Hirdetés

Aktív témák

• rlazol

veterán

Tegnap nem tudtam elérni a prohardvert ma meg egész nap gyakorlatom volt, ezért lemaradtam néhány izgalmas f1 vitáról. Most utólag, sorban és egy csokorban próbálok meg reagálni, hosszú lesz, elnézést érte, de talán 1szerűbb, mint 4352 különálló válasz (bár rögtön godlike! lennék :)) )

tozso : hogy gondolod azt, hogy a homokágyban magától pörögne a kerék? Az arra van, hogy megfogja, és amennyiben az autó ki van egyensúlyozva (tehát mindegyik kereke a földön van), akkor csak a motor képes forgathatni.

bdav : DC szerződése - tudom, hogy 2004-ig tart. Naés? Mikáé 2002-ig tartott, és ő is elvonult pihenni. DC is el fog, ha így teljesít.

tozso: írtad, hogy MS többször okozott már karambolt az agresszív stílusával. Igaz. Melyik pilóta nem? Mondjuk Rubinho meg Wilson és talán még Pizzonia, mert ők soha nem próbálnak előzni. Gondolj bele, szinte minden versenyen történik előzés közben baleset. Montoya pl mit csinált tavaly? 3 verseny alatt 3 előzési baleset!
    481-es üzenetetben (ennek kivételesen felírtam a számát :) ) háborogsz a visszatolás miatt. Első körben nekem se tetszett, sőt, most se tetszik, de a szabály az, hogy ''veszélyes helyen helyen lévő, járó motorú autót vissza lehet tolni''. Nem egy jó szabály, szerintem se fair, hogy folytathatja. De jelenleg ez az érvényes szabály. :D

Aktív témák