Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Én nagyon nem értek veled egyet! Nem tudom JPM-et miért szólod le, mikor ő az egyetlen aki küzdeni tudott Schumacherrel és a Ferrarival.
Igaz, hogy nem az időmérőt pontozzák, hanem a versenyt, de...
Más az időmérő és más a verseny. Az időmérőre teljesen más beállítást alkalmaznak (pl. motor, ami nagyon fontos). Tehát amit időmérőn és versenyen használ, az tulajdonképpen két különböző autó, ezért nehéz az összehasonlítás...
Verseny: Miért is szerepelt gyengén Montoya??? Nézzük csak az edzéselsőségeket:
Monaco - a motor elfüstölt
Kanada - kezdett lafaragni a hátrányából MS-el szemben (ha ezt nézzük beérte volna) a motor elfüstölt
Nurburgring - a gumik gyorsabban koptak, mint kellett volna ezért egyre lassabb lett, itt vétette az egyetlen hibát...
Silverstone - végül is harmadik lett, ahol csak a két Ferrari verte meg.
Magny Cours - rossz összetételű gumit választott a csapat, ezért lassabb volt az autó...
Röviden ennyi a legutóbbi öt futam. Felsorolhatnád azt is, hogy kik voltak azok a pilóták, akik az utóbbi két évben vesreny körülmények között előzték meg Schumachert!!!
Ha a Williams autója szerinted van olyan jó, mint a Ferrari, akkor kérdem én Ralf miért ilyen gyenge??? Ráadásul, ha szerinted Montoya lassú, akkor Ralf, akinek már több éves tapasztalata van a Formula 1-ben, ő mi???
Amúgy, ahogy elnéztem MS-t a nyilatkozatoknál, szerintem idegesítette, hogy már öt futam óta nem Ferrari szerzte a pole-t...
Szóval, szerintem Juan Pablo Montoya nagyon gyors pilóta és egy jó kocsival simán világbajnok lesz!
Ha követnéd a Formula 1-et, akkor azt is tudnád, hogy a hockenheimi pályát igencsak átépítették, a hosszú egyeneseknek búcsút mondhatunk... Tehát már nem BMW pálya, de tavaly megmutatta ott is, hogy milyen gyors tud lenni...
Még valami... Ki is a második a világbajnokságban?
Senna: 94-ben hányszor szerezte meg a pole-t??? Hányszor esett ki az autó hibája miatt??? Ha jól ismered a Formula 1-et akkor tudnod kell... San Marinoba 0 ponttal érkezett, úgyhogy MS könnyen szerezte a pontokat. Halála után meg ellenfele sem volt. Másrészt az a Benetton nem volt olyan rossz... Elvégre 94-95-ben MS világbajnok lett vele, és 95-ben csapatban is bajnokok lettek. Ha a 96-97-es Ferrarit említetted volna, mikor Hillel és Villeneuvevel csatázott... Na az a Ferrari tényleg szar volt!!! És azzal is harcban állt a vb-ért. MS óriási, jelenleg a legnagyobb, de csak JPM vette fel vele eddig a versenyt. Szerintem kell ő a Fomula 1-nek. Kiváló versenyző, színt visz a sorozatba...
Ez az én véleményem, remélem nem érzed úgy, hogy ízekre szedtelek...
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest