Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
-
Zsiba
senior tag
Szeva Ystee!
1. Mondtam én, hogy a Ferrari mindig tökéletes gumit választ? Nem... (De nagyon úgy néz ki, hogy igen - egyszerűen jobbak a Ferrarisok) :)) Még egyszer mondom csak azért írtam le ezeket mert a topic azzal nyitott, hogy JPM lassú!
2. Rubens tényleg gyors ezt nem vitatom. De pl. időmérőn is inkább MS végez előtte, mint fordítva, pedig ott nem valószínű, hogy kötelezik, hogy engedje át a polet MS-nek. Igen a pályán is bizonyította már, hogy gyors.
3. RS egy kicsit leült...
Nem értelek félre és hidd el számba vettem ezeket a dolgokat is :)) -
Zsiba
senior tag
Nem értem igazából mi a problémád... Esetleg az, hogy BMW fanatikus vagyok??? Ez miért baj?
A topic úgy indult, hogy JPM csődöt mondott, lassú pilóta. Ezért soroltam fel az elmúlt öt verseny körülményeit, szerintem objektíven... De lehet, hogy kitűnik belőle, hogy Williams drukker vagyok. De ha kítűnik is akkor sem értem miért kötöttél belém?! Nem cáfoltál meg semmit!!!!
Miért baj, hogy MS-t ''magasztaltam''??? Azért mert a BMW-knek szúrkolok, attól még elismerhetem egy Ferrari pilóta teljesítményét, nem??? Öt embert felsorolnál??? Hát nem tudom és max kettőt: JPM és Kimi Raikkonen. Két olyan tehetség akik már bizonyították, hogy tapsztalt társaikat is simán lemossák, de hogy a többiek? Nem tudom. MS már bizonyított egy szar Ferrariban is, amivel Alain Prost, Jean Alesi és Gerhard Berger sem tudott mit kezdeni. Azt Te sem tagadhatod, hogy Schuminak igen nagy érdemei vannak a Ferrari feltámasztásában!
Még egy kérdés? Miért mennének ki a pályára, ha nem bármi áron nyerni??? Ha valaki nem így megy ki, akkor az inkább üljön otthon!!! Szerinted egy focimeccsen, vizilabdában, kajakban, vagy bármi sportban nem azért mennek ki a sportolók, hogy nyerjenek??? Nincs itt gond a hozzáállással. Szerinted JPM, DC, vagy Ralf nem azért megy ki a pályára, hogy nyerjen? Erről szól a sport! A nagy könyvekbe és a nézők emlékezetébe az kerül be, hogy ezen a pályán MS győzött! Nem az, hogy Villeneuve 6 autót lelőzve a 18. helyről a 12.-re jött fel...
Na mindegy... A lényeg, hogy nem értettem miért írtad nekem, amit írtál! De ha érdekel akkor leírom nyíltan is:
BMW-WilliamsF1 drukker vagyok! :) -
Zsiba
senior tag
Én nagyon nem értek veled egyet! Nem tudom JPM-et miért szólod le, mikor ő az egyetlen aki küzdeni tudott Schumacherrel és a Ferrarival.
Igaz, hogy nem az időmérőt pontozzák, hanem a versenyt, de...
Más az időmérő és más a verseny. Az időmérőre teljesen más beállítást alkalmaznak (pl. motor, ami nagyon fontos). Tehát amit időmérőn és versenyen használ, az tulajdonképpen két különböző autó, ezért nehéz az összehasonlítás...
Verseny: Miért is szerepelt gyengén Montoya??? Nézzük csak az edzéselsőségeket:
Monaco - a motor elfüstölt
Kanada - kezdett lafaragni a hátrányából MS-el szemben (ha ezt nézzük beérte volna) a motor elfüstölt
Nurburgring - a gumik gyorsabban koptak, mint kellett volna ezért egyre lassabb lett, itt vétette az egyetlen hibát...
Silverstone - végül is harmadik lett, ahol csak a két Ferrari verte meg.
Magny Cours - rossz összetételű gumit választott a csapat, ezért lassabb volt az autó...
Röviden ennyi a legutóbbi öt futam. Felsorolhatnád azt is, hogy kik voltak azok a pilóták, akik az utóbbi két évben vesreny körülmények között előzték meg Schumachert!!!
Ha a Williams autója szerinted van olyan jó, mint a Ferrari, akkor kérdem én Ralf miért ilyen gyenge??? Ráadásul, ha szerinted Montoya lassú, akkor Ralf, akinek már több éves tapasztalata van a Formula 1-ben, ő mi???
Amúgy, ahogy elnéztem MS-t a nyilatkozatoknál, szerintem idegesítette, hogy már öt futam óta nem Ferrari szerzte a pole-t...
Szóval, szerintem Juan Pablo Montoya nagyon gyors pilóta és egy jó kocsival simán világbajnok lesz!
Ha követnéd a Formula 1-et, akkor azt is tudnád, hogy a hockenheimi pályát igencsak átépítették, a hosszú egyeneseknek búcsút mondhatunk... Tehát már nem BMW pálya, de tavaly megmutatta ott is, hogy milyen gyors tud lenni...
Még valami... Ki is a második a világbajnokságban?
Senna: 94-ben hányszor szerezte meg a pole-t??? Hányszor esett ki az autó hibája miatt??? Ha jól ismered a Formula 1-et akkor tudnod kell... San Marinoba 0 ponttal érkezett, úgyhogy MS könnyen szerezte a pontokat. Halála után meg ellenfele sem volt. Másrészt az a Benetton nem volt olyan rossz... Elvégre 94-95-ben MS világbajnok lett vele, és 95-ben csapatban is bajnokok lettek. Ha a 96-97-es Ferrarit említetted volna, mikor Hillel és Villeneuvevel csatázott... Na az a Ferrari tényleg szar volt!!! És azzal is harcban állt a vb-ért. MS óriási, jelenleg a legnagyobb, de csak JPM vette fel vele eddig a versenyt. Szerintem kell ő a Fomula 1-nek. Kiváló versenyző, színt visz a sorozatba...
Ez az én véleményem, remélem nem érzed úgy, hogy ízekre szedtelek...
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest