- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Gigabyte alaplap topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
centrino #26008 üzenetére
Használtan vettem, én még nem koccoltam sehová, a téglafal tesztet még nem csináltam.
A T2 vázzal próbálgattam, a még DSLR korszakban alkalmazott fókusz ellenőrzést és ott jött elő konzekvensen, hogy a teszt ábrás és a ceruza elemes tesztnél is rendre a távolabbi tárgy illetve skála érték élesebb, mint az ugyanolyan távolságra előtte lévő.
Mikor megvettem, akkor az első fotózásomon az 55-200-al szórakoztatott, hogy jelzett ugyan a váz, de halál életlenek lettek a képek és ilyenkor mindíg a modell mögött találtam meg valamin az élességet. Az 56/1,2-vel szintén gyakran előfordul, hogy jelez a váz, de a fókusz nem az arcon illetve a szemen van, hanem inkább mögötte. A múlt hétvégén a városban jó textúrájú felület elé állítottam oda a modellt, a szemére állítottam a fókuszt (egy mezős pont fókusz) és sok képen halál életlen lett a kép és ezeken tisztán látszik, hogy a fókusz a mögötte lévő felületen van.
Ez a fókusz hiba nem állandó így teljesen bizonytalan vagyok, hogy a rendszer valamelyik tagja szórakozik, vagy én tartom szarul a vázat és ekkorát mozdulok exponáláskor, vagy ilyen mértékben rántom be a vázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest