Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, régen ott adták, mostanában pedig a Coolon megy. Egy-két hete lefutott a második évad, erre jó szokás szerint elkezdték az egészet elölről, az első évadtól. A harmadik évadhoz úgy tudom már nem készült szinkron. Eredeti hanggal nagyon jó, így nem csalódik a néző egy-egy szinkronszínész váltásnál.
Peter magyar hangját szerintem kifejezetten nem jól választották meg. Mikor meghallom, mindig valamelyik általa szinkronizált rajzfilm jut eszembe.
Én most az 5. évad harmadik részénél tartok, kifejezetten kíváncsi vagyok erre az utoló évadra...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- Hynix / Samsung 1x8GB DDR4
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs