- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerengő
tag
Itt egy oldal, ahol olvasni lehet az "orb"-okról. Itt is megerősítik az eddig általunk tudottakat, miszerint a por, köd, páratartalom, fényes tárgyak okozzák a köröket - de azért rámennek a spirituális dolgokra is.
Amúgy jó sok helyen ezeket simán szellemeknek, vagy mindenféle supernatural dolgoknak hiszik.
Ma egyébként egy szalagavatón fotóztam a masinával. ISO 400 és 800-as képeket lőttem, mondjuk 80%-os sikerrel. Észrevettem, hogy a vaku nem mindig egyforma sebességgel töltődik fel. Ez nem tudom, hogy miért van, vagy csak én néztem be? Nagyon jók a képek, még ISO 800-nál is, tennék fel szívesen, csak elég sokan vannak rajta és nem szeretnék személyiségi jogokat sérteni vele, hogy engedély nélkül felteszek valakit.
Érdekes volt megfigyelni, hogy egy év alatt milyen sok nagyzúmos gép került az emberek kezébe, alig láttam "normál" kompaktot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged