Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Den és a többiek: látom megint vihart kavartam hoizászólásommal. Ez jó. :)
na nézzük akkor a tényeket:
1. A Ferrarinak erőfölénye van, ami persze pénzbeli és ennek következtében technikai. Igaz. de a Williams BMW nem igazán marad le mögötte. És egy ilyen autóval, ami legalább olyan erős, mint a Ferrari Montoya olyan gyászos eredményeket produkál, mint amilyeneket.
Nem az edzés számít! Hanem a verseny. Szerintem Schumacher jót derült magában, amikor Montoya megint első lett, mert tudta, hogy nem ellenfél a számára. Schumacher egy világklasszis, nagyobb, mint annak idején a legendás Ayrton Senna volt.
Kérdés: ha Montoya csak egy fele olyan jó autóban ülne, mint a BMW, kétszer leköröznék? Szerintem háromszor. Emlékezzetek vissza, hogy Senna balesetének évében '94 - ben Schumacher gyengébb autóval is mindig ott volt Senna mögött és meg is verte. Ez a klasszis. Vagy a régiek közül egy Nigel Mansell, vagy Nelson Piquet, akik fél perc hátrányt is ledolgoztak annak idején. Montoya képes erre? Senki sem képes rá ebből a mezőnyből, csak Schumacher. Az az igazi klasszis, aki gyenge kocsival is az élmezőnyben tud maradni.
2. Villeneuve valóban bevált. De csak ő. A többiek sajnos nem. És már Villeneuve sem lesz soha a régi és a Bar csapattal elszálltak a bajnoki reményei.
3. Akik hozzászóltak a régi Forma 1 - et nem követték szerintem figyelemmel. Volt ugyanis a 70 - es, 80 - as években egy francia úr. Úgy hívták, hogy Renée Arnoux. Prost azt mondta róla, hogy ha egy körből állna a verseny, akkor mindenkit megverne, mert MINDIG Ő ÉRTE EL A POLE POSITIONT egy időben. De a verseny nem egy körből áll. 4.
Kíváncsi vagyok Hockenheimre. Ott már csak a gázt kell nyomni, kivéve a tribünök előtti részt. Ha Montoya ott is leszerepel, akkor menjen vissza az Indy Car - ba az ovál pályára, Giles DeFerran, Sam Hornish Jr, Meg Al Unser Jr. és társai közé.
Ja és fiúk, csak semmi komolykodás: ez is csak egy vélemény, nem kell ízekre szedni.
Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest