Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
Alabástrom
senior tag
válasz kovsol #33038 üzenetére
...mindíg megbánom, ha nagy ritkán ide jövök...
Elnézést a zavarásért, illetve elnézést, hogy megadtam a lehetőséget a szavaim kiforgatására és a fröcsögésre.Azért ezt még lezárnám:
1. nem a szenzoron a pötty volt a műszaki hiba, hanem az SD slot.
2. írtam, hogy nem volt nálam körtepumpa, (amiért szintén lefikáztatok már egyszer) így nem tudtam meggyőződni, hogy az por vagy sérülés.
De szerintem te is tudod, csak jól szórakozol.Ne fáradjatok válasszal, szerintem mindenki jobban jár és visszaáll a világ harmóniája, ha nem lépek be többet.
[ Szerkesztve ]
Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
mikrofon
veterán
válasz kovsol #32981 üzenetére
Igen, a Sonynál tényleg volt ilyen. Meg ugye a Zeiss Batis 40 CF nél volt az probléma, hogy valami rossz volt a firmware-ben aztán nem állt rendesen élesre. Ráadásul a megjelenés után hónapokat kellett várni, hogy megjelenjen az új firmware és frissíteni lehessen a Sony vázakon keresztül... Itt ugye pont az volt, hogy szemfókusz és közeli fókuszálás esetén valójában a téma elé vagy mögé ( mar nem emlékszem) fókuszált de következetesen.
De ahogy írod a DSLR és a MiLc esetén ez nagyon különböző. DSLR esetén váz hiba. alapvetően az AF érzékelő, a képérzékelő eltérő síkban van a gyártási tolerancia miatt.
Míg MiLC esetén, ez inkább obi váz közti kommunikációs probléma és az objektív hibája...[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz kovsol #32918 üzenetére
Pont ezért gondoltam.
Bár ha már aps-c Akkor legalább egy méterben hozzá illő obi sem ártana a sok ff mellé.Ha meg a kíváncsiságod hajt, akkor egy rendes vázzal próbálkozz különben csalódni fogsz. Azért te a jóhoz vagy szokva.
Az a baj hogy nem tudom melyik Fujifilm váz van ellátva kihajtható LCD - vel hogy szelfizős gépnek el tud adni otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsa
senior tag
válasz kovsol #32889 üzenetére
A tech-spec dolgokon túl, azért fogj a kezedbe mindkettőből egy-egy példányt.
Az én ízlésemnek a T100-T200 széria sokkal inkább műanyag gyengébb minőségű cuccnak tűnt mint az E3.
Értem ezt elsősorban anyaghasználatra, ami nem csak a szemnek hanem a kéznek is érződik.Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz kovsol #32889 üzenetére
ink a t100-ra vonatkozott, t200-nál kb. az AA/bayer filter a különbség, meg az energiagazdálkodás (e3 papíron többet bír egy akkuból).
ui: telós appból megy, van wifi és bt mindkettőben (e3, t200)
ui2: lugosi[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mercutio_
félisten
válasz kovsol #32882 üzenetére
X-T100-at felejtsd el, ott valamit túlbutítottak, lassú a gép/AF, az X-T200 már jó
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Teasüti
nagyúr
válasz kovsol #28833 üzenetére
Mármint így?
Ha csak megfogom az obit, mint egy darab csövet, akkor kényelmes.
De ha használni is szeretném a gyűrűket, akkor már karmolnom kell, ami nem jó.Ezt a videót pont néztem. Gondolom látható, hogy az a Canon 60D és az X-T3 között van némi méretbeli és így komfortbéli különbség.
(#28832) kpbendeguz
Egy komplett rig-et alátámasztás nélkül fél kézből? Hmmm... Akkor asszem befejezem a rinyálást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest