- OLED TV topic
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz
romeoaladin #8257 üzenetére
Hi
Ha webkamera "segédprogi???" miatt fagyizik akkor az nem a mem. kevéssége miatt lesz....azért mert kevés a ram nem fagyizhat, max durván belassul........Inkább azt mondanám user error....vagy pedig hardwer error......
Egyébként simán bővíthető, a kérdés van-e rajta zárjegy, ha van akkor csak ahol vetted vagy márkaszervíz, vagy ugrik a gari..... ha nincs akkor magadnak is megoldhatod, de ha lehet olyan helyen vegyél ramot ahol megvétel előtt bele lehet próbálni és tolj egy memtestet...ha nem lehet kipróbálni csak megvenni az se baj, vidd magaddal a lapit és az eladó előtt rakd bele ha hibázik biztos cserélni fogja....
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Vagyok... csak közben a laptopon nincs megjegyeztetve a jelszavam, fejből meg nem vágtam....freemail.... meg ugyebár miért ne most állna le, ahol megvan......
Mindegy...itt a probléma....
Valaki tud fordítani mi a jó fészkes fenét csesztek ezek már megint el és miért ismeri fel a SystemDiagnostics Xi 1526-ént a laptopot?és igen onnan lenne a bios de nem megy és nem megy a Xi 1526-é se.......
egyébként ott vannak a javítások 1.20 óta, miért ne tudja ez a laptop is azt amit ki lehet belőle hozni javításokkal....
-
Gézengúz
addikt
Hi..
Srácok Pi 1536-ra miért nem megy fel az újabb 1.25-ös bios? Se winből se cd boottal...-144 error...
1.20 van rajta de ha már kiadom a kezeim közül legyen rajta minden friss...
Mi lehet?
-
Gézengúz
addikt
Hi..
Akkor valaki mondja már meg nekem, hogy barátnőm 1538-a miért nem produkál hasonló tüneteket???
2-hetes gép tökéletesen működik wlan és videókártya....akár egyszerre a 2 is.........
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Akit érdekelne...Szerintem nagyon jó árban van...Tegnap vettük...Minden tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen NAS-t vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest