-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Szia
In-ear fülhallgatót keresek.
Philips fejhallgató nagyon bevált, így elsőre Philips fülhallgatók irányába nézelődtem.Néztem a PHILIPS SHE3700 és a SHE3900 modelleket, amikre valaki azt írja, hogy túl sok benne a basszus, valaki azt, hogy kevés (főleg külföldi fórumokon). Van valakinek innen személyes véleménye?
Nos az én referenciám In-ear fülhallgatóból egy Sandisk Sansa e130 mp3 lejátszóhoz adott gyári Sandisk fülhallgató, ami bitang jól szól, pedig több, mint 10 éves. Azóta próbáltam pár In-ear, de azt a hangzást és hangerót egyik sem tudta. Oké, Lidl és hasonló helyeken kaphatóval vetettem össze.
Idősödő fülhallgatóm méltó utódját keresem.Szempontjaim:
Kizárja a külvilágot, nem akarom megsüketülni.
Jó dinamika és mély hang (tudom, a jó szubjektív...azért ne legyen lapos a hangzás, inkább olyan dögös..tudjátok miről beszélek
Első körben 5.000 körül maximalizálnám a keretet aztán, ha esélytelen, újragondolom az árat.Nem vagyok azért vájtfülű. Egy Philips sbc hp200-t nyúzok, már szintén több, mint 10 éve. Mondjuk úgy, hogy ezen szocializálódtam
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok