- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz romeoaladin #8257 üzenetére
Hi
Ha webkamera "segédprogi???" miatt fagyizik akkor az nem a mem. kevéssége miatt lesz....azért mert kevés a ram nem fagyizhat, max durván belassul........Inkább azt mondanám user error....vagy pedig hardwer error......
Egyébként simán bővíthető, a kérdés van-e rajta zárjegy, ha van akkor csak ahol vetted vagy márkaszervíz, vagy ugrik a gari..... ha nincs akkor magadnak is megoldhatod, de ha lehet olyan helyen vegyél ramot ahol megvétel előtt bele lehet próbálni és tolj egy memtestet...ha nem lehet kipróbálni csak megvenni az se baj, vidd magaddal a lapit és az eladó előtt rakd bele ha hibázik biztos cserélni fogja....
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Vagyok... csak közben a laptopon nincs megjegyeztetve a jelszavam, fejből meg nem vágtam....freemail.... meg ugyebár miért ne most állna le, ahol megvan......
Mindegy...itt a probléma....
Valaki tud fordítani mi a jó fészkes fenét csesztek ezek már megint el és miért ismeri fel a SystemDiagnostics Xi 1526-ént a laptopot?és igen onnan lenne a bios de nem megy és nem megy a Xi 1526-é se.......
egyébként ott vannak a javítások 1.20 óta, miért ne tudja ez a laptop is azt amit ki lehet belőle hozni javításokkal....
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Hi..
Srácok Pi 1536-ra miért nem megy fel az újabb 1.25-ös bios? Se winből se cd boottal...-144 error...
1.20 van rajta de ha már kiadom a kezeim közül legyen rajta minden friss...
Mi lehet?
-
Gézengúz
addikt
Hi..
Akkor valaki mondja már meg nekem, hogy barátnőm 1538-a miért nem produkál hasonló tüneteket???
2-hetes gép tökéletesen működik wlan és videókártya....akár egyszerre a 2 is.........
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Akit érdekelne...Szerintem nagyon jó árban van...Tegnap vettük...Minden tökéletes...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Mozilla Firefox
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest