Hirdetés
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
Játszottam már nem egy versenyjátékkal online, de annyi gerinctelen férget amennyit itt összehord a szél még sehol máshol nem tapasztaltam. Nem elég, hogy már elindítani is kínkeservesen lehet az online cuccot, de akkor még ezek is teljesen elveszik az ember kedvét az egésztől.
-
s7evcsenko
addikt
Rendben, köszönöm mindenkinek!
-
Bib
őstag
válasz
s7evcsenko #8392 üzenetére
Úgy-úgy ahogy előttem írták. Lesz ennél nehezebb is 😀
-
Joccc07
addikt
válasz
Sima liba!
Szokott Forzathon liveban lenni ez a helyszín akkor simán megvan. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Ha feloldod azt a danger signt a templom mellett, elég könnyű lesz.
-
Dzsuri89
őstag
Az elmúlt két napban Xbox One X-en hibátlanul működött a Horizon 4 multija nálam, pedig Telekomos netem van!
Semmit nem állítottam, egyszer csak megjavult, pedig engem is állandóan ledobált előtte. -
Kelecar
aktív tag
válasz
30z.Samu #8366 üzenetére
Én eddig PC-n játszottam FHD ultra fix 60fps-sel, a héten pedig One S-en játszottam és megmondom őszintén, hogy ha ti nem mondjátok, hogy ez 30-ra van lock-olva akkor meg sem mondom. Én azt hittem 60 ez is
Egyedül az élsimítás ami hiányzott az xbox-on, meg a néha laggos menü ami zavart, egyébként tökéletes.
-
keIdor
titán
válasz
30z.Samu #8370 üzenetére
Megnéztem PC-n a múlt héten a FH4-et és azt kell mondjam, Xbox One X 4K@30 módja után ennél a játéknál a 60fps túl gyorsnak hatott valahogy. Olyan mintha a 24fps-es filmet gyorsítod magasabb framerate-re. Megszokható mindkettő nekem mégis a 30fps valahogy kényelmesebb. A szememnek... A menü jobb egyedül magas fps mellett. De nyílván megszokás kérdése, meg emberfüggő. Most nincs épp 144Hz monitor nálam, ott lehet zavaróbb is lett volna.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Sirandrish #8383 üzenetére
14 v 15 euro volt cdkeys-en , ennyit megért nekem.
-
Bep
őstag
válasz
Csapoati #8375 üzenetére
Ez kicsit olyan, mint mikor anno régen a feleségem HP notebookján a Win7 egyszer csak olyan 6-7 hónap után állandóan bebugzott, mindig kék halálozott. Volt, hogy már win betöltésnél kék halált volt, egyszerűen használhatatlan volt a gép, mert bekapcs után 10percen belül biztos crashelt.
Gariba vissza lett küldve, kicserélték a belsejét, de maradt minden ugyan úgy....
Aztán rápróbáltunk Win8.1-re és láss csodát megjavult minden.
Úgy néz ki valamelyik frissítés betett neki. És ugye itt azért a HP-t nehéz lenne hibáztatni, hogy milyen f*st rakott össze...De fordítsuk meg helyzetet, melyet írtál:
Van egy net, amin megy minden, csak az FH4 nem, még más Forzák, MS termékek/szolgáltatások is működenk. Ekkor ki a hibás?Engem is csak azért bosszant, mert most jó, de 2 hét múlva már nem tudok majd multizni (befejeztük a lakásfelújítást és költözünk és ott olyan szolgáltató lesz melynél ez a hiba van), bár szeretnék vele, mert jó game, mi az, hogy jó, eszméletlen, de így delete lesz, mert lényegét veszti...
Majd játszunk valami mással. Különben tipikus MS, valami biztos balul sül el, ami utána felhasználók jóakaratára van bízva... -
Sanci789
aktív tag
Nem a hangkártyámmal van a baj, mert minden más játék/zene/film tökéletesen szól, csak a Forza nem. Próbáltam már egy csomó mindent, de azért köszi
Jó vétel volt! 28 ezerért nincs normális hang és multiplayer
És gondolom csodálkozik a Microsoft, hogy amit csak lehet, az letorrentezik az emberek.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hülyegyerek #8371 üzenetére
"Onnantól semmilyen gondod nem lesz se a hardverrel, se a pc-s sw problémákkal."
Tehát burkoltan arra céloztál, hogy vegyem át tőled a Ons S-ed?Egyébként van egy PS 4-em, át tudom érezni a dolgot meg tudom élvezni a "kényelmes" részét, hogy csak betolod a játékos és jó napot.
A jelenlegi hardveremmel elmegy a FH4, szerintem akkor már azon is nyomom végig.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hülyegyerek #8369 üzenetére
Nektek elhiszem, inkább tőletek kérdezem, mert a Youtube lehet csalóka.
Csak elsőre furcsa volt olvasni hogy One S-en 30-ra van lock-olva.
-
prannk
őstag
Hali.
Az hogy lehet hogy a Forza horizon 3 szaggat fullhd 60fps High beálítással. a Forza horizon 4 meg ugyanezzel abeállítással meg nem?
-
30z.Samu
félisten
Csak kíváncsiságképp kérdezném attól, aki One S-en tolja: Mennyire játszható a Horizon 4 30fps mellett? Nem az FPS vadászat miatt kérdezem vagy ilyesmi, csak elsőre fura Nekem hogy egy autós játék 30 fps-re van lock-olva.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
Csapoati #8363 üzenetére
Ez meleg pite. Hab a tortán, hogy ez az egyetlen játék, amiben a hang se működik normálisan, konrkétan nincs basszus. Én hülye meg megvettem az Ultimate Edition 28 ezerért. Sejthettem volna, hogy a microsoft terméket nem szabad, ez most egy "jó" tanulópénz volt. Kár érte, mert a játék amúgy brutál.
-
Pro!Petya
addikt
Csinálom a 20 körös 15Km-es autopályás eventemet , erre valahol 25 perc után a fele környékén bebugzik és folyamat visszadob hogy kihagytam egy checkpointot
-
Bib
őstag
válasz
s7evcsenko #8353 üzenetére
Azokat a táblákat bizony kocsival kell leugratni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sirandrish #8334 üzenetére
A 9 milliós az a tavaszi barn find volt.
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok. Nekem PC-n olyan problémám van, hogy nem akar csatlakozni a Horizon Life-hoz, tehát nem tudok másokkal online versenyezni. Egyetlen egyszer sikerült, de azóta egyáltalán nem. Már rég túljutottam a tutorial részeken, és a googlben is rákerestem a problémára. Felvetődtek "peer networking grouping service", "Netsh Int Teredo Show Stat, stb próbálkozások, de egyik se hozott eredményt. Másnál nem áll fent ez a gond?
-
Win-T
őstag
Túljutottam nagy nehezen a 10 selejtezőkörön ranked adventurehöz. Erre a ranked meccsek után nem ad pontot egy fikarcnyit sem. Ha nyerek, ha veszítek ott állok lvl20/0-án már jópár menet után is... van olyan pontja ennek a bithalmaznak ami nem bugos?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
csab991 #8304 üzenetére
Ennek az unlockolása tényleg csak ennyi?
Csak mert, nem vettem meg semmit a játékhoz, egyszerű GP-vel nyomom, de ha kell hozzá valami plusz csomag, akkor nem szórnék el rá még ennyi pontot se, ha nem adja be a végén.Plusz egy olyan kérdésem lenne, hogy a kocsival elérhetetlen helyen lévő táblákat hogy lehet lezúzni?
Próbáltam drónra váltani, de nem repül túl magasra, s ha el is éri némelyiket, simát átrepül felette, nem töri össze. -
Mike Farrel
tag
Pár érdekesség (easter eggek stb) a játékkal kapcsolatban, akit érdekel:
LINKÉn eddig nem voltam vele tisztában, hogyha az összes ruhát és gesztust meg dudát megszerzed onnantól a wheelspin csak pénzt vagy autót ad, és megjelenik az 1 millió cr-es spin.
-
Game-over
aktív tag
Köszönöm a tippet erre a versenyre, 5 körre az FE Reventonnal kimaxolt perkekkel adott 175k Cr-t és 66k influence-t
-
csab991
senior tag
válasz
Pro!Petya #8343 üzenetére
Először megkeresed az Elmsdon tengerparti futam (térkép alján lévő körforg. alatt) nevű versenyt, az a kiindulópont majd amikor a versenyre rámész akkor lesz egy olyan lehetőség, hogy útvonal létrehozása, onnantól kezdve azt az útvonalat állítod be, amit akarsz, úgy hogy szimplán végigmész az úton és raksz le checkpointokat.
-
STC Speed
őstag
válasz
Sirandrish #8334 üzenetére
barn find ban benne van, játék szerint ér 9 milliot,de mivel mindenkinek van, ezért 1 millioértt nem kelnek el
-
gduck
addikt
válasz
hülyegyerek #8341 üzenetére
Játék függő lesz a támogatottság, jó kérdés hogy régebbi játékoknál visszamenőlegesen megcsinálják-e a fejlesztő cégek...
UI: mondjuk nekem speciel nem hiányzik a bill/egér
-
Pro!Petya
addikt
Hogy tudok saját blueprintet létrehozni? Nem a már meglévő versenyekre gondolok amiket lehet állítani hanem egy teljesen újat ahol az utat és a típust is én állítom be. Ezt az autopályást akarom én is körösre összehozni de egyszerűen nem találom hol lehetne ... ehhez egy bizonyos szint szükséges vagy csak simán nem találom ezt az opciót??
-
30z.Samu
félisten
válasz
hülyegyerek #8341 üzenetére
Nekem a stratégiai játékok is kényelmesebbek egérrel, bár ebből sokat nem kapunk mostanság. Én is kíváncsi leszek miképpen fog változni ez a dolog Xboxon. Lehet, hogy ennek fényében mégis csak beújítok egy Xbox-ra....
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Csapoati #8339 üzenetére
Sebaj, legalább szebb lesz, meg a bugoktól is megszabadulok.
30z.Samu November 10-től jön a hivatalos egér/bill. támogatás a boxra, szerintem az egy picit át fogja rendezni a pc/konzol csatát. Én is várom már nagyon, fps/rpg játékokban iszonyatosan béna vagyok kontrollerrel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hülyegyerek #8338 üzenetére
Bennem akkor ment fel a pumpa, amikor megláttam a memória árakat még tavaly késő ősszel. Tavasszal fele annyiért vettem memóriát. Akkor fogtam magam és vettem egy PS-t, viszont idővel elkezdtek bizonyos játékok hiányozni, amiket PC-n toltam, köztük a Forza is. Forzát meg tudtam volna oldani egy Xbox vásárlással, de vannak játékok, amik csak PC-n vannak vagy azon kényelmesebb játszani. Szóval most összedobtam egy gépet, de hogy mennyire fogok rá költeni a jövőben azt még nem tudom.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hülyegyerek #8336 üzenetére
Akkor nagyon nagy javulásra ne számíts. Lehet, hogy egy rákötött ssd jobb ötlet lenne (már ha a grafika mindegy).
-
30z.Samu
félisten
válasz
hülyegyerek #8336 üzenetére
És hogy hogy Xboxot vettél? A Forza miatt?
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Csapoati #8332 üzenetére
Igen, S-em van. Kb. 3 éve untam bele abba, hogy minden pénzem procikra meg vga-kra megy el.
(#8334) Sirandrish: Ez a 10 millás
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Online DRIFT kurzust kérhetek valakitől?
FH4 S-kanyarok (S-Bends) drift pályán sehogy se jön össze a 3 csillag (85 ezer felé eddig nem juttotam, 90 kellene) Előre is szólok, hogy ÍGY NEM tudok driftelni
Összes többi pályát teljesítettem, de ez valahogy nem jön össze (nekem ez a legnehezebb pálya)
-
Sirandrish
legenda
válasz
hülyegyerek #8331 üzenetére
Hogy néznek ki azok a 9-10 millás Fordok?
-
forintuser
őstag
válasz
Fél perc? Nekem FH3-nál 7 perceket kell várnom minden indulásnál..
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Most is Xbox-od van? Csak mert PC-n SSD-vel baromi gyorsan tölt be. Ha ezen múlik, akkor sajnos X-en is ilyen lesz nagyjából.
-
hülyegyerek
addikt
Tegnap kicsit elszórakoztam a credit perkes autókkal, ki is szedtem annyit belőlük, hogy megvegyem a 10millás kastélyt. A 10 super wheelspinből kiszedtem még 1 milla creditet, plusz kipörgettem egy 10 millás Ford gt40-et. Jelenleg kettő gt40-em van, egy 9 és egy 10 millás, lehet hogy valamelyiket eladom...
Ja meg berendeltem egy One X-et, kicsit unom már, hogy minden garázsba való belépésnél várnom kell fél percet. Remélem jobb lesz.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #8325 üzenetére
Igen, pl a Senna is elég jól tapad nagy sebességnél. Az Agera is ilyen, azzal elindulni nagyon nehéz.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sirandrish #8327 üzenetére
Engem a végsebesség annyira nem hat meg, 350 fölött ritkán fogsz menni PvP-ben, X-es autót meg nem is használhatsz ott, tegnap kicsit próbálgattam, nem érződik lassúnak. (Az F40-en gyári beállítások vannak finomhangolásnál, csak a váltó fokozatokat kellett rövidíteni, mert alapból iszonyat hosszúak voltak, a Vulcan FE-t (nem éri meg simát venni, mert az FE ugyan annyi) meg egyáltalán nem piszkáltam, a gyári beállítások úgy jók, ahogy vannak. Egy összehasonlítást megpróbálhatok majd csinálni, pár kör mindkét autóval, és mindkettő legjobb idejét összevetni.
Az R33 GTR LM FE meg az egyik legjobb autó PvP-re, nem a legjobb a gyorsulása, de nem is kell annyira lassítanod a kanyarokban, mert nagyon, nagyon tapad.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sirandrish #8325 üzenetére
A Ferrari F40 C szerintem jobban tapad, mint a Vulcan, és nem pörög annyira induláskor se. Nekem az egyik kedvenc autóm S2-re a Nissan R33 GTR LM Forza Edition, irreális tapadása van, és rengeteget nyer az AWD-ből, egyik legkönnyebben kezelhető autó a játékban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #8321 üzenetére
Csak viszonyításképp mondtam.
A Jaguar D-Type végsebessége meglepő. -
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish #8318 üzenetére
Az nem túl sok, az Agera RS pl 450 fölött megy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
IntelKiller7 #8317 üzenetére
Hát az Astont is 999esen vettem, így 380 a vége...annál a tempónál már épp eléggé kell figyelni
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Sirandrish #8315 üzenetére
Persze. Alapból nagyobb szinten van mint a Vulcan. Húzz rajta és akkor még jobb lesz a Senna. Törések miatt úgyse tudsz 500al végigmenni az egész autópályán az Agera RS-el, szóval felesleges.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
m0h0senator #8293 üzenetére
Az 559-es Abarth D osztályban brutálisabb.
Ez vagy glitch, vagy csalás. Amúgy az Aventador FE is szépeket tud menni(erősebb, mint a sima), ahogy a Speed 12 is.
-
törölt tag
Én rá tudtam keresni szerintem, de már nem vagyok konzol közelében, szóval nem tudom megnézni.
De ha ez segít a keresésben:
GamerTag: szbadrian
A paintjob neve/leírása: BMW M STRIPES
Amúgy azt hiszem 1 db letöltésért 200-500 kreditet kapok, szóval nem ebből fogok meggazdagodni, de élvezem a készítést. -
Kelecar
aktív tag
-
Kelecar
aktív tag
válasz
csab991 #8306 üzenetére
Ugyan ezt a route-ot csináltam ma tervezőben (bár én sima spintre csináltam, körversenyre nem tudtam mert szar helyen van a rajt)
Aventador FE-vel mentem rajta vagy 10 kört, körönként 50k cr (VIP-vel) és 14k influence jött. A végén a körforgalomban mindig hagytam elmenni a kombót így 14 perk pont jött körönként. Egész jó szerintem -
csab991
senior tag
válasz
Sirandrish #8307 üzenetére
Akkor lehet, hogy valami Car Pass kell hozzá ergó játékbeli valutáért nem tudod megvenni amíg nincs meg maga a DLC.
Ha odamész egy random versenyhez, legyen az országúti, terep, földút akkor van egy olyan opció, hogy útvonal létrehozása és itt annyi az egész, hogy ki tudsz jelölni egy saját útvonalat amin ha végigmész, akkor majd egy eseményként létre tudod hozni és tudsz rajta versenyezni.
-
csab991
senior tag
válasz
Sirandrish #8305 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
Singlebe tudnátok ajánlani effektív gyors pénz és exp szerzési lehetőséget? Találtam ugyan neten...az előző évszakhoz
-
ot93
senior tag
válasz
Nyethuszar #8302 üzenetére
jaja, én is ez alapján gondolom, hogy lehet...
na mind1, már úgyis töltöm le a game-t a 14napos próbaidős game pass keretében, majd kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest