki azt írja, hogy túl sok benne a basszus, valaki azt, hogy kevés (főleg külföldi fórumokon). Van valakinek innen személyes véleménye?
Nos az én referenciám In-ear fülhallgatóból egy Sandisk Sansa e130 mp3 lejátszóhoz adott gyári Sandisk fülhallgató, ami bitang jól szól, pedig több, mint 10 éves. Azóta próbáltam pár In-ear, de azt a hangzást és hangerót egyik sem tudta. Oké, Lidl és hasonló helyeken kaphatóval vetettem össze.
Idősödő fülhallgatóm méltó utódját keresem.Szempontjaim:
Kizárja a külvilágot, nem akarom megsüketülni.
Jó dinamika és mély hang (tudom, a jó szubjektív...azért ne legyen lapos a hangzás, inkább olyan dögös..tudjátok miről beszélek
Első körben 5.000 körül maximalizálnám a keretet aztán, ha esélytelen, újragondolom az árat.Nem vagyok azért vájtfülű. Egy Philips sbc hp200-t nyúzok, már szintén több, mint 10 éve. Mondjuk úgy, hogy ezen szocializálódtam
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Nintendo Switch 2
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PR-Telecom
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged