Új hozzászólás Aktív témák

• hobbyone

aktív tag

Samsung EHS71:
    A leírásba szereplő paraméterek alapján Knowles ED armatúra van benne. Ilyen van többek között a MEElectronics A161P-ben és az Etymotic Research HF-3-ban.

Érdekességek, furcsaságok:
    - a vetőcsőben fehér filter kapott helyet, ez a magas-közép tartománynak kedvez
    - A filter az egyik oldalon fél mm-re kilóg a házból. Próbáltam beljebb segíteni, hiába. Csak esztétikai jelentőségű.
    - van egy viszonylag nagy szellőzőnyílás a házon, ami egyarmatúrás füleseknél ritka. Celluxszal leragasztottam, valahogy nekem gagyi hatást kelt, olyan, mintha az OEM cég egy dinamikus drivereshez tervezte volna. A hangra nem tudom van-e hatása.
    - 3 méretű fülgumi jár hozzá, a legkisebb is inkább közepes méretűnek tűnik, szóval nagy
    - a jack dugó egyenes, vékony és rövid, emiatt potenciális hibaforrás gondatlan embereknek
    - a kábel addig, amíg kétfelé nem válik szövetborítású, utána gumi/műanyag bevonatú és elég vékony
    - egy héten belül ideért az USA-ból

Hang (összesen kb. egy órát próbálgattam)
    Egészen addig, amíg nem raktam rá a "legkisebb" gyári harangot csalódott voltam. Azzal az egyarmatúrásokra jellemzően: gyors, tiszta, a középtartomány előtérben, kevés a mély, a tere közepes. Tetszik, de nem egy csodafüles. Úgy érzem viszonylag hamar (12kHz?) lecsapódik a magasa. Ez a fejhallgatók előnye a fülesekkel szemben. Az LG GS100 az, amelyeknek érezhetően széles a frekvenciatartománya a saját füleseim közül.

Új hozzászólás Aktív témák