Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
A 12-40 szinte rendszerdöntő. Mellé/helyette már nincs normális zoom hiánya az embernek, gondolom. A fixek meg úgyis annyira egyéniségek, hogy szerintem sokat nem osztanak-szoroznak, mindkét oldalon elég jó szettet lehet összeválogatni. Igaz, ha normális zoomot is belevesszük az árba, akkor már olvad is a fuji hátrány. Az meg nyilván a topiklakóknak nem titok hogy mindkét rendszernél lehet ebayről olcsóbban vásárolni, sokszor az itthoni listaár kevesebb mint feléért mennek az új cuccok.
Én a angy pörgésből leadtam, mert megvan kb amire vágytam. Hogy azért legyen mivel kütyübuzulni, egyéb gyári üvegeket is tesztelek amikor tudok; meg az X100... hát igen, szívem szerint örök élet+2 napig megtartanám, akármi mellé Viszont kevesebb kütyüzés (ez is egy hobbi ) mellett többet figyelek magára a képelésre - részint ezért lángolt fel jobban a régi szerelem - jóóó, ez pici kütyüzés van benne, mocskos jó használni
Más: Tokot keresgélőknek csináltam egy kis képet, mennyiben tér el az E2 az E1-től:
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest