- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zoltanz #1785 üzenetére
Igazából a cigány konyhára nem igazán a babérlevél éppen a jellemző....
[link]
Egyébként volt nekem egy munkatársam, aki odakerült hozzánk, mikor még főztünk melóhelyen...
Elkezdte, hogy az Ő felesége, anyósa olyan szép tiszta húslevest főz, nem tesz az ételbe, se ilyen, se olyan fűszert, aztán mikor velünk evett kérdezgetni kezdte, hogy mit teszünk mi a kajába, hogy olyan finom, otthon is úgy főzette....
Nem szabad ideológia alapján főzni, nincs egyféle módon jó étel, nem is szeretek mindig ugyanúgy fűszerezni. Próbáld ki nyugodtan a babérlevelet a marhahúshoz, persze, mint mindent itt is mértékkel.... Nem muszáj áztatni benne, általában én is csak keveset és legtöbbször csak bizonyos időre teszek bele, mondjuk a felöntés után a mennyiségtől függően két-három levél, amit egy-másfél óra múlva kiveszek belőle....
A pörkölt és a paprikás között a legfontosabb különbség az elkészítési mód, a paprikás több vízzel készül a végén tejfölt teszünk bele. forrás: ez a könyv, gyorsan megnéztem a biztonság kedvéért/nekem a CD nélküli változat van meg/
Nagyon jó és hasznos még ez a szakácskönyv is: [link] nemhiába kerül ennyibe használtan is....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged