Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
pandi008 #7768 üzenetére
ezekhez tényleg nincs semmi, a gyárat meg nem kötelezhetik arra, hogy oprendszerrel árulja a gépét, ha a kisker nem ad az az ő dolga, vásárló meg nem tehet semmit, mert kiskeres erre azt mondja, hogy rendben itt van a vista + x ezer ft, drivereket kiírja neked egy lemezre siemens oldaláról és viheted is (vagy feltelepíti plusz pénzért)
teljesen szabályos szerintem, azt és úgy viszed el a boltból amiért fizetszén próbáltam linux-szal is és ment a net, wlanra nem csatlakoztam még, mert nem volt mire, de hálózatot talál, így gondolom menne ha ki tudnám próbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan! Apple MacBook Pro 16 M4 Max
- Dell Latitude 5421 workstation i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest