Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Morgan 3 Wheeler-rel kell "Magamutogatás" trükköt csinálnom. Sehol sem találom, hogy ez mit takar és az angol megfelelőjét sem ismerem. Tipp, skacok?
-
rdt89
addikt
Saját tervrajz szerkesztést nektek is elfelejti?
A Home társam és én is csináltunk egyedi pályászakaszokat, letesztelés is megvolt és mentést követően egyszerűen elfelejtette és nem lehetett visszakeresni.Van ötletetek, hogy miért?
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
HSNet
aktív tag
Köszi.
-
HSNet
aktív tag
Üdv, PC-s na'on kezdő kérdés:
FH4-et vennék, látom csak MS store-ban van, viszont ajánlgatja, hogy GamePass-al olcsóbb, meg hogy pár napos ingyen gamepass próba indítása.
Működhet az, hogy aktiválom a GamePass próba időt -> megveszem a játékot -> deaktiválom a GamePass-t?
Ugyanide kérdés, az aprón árult kulcsok azok elvileg Standard edition-ök, ahhoz a fenti módszerre lehet megvenni upgrade-et, ugye?Konzolom nincs (PS2 nem számít), így sem xbox accom nincs, sem a gamepass nem ad nagy értéket nekem.
-
gduck
addikt
válasz
hülyegyerek #8593 üzenetére
Szia!
Hol tartasz? Tart még a lelkesedésed?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #9176 üzenetére
Jó reggelt kívánok, ez nagyon régóta megy.
Én a 11-es tierre már 425 ezret kapok játékonként hetente, ez nagyon jól jön.
-
Bib
őstag
válasz
Darko_addict #9178 üzenetére
Forza hub alkalmazást töltsd le az áruházból, minden pénteken indítsd el és kapsz lóvét minden forzádban.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Xboxon Forza Hub app néven ez évek óta elérhető.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
450k összesen, több játékra lebontva.
-
Darko_addict
őstag
-
-
válasz
s7evcsenko #9156 üzenetére
Köszi mindenkinek.
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Hogy bármilyen áron árverezhessek autót FH4-ben pontosan mit kell tennem?
Legendary tuner oké, de mi kell hozzá?
Angolom gyenge és nem értettem pontosan a YT-os videokban.Van egy-két ritkább autóm ami jó árban elkelhetne.
Köszi előre is!
-
SamS20
senior tag
ezzel tisztában vagyok, az hogy mikor fogom tudni beszerezni a kívánt Gymkhana Mustangot már más kérdés
-
Triathlete
senior tag
válasz
Darko_addict #9164 üzenetére
-
SamS20
senior tag
És ezt a nagyon drága kocsit hogyan lehet beszerezni / csak pörgetéssel vagy meg is vásárolható ?
Gymkhama kiadást nyilván -
Darko_addict
őstag
válasz
Triathlete #9161 üzenetére
FM7-ben használnom kellett Visszapörgetést, mert sokszor olyan szoros volt a verseny, hogy nem akartam kockáztatni 5-7 perc játékidőt egyetlen egy apró baki miatt. Ha te is használtad, biztos észrevetted, hogy elsőre akár le is toltak, hogy íven maradjanak, de visszapörgetés után hirtelen behúztak egymás mögé és hagytak elmenni.
@hülyegyerek: Régen sokat Forzáztam X360-on, mind FM-mel, mind FH-val. Jött pár év kihagyás és kezdtem PC-n FH3-mal, majd FM7-tel és most FH4-gyel. FH3 után nekem az FM7 nagyon korlátolt volt. Meg volt szabva, hogy max. mekkora gumival, max. mekkora kW teljesítménnyel stb. lehet rajtra állni. Csak az a baj, hogy pl. A osztályban voltak olyan autók, amik brutál jól kanyarodtak, de gyengék voltak, ezáltal akár 100 kW különbséggel is lehetett ellenfeled, aki ellen nem lehetett nyerni, mert egyenesbe nagyon elment. Szóval volt 10 autó, ami közül tudtam választani, ebből 7 kiesett, mert "gyengék" voltak és maradt 3, amivel volt esélyem magas szintű AI ellen. Nekem ez nem tetszett, ennek ellenére a kampány első felét megcsináltam, szóval az első kört végigmentem mindegyik ligában. Ezután feloldotta az újabb kört, ahol a liga már csak akkor tekintett elvégezettnek, ha minden egyes rajtszámban indultál. Nekem ez túl kötött volt. Ez rakás autó jó A-ban is, de nem lehetett B fölé húzni, mert a játékban nem az volt az alapértelmezett kategóriája. Meh.
@CJ4567: A standard modell kódneve a Hoonicorn, a Gynkhamáé szerintem a Hoonicorn v2, ami aukción 20M alatt még nem volt.
-
SamS20
senior tag
Gymkhana 10 kocsik azok jól gondolom hogy nem csak DLC kocsik, hanem a standard editionbe is bekerülnek (csak még nem mindegyik elérhető ha jól tudom)
Amit nem értek hogy a Hoonigan-nál van egy Gymkhana 10 1965 Mustang és van egy Hoonicorn névvel ugyanúgy 1965 Mustang, mi a különbség a kettő között ?
Az egyiken lehet cserélni a festést a másokon nem ? -
Triathlete
senior tag
válasz
hülyegyerek #9159 üzenetére
Ha kicsit többet, komolyabbat szeretnél akkor persze, hogy sokkal jobb.
Én tudok nyerni a versenyeken de azért az nagyon vicces, mindig az utolsó pár száz méteren előzöm meg az elsőt, mert ahol eddig (előző körök, vagy hasonló emelkedők) nehezen mentem fel a kocsival, ők meg mint a golyó, ott hirtelen változik a dolog. A légpárnás meg a repülős feladatokat is nagyon érdekes, hogy mindig egy-két tizeddel nyerem. Mintha így lenne scriptelve.
FM7-ben viszont a gyökér AI ami idegesítő volt, hogy az ideális íven kívül nem tud menni, inkább letolt a pályáról szó szerint, mintsem mellettem kigyorsítana és egyikünk sem veszítene sebességet. Viszont tény, hogy a kisebb, gyengébb autókkal brutálisan élvezhető versenyeket lehet csinálni. -
hülyegyerek
addikt
Sajna elkövettem azt a "hibát", hogy a H4 mellé megvettem az akciós FM7-et kemény 7.5-ért. Belekezdtem, és azt vettem észre, hogy sokkal jobban leköt. Oké, hogy a H4 sokkal szebb performance módban, de a FM-ben sokkal több autóval, változatosabb osztályokban kell versenyezni.
Kicsit meguntam, hogy minden autót s2 vagy x awd-re kell húzni, hogy egyáltalán esélyem legyen mások ellen. -
Darko_addict
őstag
Neztem egy tok erdekes videot, egy Forzas srac csinalta. Valami Forza Science sorozat resze volt, ha ez valakinek mond valamit. Azt tanacsolta, hogy ilyen hosszu versenyekre (pl. autopalya), ne CR boost FE autot vigyunk, hanem ami a trukkoket sokszorozza. Konkret szamokkal is levezette, tok ertelmes volt. 1 ora vegen kapott 320 skillpontot. '62 Spitfire 20.000 CR, es 20 perkpont elkoltese utan feloldhato a 200.000-es bonusz. Az autot utana dobod, es marad belole 180 ezer haszon. 16 x 180.000 ezer az 2.88M. 1 ora verseny utan jart neki neki 1.3M CR, plusz mondjuk 16 auto vasarlasaval eltelik meg fel es farmolhato belole majd' 4M CR. Holnap lehet kiprobalom kicsibe, valami 20 perces korrel.
Ui.: Wheelspinekkel meg tobb is osszejohet.
Ui. 2.: Koszi Csab.
-
csab991
senior tag
válasz
s7evcsenko #9156 üzenetére
Azokat nem lehet nagyon tovább fejleszteni, 13 és 15-ös szinten megállnak. Ha jön az új kieg, majd biztos nő tovább a szintjük.
Darko: Csinálsz magadnak egy tetszőleges útvonalat, az "útvonal létrehozása" fülön.
-
Ha kipörgettem az összes trafit, ugratót, sebesség zónát maxra, de mégis csak 15-os szinten vagyok velük, akkor hogy a viharba lehet elérni a 20-at?
-
Darko_addict
őstag
Hogy tudok magamtól elkezdeni online pályákat, pl. az autópályás grindelőset? Jelenleg mintha csak csatlakozni tudnék mások random eseményéhez.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
s7evcsenko #9147 üzenetére
A Peel P50-nek van 8x-os.
-
Darko_addict
őstag
válasz
s7evcsenko #9147 üzenetére
Szerintem a 7-es sem érhető el mindegyik autóra. A kis 3 kerekű Peel P50-re van egyedül pl. 8-as szorzós perk is.
-
Bib
őstag
válasz
hülyegyerek #9137 üzenetére
A heti és a napi küldiket kell teljesíteni, a live az "csak" plusz Pont.De előttem leírták, gondolom már világos.
-
válasz
Skeleton01 #9146 üzenetére
Köszönöm.
Tehát akkor a 7-es szorzó a max?
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
s7evcsenko #9145 üzenetére
Én itt szoktam rákeresni az adott autó feloldható perkjeire.
-
válasz
Darko_addict #9138 üzenetére
Én ezt vettem meg 110 ezerért, szerencsére az olcsóbbik tanulópénz volt.
Más:
Azt honnan lehet kiolvasni, hogy melyik autóknak magas az elérhető bónusz szorzója? -
Skeleton01
aktív tag
válasz
Darko_addict #9138 üzenetére
Ezekkel a verdákkal nem árt óvatosnak lenni, mert ha AH-ból veszitek meg, szinte biztosan ki vannak lőve a perkek, és csak egyszer játszik a dolog, tehát ha valaki már unlockolta korábban a bónusz autót, nem lehet újra, az az övé marad.
A Maserati 300S a leginkább érintett, nyilván az új ára (6M) miatt abból, ha "perks available" matricásat láttok, azt sem érdemes megvenni, csak szalonból és akkor biztos az MC 12 FE. -
Joccc07
addikt
válasz
IntelKiller7 #9141 üzenetére
Nem tudtátok? Pedig még a videómat is linkeltem róla.
Ez lett a legnépszerűbb videóm a youtube-on. -
Joccc07
addikt
válasz
hülyegyerek #9137 üzenetére
Milyen 200 pontot? Annyit kapsz. Nem annyit kell összegyűjtened. A 8/10 azt jelenti, hogy verseny közben előzz meg még 2db autót.
-
Darko_addict
őstag
válasz
s7evcsenko #9135 üzenetére
Erre nem jöttem rá én se. Arra gondoltam, hogy ha igen, akkor talán berakja a garázsba a bónuszt is. Közben nem? Miurát akartam venni Revenetón FE miatt, de aukción folyton lemaradtam róla, nem tudtam magam megnézni.
@Poechead: Nekem Rivatuner futhat a háttérben (Afterburnerrel), de amint aktiválni akarom a statisztikai felületet, kidob. Nem gondoltam volna, hogy egyeseknél emiatt el sem indul. Még ha nem is a Microsoft állna a játék mögött, de így... Ezek a bakik cikik.
-
hülyegyerek
addikt
Heti Forzathonnál 200 pontot kellene megszereznem, hogy megadja a kihívást, erre nem számolja bele a Forzathon Live-os pontokat.... 8/10-en áll a számláló, de 2 teljkesített Live után se ment feljebb. Ez mitől lehet ?
-
csab991
senior tag
válasz
s7evcsenko #9135 üzenetére
Igen, megeshet olyan. Érdemes újonnan venni azokat a verdákat, amik másikat adnak, akkor tuti nem maradsz hoppon.
-
válasz
Darko_addict #9119 üzenetére
Az létezhet, hogy ha ezeket az alapmodelleket aukciós házban veszem meg, akkor jönnek vele együtt a kirakott perkek és a bónusz autót ezáltal buktam?
Vagy lehet ezeket resetelni?Még szerencse, hogy egy viszonylag olcsóval kezdtem...
-
Poechead
csendes tag
válasz
Darko_addict #9048 üzenetére
Megoldódott...msi afterburner kavart be...
Viszont a sikeren felbuzdulva, letöltöttem a forza motorsport 7-et is...kábé öt óra alatt jött le,azt hittem,hogy befonom a hajam...
Közben többször megállt a letöltés annyira,hogy a tabon sem és a laptopon sem tudtam netezni...
Tapasztalt valaki ilyesmit? Trés netem van... -
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Utobbi hetekben az Xboxot sajnos nem volt idom bekapcsolni es a forumot sem olvastam.
Kerdesem pedig
TELEKOM os nettel mukodik mar az online resz Horizon 4 be? -
Kelecar
aktív tag
válasz
Triathlete #9127 üzenetére
Jah akkor tényleg a szezonális bajnokság. Ezek csak egy hétig elérhetőek, most 2 van ami A-osztályos, egyik modern másik retro sportautókkal teljesíthető. Előbbit S2000-el utóbbit R34 Skyline-al teljesítettem.
-
Kelecar
aktív tag
válasz
Triathlete #9113 üzenetére
Melyik az a verseny? Először azt hittem a heti szezonális bajnokságra gondolsz, de én azt pont S2000-el csinálom (A-osztály + "Modern Sportautók" a követelmények)
-
Joccc07
addikt
válasz
IntelKiller7 #9124 üzenetére
Azért mert akkor nem trükkpontot farmoltam, hanem az 5 millás weekly-t. Tudom én, hogy 10 csillag a max.
-
Joccc07
addikt
válasz
Darko_addict #9110 üzenetére
Én az egyik weekly farmolás közben szívtam meg. 399ezer x 6. Na fasza akkor 400ezernél megállok.
Sajnos nem jutottam el 400ezerig.
-
Darko_addict
őstag
-
r.levente75
addikt
válasz
A pörgetésre, itt már gondoltak a gyerekekre is.
A fiam pl jobban szereti ha valamilyen cuccot vagy kieget pörget ki, mint pénzt vagy autót. -
rdt89
addikt
válasz
Triathlete #9116 üzenetére
Én a Toyotákat is hiányolom, egy jó kis Supra de jó lenne.
Szerintem majd kap egy nagy kiegészítő autópakkot amiben lesznek Mitsubishik (nagyon remélem), mert az Evo-k nekem is hiányoznak.
-
Triathlete
senior tag
Vásárolni tudnék, de azok sem hoznak lázba. Meg sem jegyeztem a nevüket. Illetve egyre emlékszem a 370Z-re. Talán Lotus is mintha lett volna.
Na mindegy gondoltam, hogy 6gen-Civic, S2000, C10, 240Z, Miata és társaival le fogom tudni majd ezt a játékot. Remélem nem sok ilyen NFS-es verseny leszFM7-ben olyan bitang jóll megyek az S2000-rel, itt meg ... tiszta gáz. Persze mind a kettő másra van értem én. Viszont nagyon hiányolom a Mitsubishit a játékból. Tegnap kerestem a Lancereket de nem találtam.
-
rdt89
addikt
válasz
Helló!
Lehet nem csak A osztályra, hanem konkrét kocsira is korlátozva van. A versenyen van más autó az általad említett Porsche-n kívül?
Egyébként a tegnapi Motorsport 7 visszaszokás után, most a Horizon 4 -ben bénázok.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehetséges az, hogy megkötés van egy versenyre (A800) és csak egy autóval enged indulni (GT2 Porsche) holott több autóm is megfelel ennek a kritériumnak. Gondoltam a kedvencemmel az S2000-el tolom végig ezt a versenyt is, viszont nem tette be a választhatók közé. Ezt még elfogadtam volna, de az AI versenyzők között volt kettő darab is.
Mondom mi a tosz! Engem hidegen hagynak a Ferrarik, Porschék és társaik, inkább ez az emészthetőbb kategória érdekel. Sok ilyen lesz még a jövőben ahol nem csak teljesítményre van limit hanem, kategóriára is?Ja és gondolom az is törvényszerű, hogy minden második pörgetés duda, vagy valamilyen ünneplési forma
(#9104) rdt89:
Én fordítva vagyok így. Sokszor nem értem mi történik és miért -
Methionyl
senior tag
válasz
Darko_addict #9110 üzenetére
Ha minden perket kitolsz rajta akkor elég 71k x 7 hogy 10 perk pontot kapj. többet nem érdemes menni mert ugyan úgy 10et kapsz.
A lényeg hogy 500k pont = 10 perk pont. Ha 840k-t megkaptad volna (120k*7) akkor is 10 perk pont.Btw pont ma vettem meg én is..jó kis fun
-
Darko_addict
őstag
válasz
Csapoati #9107 üzenetére
Akkor nem szívesen lettél volna a helyemben, mikor ma elszúrtam 120.000 x 7 trükkpontot. Megvettem a Hoonikornist, nagyon ment, imádtam, ahogy befolyásolhatóan csúszkál, így megvettem rá mindent perket. Eskü, az járt a fejemben, hogy ezzel addig lehet pontot gyűjteni, mint az idegeim bírják a kockázatviselést. Első ütközésem korábban elhasználtam, és ilyen 115 ezer pontnál pedig megálltam, mert úgy éreztem, ez is jó teljesítmény. A pontok még pörögtek felfele és előttem volt egy nagyon pöpec hatalmas körforgalom. "MÉG EZT AZ EGYET, ÉS LEÁLLOK." Sajnos a fal állított meg.
Ki is léptem.
-
csab991
senior tag
válasz
Csapoati #9102 üzenetére
Én egészen B-ig lefele átszoktam mindent AWD-re rakni, mint írta CJ, PVP-re elengedhetetlen, bár biztos vannak olyanok is, akik annyira jól kezelik a kontrollert, hogy nekik RWD-vel sem lehetetlen egy meccs nyerése. De szerintem AWD-t is lehet olyan mértékben finomhangolni, hogy legalább olyan agilis legyen mint az RWD. Főleg a hátsó spoiler ami sokat számít és amikor már AWD az autó, akkor a PI-t sem dobja meg igazán, cserébe kapunk egy csomó leszorító erőt.
Zk: a FH3-at én is másnak érzem. Az FH4-ben már sokkal nagyobb jelentősége van, az autó tömegének, mint a 3-ban, ami szerintem nagyon jó. Ezáltal az autók irányíthatóságában is több tényező játszik szerepet mint a 3-ban. De összességben nagy előrelépésnek érzem a FH4-et irányítás terén, szerintem ez a legjobb a kategóriájában még a TDU-ban volt nagyon jó a vezethetőség.
-
rdt89
addikt
Majdnem 2 hónap intenzív Horizon 4 után átléptem ma Motorsport 7-re. Hát amit leműveltem a pályán annyira elkeserítő volt, hogy mindegy lett volna, ha gyalog megyek be a pályára. Félelmetes különbségek vannak a 2 játék irányítása/fizikája között. 2 óra FM7 kellett, hogy visszaszokjak az irányítására.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Csapoati #9102 üzenetére
Rankedben ha RWD autót választasz, kb. máris temetheted az esélyeid, mert 1. mindenki otthagy rajtnál, mert mindenki AWD, 2. freeroam rushban átvágáskor kell az AWD, 3. stabilabb, nehezebb hibázni AWD-vel, mint RWD-vel. Jó tuninggal (magamnak nem tuningolok, mert nem értek hozzá, inkább másra bízom, általában Nizshara vagy LazyData tuningjait használom) meg ugyan úgy kanyarodik az autó, mintha RWD lenne, csak az AWD előnyeivel.
Nem mindenki kompetitív játékos, tudom, én nagyrészt ranked miatt vettem meg a játékot.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Darko_addict #9100 üzenetére
Nem szeretem az AWD-t, mert akkor meg nem lehet a kanyarokban normálisan befordítani a kocsi seggét gázfröccsel. RWD-vel is el lehet indulni, csak egész egyszerűen nem szabad tövig behúzni a ravaszt azon a kontrolleren. Nyilván gyakorlást kíván, de szerintem élvezetesebb.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Darko_addict #9100 üzenetére
Én például minden S2 és X autóra teszek AWD hajtást, mert amúgy kb. 150-ig forognak körbe-körbe.
ezen én is agyaltam már... fura, hogy több órányi Forza sorozatozás után a FH4-ben egyszercsak nem tudok versenyezni.... nincs mese, AWD.... hm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest