- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaGi91
senior tag
válasz
vegitossj7 #698 üzenetére
Ugye visszaolvastad a korábbi hozzászólásokat, vagy azt, amit írtam ebben? Igen tudom.
Mondjuk vannak furák. Nem vagyok szutyok, de van egy visszatérő ellenfelem, mindig megnevettet.
Összerak, első körben elverem, beírja bye és kilép. Ezt eljátszotta 3x, majd írtam neki, hogy "Ugye tudod, hogy csak xp-t, steel-t vesztesz azzal a kilépsz és sose fogsz megtanulni játszani?" Erre benyögte, hogy noob faggot és kilépett. Másnap megint összerakott, megint első kör után kilépett, de most bebugolt a játék nem kicsit. Pont a kör végén lépett ki és a köv kör elején berakott egy halott botot, ami semmit nem csinált, de én se tudtam vele. Úgyhogy kiléptem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest