Új hozzászólás Aktív témák

• válasz sziszegőII #82 üzenetére

http://www.szabilinux.hu/ Ezt itt talaltam vhol prohardveren, nemtomjoe de sok az biztos.
    Amugy a linuxtanulas nem mas RTFM Read The Fucking Manual, en pl a legtobbet akkor tanultam amikor gentoo-t akartam felrakni a notebookomra. Elolvastam mindent ami a 200 oldalas kezikonyvben volt, es abbol nagyon sok meg is ragadt, annyi volt a baj h a notiban 1300 Celeron M van + 256ks netrol telepitettem igy egy rendszer az kb 2 nap volt a toltessel es a forditassal egyutt mert midnen progit magamnak forgattam. Mire kb 2 hetem elment ezzel :C:C es meg mindig nem jutottam odaig h X-et meg vmi WM-et forgassak rahagytam es felraktam egy Mandrake 10.2-t :D
    De a sok szivas alatt a gentooval nagyon sokat tanultam, hala a doksicsinaloknak mert biz eddig az volt a leghasznalhatobb doksi a kezemben :R
    Szal mindent meglehet csinalni linux alatt csak hetek kerdese :D

Amugy VPN az nemtomminek, ssh-t hasznalok mindenre, mire szeretned hasznalni a VPN-t? Gondolom valakik akarnak nalad maceralni a halodon kivulrol, azt egy Puttyal mg WinSCPwel megoldhatja es mindenk letudnak tolteni a gepedrol, es az egesz ugyanugy titkositott.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák