Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz moongoose #795 üzenetére

Helló!

Régebben, amikor még egy 7300GT-m volt, én is a régi Forceware-t használtam hozzá, pl. 93.71-est. Azokban a régi Forceware-ekben volt néhány jó kis funkció, amit azóta sajnos kivettek belőle, pedig annak a kezelőfelülete is jobban bejött, mint ez a mostani. De a 1xx.xx driverekkel eljött ez az új felület, és kikerült belőle néhány dolog. Régebben egy 17 colos 1280x1024-es monitorom volt, ami sajnos nem tudta oldalarányosan megjeleníteni a képet. Ha pl. 1024x768-ra váltottam, ami ugye 4:3-as, akkor is kihúzta teljes képernyőre, ami 5:4-es képarány. Mivel a monitor beállításaiban nem volt erre vonatkozó menüpont, a régi Forceware-rel meg lehetett oldani. A maiakkal nem, pedig benne van a funkció, csak nem működik. De mára már 22colos, 16:10-es monitorom van, amiben be lehet állítani,. hogy minden felbontást oldalarányosan jelenítsen meg. De azért a driverekbe még belefért volna. A hőmérséklet kijelzést pedig talán azért spórolták ki, mert jó néhány program forog közkézen, amit a userek használnak, és az nVidia nem akart vesződni vele.

Új hozzászólás Aktív témák