- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz xPraetoriaNx #795 üzenetére
Köszi, akkor nyugodtan leszek egy darabig, és várok.
Látom többen vannak akik még fényévekre vannak a magasabb repu-tól, de én egyedül azt remélem, hogy tesznek még bele tartalmat, és még 1-2 évig kitart a játék, túl szép és kedves nekem ahhoz hogy hamar menjen a kukába. Sok lehetőség van még benne, meg sztem úgy ahogy a többi játékból is, ebből is lehetne bajnokságokat rendezni. Új népek is jöhetnének..
Csak attól félek, hogy a nagy überkockák, vérpistikék és a megmondóemberkék 1-2 hónap alatt kimaxolnak mindenkit aztán elkezdik szapulni, minek hatására elhagyják a játékot a népek. Tipikus amerikai mentalitás.. Reméljük erre nem kerül sor egyhamar.
Lehetnének klánok is Sajátos címerrel. -
lofagi
addikt
duelben nem számít a gear.
S egyetértek, a gear segít,hogy gyorsabban megöld azokat, akiket amúgy is megölnél, másképp nem. Illetve sokan meg vannak ilyedve attól,hogy ha szembejön egy minél magasabb P játékos. Semmit nem jelent az ég világon. Főleg ha dominionban találkozol vele, csak annyit,hogy sok ideje van és azzal a karival tolja. A skillt ez nem fogja megmutatni. Majd ha lesz ranked és valami más besorolást kapnak a karakterek akkor ott érdekes lesz.
Mondjuk belegondolva azért szerintem lesz majd egy bizonyos P level amikortól már kell félni, mert szerintem egy adott ponttól már csak a cicomázás megy a karakteren és azt nem mindenki fogja preferálni. Ha szembejön majd egy P20+-os akkor ott lehet már aggódni majd.
(#797) xPraetoriaNx Ebben így lehet igazad, de azt ne felejtsük el,hogy azért max geart kiszedni ebből a játékból nem egy nagy valami. Ráadásul max 108as lehetsz tehát egy idő után mindenkinek meg lesz ez a score és ott megint csak a skill fog számítani. Itt most az elején lehet kovácsolni egy kicsi előnyt, ha van időd játszani, többet, mint mondjuk a nagy átlagnak, de később már ez annyira nem fog számítani.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
xPraetoriaNx
senior tag
Azért ezzel nem értek egyet, ha 2x akkorát ütök mint te, akkor pont elég fele annyira ügyesnek lennem mint neked ahhoz, hogy nyerjek. Vesztettem már úgy "duelt" (Elimination-ben maradtunk ketten), hogy a gyereknek jól láthatóan köze nem volt a játékhoz magas gearscore meg prestige ellenére, de lévén volt defense-e, nagyobbat ütött, és gyorsabban ment revenge módba mint én, lényegében oneshotolt amikor ő már fél lábbal a sírban volt . Konkrétan ő egyszer tudott engem megütni, én meg levittem őt ilyen árnézésre 10% környékére, majd revenge, elbasztam, nyekk, jött az execute.
There is no war. Only the harvest.
-
novger
tag
Az a jó ebben a játékban, hogy itt maximálisan érvényesül a skill>gear elv. Szerintem a jó gear csak a magas szintű dueleknél fog jelenteni valamit, ahol kb hasonló játéktudású harcosok csapnak össze.
Szóval lehet nyugodtan gyűjtögetni a rep 3-ig.
(ami nekem pl még fényévekre van) -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz malystryx #794 üzenetére
Repu 1-en jöhet már kék, de még elég ergyán, repu 2-nél már gyakrabban, repu 3-nál meg az van amit írtam. Nem véletlen írják fórumokon, hogy halmozd a Steel-t amíg repu 3 nem vagy, mert utána instantul 90 fölötti gearscore-t (vagy hogy hívják ebben a játékban) tudsz kirakni magadnak, kis szerencsével élből 108 is lehetsz. Nekem Warlordom úgy van 70 fölött, hogy semmit nem upgrade-eltem, és kevesebb mint 10 ládát nyitottam, szóval gondolhatod hogy jönnek onnantól a cuccok
-
malystryx
senior tag
válasz xPraetoriaNx #793 üzenetére
Az szuper! Már akkor is dob lilát? 1-es repu után kékre van esély, vagy jobb cuccra? Nem emlékeztek mit dob akkoriban? Mert láttam stream-en aki elérte a repu 1-et, annak lvl7-es kék cuccok jöttek ki a scavenger ládikákból. Ne haragudjatok a sok kérdésért, de nem akarok hülyeséget csinálni, mert napi 1-2 óránál nincs több időm rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
malystryx
senior tag
Húúú, köszi, közben ki is ment a fejemből, nekiálltam fúrni a fürdőben..
Naná, hogy akkor adja a champion bónuszt amikor dolgozok hétvégén telibe.. Na mindegy, akkor szombat este és vasárnap délelőtt ezerrel nekiállok, legfeljebb később is lehet venni a játékban ilyet. Azt megéri venni, vagy inkább ládát vegyek belőle és/vagy fejlesszem a geart hogy sávokat kapjon? Köszi -
xPraetoriaNx
senior tag
Nagyszerű! Buffoljuk / fixeljük (kinek melyik szó a szimpibb) a jelenleg is rohadt idegesítő, és korántsem gyenge Peacekeeper-t, Raider és Lawbringer meg poshadjon meg ott ahol van!
Asszem maradok a Warlordnál, ha meg PK-t látok (amiből ezek után valszeg ugyanúgy 2-4 lesz mint Orochiból) elfutok a picsába... Vagy félrerakom a játékot amíg meg nem csinálják a Lawbringer-t.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Egy kis kárpótlás az elmúlt heti problémák miatt. Akik játszottak 13-26-a között azonak 3 napos champion bonuszt osztanak ki.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
malystryx
senior tag
Na, ma megvolt az első duel-em is, ez volt ma a napi. Az első 2-t nyertem, aztán a 3-ik meccsre jött egy prestige-es peacekeeper.. Azt hittem elver, erre én aláztam a kenseimmel 3-0-ra. Tetszett a meccs, először tökre nagyképű volt a srác, aztán miután elporoltam revansot kért. Akkor már megfontoltabban játszott, 2-0-ra ment, kiegyenlítettem és a végét elbuktam, hajszálnyi élete maradt... A bleed miatt alulmaradtam. De óriási volt, nagyon tetszik így is hogy kikaptam.
A sztori módban pedig elértem a szamurájokhoz (meló után itt a pihenő), a kensei és shoguki karaktereknek olyan lenyűgöző páncéljuk van, hogy odáig vagyok meg vissza. Na ezeket betenném háttérképnek Drága volt, de nem bántam meg, már a ruhákért is megérte
-
Nistano
csendes tag
válasz xPraetoriaNx #779 üzenetére
http://forhonorhungary.hu/2017/02/27/a-varva-vart-patch-note-vegre-megerkezett/
Olvassátok, osszátok!
-
xPraetoriaNx
senior tag
Elhangzik a játékban az egyik Observable alatt, hogy Apollyon konkrétan találkozott is a "régi Centúriókkak", sz'al ezek után 99%-ban biztos a dolog.
-
lofagi
addikt
Azért ez nem semmi, de biztos vagyok benne, hogy akik valóban csalnak annak a felét sem kapják el.
-
ForRedGlory
félisten
-
lofagi
addikt
Nekem erre hasonlít.
Ennek a leírása: 1. századi római lovasság sisakja. Illetve ha erre rákeresek akkor látható egy ilyen katona, akinek szerintem a kardja is nagyon hasonlít.
Ha pedig rárakták volna ezt a piros szőrt a tetejére akkor túl egyszerű lett volna találgatni. Ezt gondolom én. Majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
novger
tag
Igazad lehet. Viszont a másikat nehéz megtippelni. Egyedül az tűnik biztosnak, hogy nem samurai lesz.
Formára a fegyver gladius-ra hasonlít, de mintha hosszabb lenne.
Páncélzat alapján lehet akár viking, vagy lovag is. A sisak lehetne még kiinduló pont, arra kéne valahogy rákeresni. -
RaGi91
senior tag
válasz Predaking99 #769 üzenetére
Nem kell season pass. A Rainbow 6 rendszerét követik. Meg lehet venni minden-t steel-ért is. A Season pass-al rendelkezők megkapják őket ingyen, ráadásul 1 héttel korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Botok ellen gyakorlok most moveseteket, de pár dolog nem egyértelmű:
1) ha van a movesetben egy csillag, az mit jelent? Pl. R2*, R1
2) Valkyrie Shoulder spinjének hogy kellene kinézni? Meg hogyan kellene összehozni?
3) Peacekeeper stabje (guard breakből light attack bleeding damage-dzsel) mitől függ? Tutorial videón is hármat vág az oldalába, nekem a botok csak egyet engednek."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
lofagi
addikt
A képet elnézve az én tippem az, hogy csak előtérben lévő 2 az új, mivel ugye azt is mondják,hogy 2 hős jön majd szezononként. Tehár balról jobbra haladva az én tippem:
1.Conqueror 2. Orochi 3. szerintem egy római Gladiátorra hasonlít 4. a Ninja 5. Warden 6. Raider
-
Predaking99
csendes újonc
-
novger
tag
Azért kötél idegek kellenek ehez a játékhoz.
Néha azt hiszem, hogy kezdek bele jönni, de aztán hamar ráébresztenek, hogy nem.
Hozzám hasonló kezdőket elverem, de mindig jön egy-egy arc aki meg ledózerol.
Sok türelem kell ide. -
lofagi
addikt
Igen, tervbe van. Itt látható a videóban. Valamint, itt a képernyőn is látható,hogy a srác a Domi Tournamentet nyomja.
Szóval nyugodjon le mindenki a picsába a játékos alap úgy is ki fog halni.
Ezen a képen szerintem pedig a 2 új hős látható. A jobb oldani valami ninja szerű ahogy elnézem. Ala peacekeeper 2. Ti mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Plafoon
tag
Lesz ranked rendszer a későbbiekben?
-
RaGi91
senior tag
Főleg, hogy ha van Revenge-ed, akkor még fel is löknek, szóval sarok sem kell. Tournamenten ezek a karakterek voltak csak: Warden, Warlord, Shugoki, Conqueror.
Ott csak az megy, hogy lelökni, vagy vortex spam, shugoki meg rohangálós 50-50. Szánalom.Tisztelet, annak az EGY nobushinak, aki nyert egyszer. A többi karakternek esélye sincs.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Amúgy én annyit csinálnék ezzel a chain vortexes témával,hogy minden egymást követő még jobban szívja a staminát, vagy kevesebbet sebez, mert azért az elég gáz szerintem,hogy ha egyszer bekerülsz a sarokban, onnantól egy ilyen kombó kivégez, mint a sicc. Aztán persze úgy is kilép duel végén, mert ő is tudja,hogy csak ezen múlik az egész és nem adja meg az esélyt, hogy leverd újra.
Lesznek itt azért még bőven javítások, csak kérdés,hogy ugye meddig bírnak várni az emberek. Bf1-be is jönnek az újítások sorra, amit bőven az elején már belerakhattak volna, de az embereknek elmegy a kedve a várakozással.
-
RaGi91
senior tag
válasz Mister_X #756 üzenetére
Ahogy lofagi is mondja. Lvl 17-es Kensei-el picsáztam el Rep4-es Orochi-t úgy, hogy köpni nyelni nem tudott, mert nem volt hozzászokva, hogy fent védekeztem és amikor tolta a zone attackot 3-ból 3x leparryztem és megöltem. Ki is lépett. Nem számít semmit.
Találkoztam Rep2-es wardennel, aki nem csinált semmit, csak shoulder charge vortex (de nem a full) és azt mondta, hogy Kensei OP. Na ezzel mit kezdjek? Jó játékos? Nem.
Másik: Rep3-as Conqueror: Shield Charge-->attack, shield charge-->cancel guardbreakbe-->attack. Ennyit csinált. Megvert mert a guardbreak-et nem tudtam counterelni elégszer. Jó játékos ettől? Nem, csak abuseolja az OP mechanikáját.
Lehet ezt cifrázni, de amíg nem csinálnak valamit az ilyen OP dolgokkal, mint a revenge duelben, lelökdösés, agytalan vortexek. Büntetésmentes shieldcharge, stb., addig ez a játék magasabb skill szinten halott.
-
lofagi
addikt
Na ez nem semmi. Azért ilyennel tuti nem rohangálnék!
-
lofagi
addikt
válasz Mister_X #756 üzenetére
Rep semmi nem számít szerintem. Felkészülhetsz nagyjából,hogy azért az illető már bele tolt a karakterébe néhány órát, de kb ennyi. Lowlvl is pont úgy el tud picsázni ha ügyes, mint te megverni egy p6-os valakit. Jelen állás szerint csak egy bizonyos dolgot tudsz megállapítani a magas P-ből, hogy az illetőnek sok ideje van.
Nem szoktam panaszkodni az ilyen kidobálások miatt, mert sajnos része a játéknak, de most eléggé felidegesített, az összes meccsemből kidobott, talán 1 vagy 2-t tudtam lejátszani. Illetve valami mintha elég rendesen laggolna is. Szóval nem tudom,hogy mi van, de nem jó valami most. Asszem rá kell nézzek a wildlandra megint.
-
Mister_X
nagyúr
Nem igazán tudom eldönteni még, hogy ki legyen a mainem. Ez van. Raider és Kensei adja Dominionban, duelben Nobushival vagyok a legjobb, Skirmishben Shugoki (és Raider). Orochi duelben, Brawlban és Eliminationben megy, rep 2-es SP-s Orochit is aláztam már vele.
Minden karakterrel akarok játszani egy keveset, hogy ráérezzek az ízükre. Utána döntöm el, hogy ki legyen a main - eddig Kensei az, mivel legmagasabb szint + gearscore. Valkyre mozgatja a fantáziámat, de van annyira skillcapes, mint a többi assassin.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
RaGi91
senior tag
-
lofagi
addikt
Egyet kell,hogy értsek ez a játék arról szól,hogy kiválasztasz egy karaktert ami nagyon bejön és azzal nyomod amíg csak bírod. Nyilván nem azoknak szól akik csak néha néha akarnak leülni elé. De ez a játék akkor mutatja meg az igazi erejét, ha egy karakternek leszel a mestere. Én pl csak wardennel játszok, 1-1 alkalommal kipróbáltam a többi lovag karaktert is, még a lawbringer ami bejövős kinézetre. Mert én arra megyek.
Tegnap jött velem szemben egy rep6os warden, úgy levert, mint a pinty. Talán ha volt 1 kör amikor tudtam neki bevinni érdemi sebzést, a többin simán lenyomott. Úgy szoktam,hogy megyek 1-2 duelt. Sajnos oda kevés vagyok, persze kifogok én is 1-2 madarat, de alapból nem valami fényes a duel teljesítményem. 40.71% win ratio 0.77 K/D-vel. Viszont ebben a módban lehet a legtöbbet megtanulni a játékról.
Amit ott elsajátítassz, azt a Domiban kamatoztatod. Ott azért jóval többen vannak akik nem tolják olyan keményen a játékot és lehet is érvényesülni.
De még1x hangsúlyozom én is,hogy ebben a játékban egy karaktert kell kitanulni, de azt jól.
-
RaGi91
senior tag
válasz Mister_X #752 üzenetére
Fogj egy main-t és tanuld ki a matchupokat. Sokat segít. Kensei csak parry után tud kezdeni veled valamit. Ha nem kapálózol össze-vissza és fent védekezel, akkor semmit nem tud csinálni heavy feint-en kívül. Ha pedig light-okat parryzik, akkor azt el kell viselni
Egyértelmű, hogy nem fog menni, ha 5 karakterrel játszol felváltva egy MAIN ellen. Időzítések, optimalizálás, alap,advanced kombók, mikor mit lehet, mi safe, mi nem, stb.
Amint megjön a guardbreak patch, majd belehúzok, most úgyis tanulnom kell
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Kiborult a só: kettes rep Kensei ellen dueleztem 5 menetet - mindegyik 2-3 lett a javára. Sehogy se tudtam kifogni rajta: Raider, Nobushi, Orochi, mirror Kensei, Valkyre sem. Nem dísznek volt neki a kettes rep (nekem egy karakteremnek sincs reputationje), nyílt terepen mindig megvertem, de ahol szűkebb volt a ketrec, ott stun után nem tudtam mit kezdeni. És mindig tiszta idegbeteg vagyok, amikor parry-zott heavy attackjától leesek...
Hasonló volt egy kettes reputation Nobushi ellen a harc - 3 menet 2-3, 3-2, 2-3 ( Orochi - Nobushi - Raider ) eredmény után kaptam a Kensei-t. Bleed damage ellen jöhetne valami nerf, mert mocskosul köcsög dolog. Legalább ne halnék bele, hagyjon 5% HP-n, de egy benézett területi támadás megpecsételi a dolgokat... üt, elrohan, üt, elrohan, aztán találj ellenszert a bleed damage-re és a masszív attack range-re.
Érdekes módon direkt "át-tech-eltem" a karaktereimet az ilyen surmók ellen (defense - debuff resistance - revenge gain by defense +++), Dominionban és Deathmatchben nincsenek is ilyen gondjaim.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
RaGi91
senior tag
A Story picsa könnyű minden fokozaton, mert van heal-ed. Ha nem tudsz védekezni, akkor sincs gáz, mert van heal. Később megkapod az unblockable feat-et, onnan meg egyenesen kés a vajon kategória. Tényleg csak annyira jó, hogy pár hőst megmutogat, meg kapsz egy rakás jutalmat.
-
lofagi
addikt
Szerintem a játék realisztikuson könnyebb, mint hardon de tényleg. Legalábbis így érzem, mert konkrétan jobban figyelsz a mozgásra s nem csak a nyilakra és szerintem sokat lehet tanulni az időzítésre, mert arra figyelsz,hogy mikor csapódik be a kard és nem arra,hogy felvillan-e egy jel. Amúgy Tozent nem annyira nehéz leverni, az első fightnál csak le kell lökdösni a klónokat és kész. A második rész aminél esetleg kell figyelni, viszont a harmadiknál megint lehet a lelökést választani. Nem mondom,hogy egyszerű, mert elég sokszor CGB-el, de megoldható.
(#749) malystryx: én komolyan már kedvelem, ha nem 1v1et kell nyomni, mert ha rajtam vannak sokan gyorsan jön a Revenge és már lehet is aprítani őket. Nincs is jobb, mikor egy full hps ellen lenyomsz 2 ütésből. Azok meg csak néznek.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Na mindegy, visszatérve a játékra, ma elimination meccseket kellett menni Player vs AI, írta, hogy csináljak 5 kivégzést, csináltam 1 óra alatt 40-et biztos, mégsem számolta... Érdekes.. Szóval a lényeg, hogy volt itt is gang bang, mégsem zavar még mindig. A bétákban nagyon felhúzott, de itt nem hála az égnek. Mosolygok rajta ha leütnek, visszamegyek és legalább lehet szemétkedni. Egyenesen imádom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz malystryx #741 üzenetére
Tozen talán a legbrutálisabb boss a játékban, hardon talán fél órámba telt leverni... még Apollyon se volt nehéz - Seijurou ujjgyakorlat volt, Gudmundur farkasos szekciója volt idegesítő, Fujikiyo az egész küldetést megfejelvén volt izgalmas, de elsőre abszolvált.
-
malystryx
senior tag
Én ezt a 10 napos champion dolgot feladom, nem sikerül vpn hálózatot csinálni, utánaolvastam több oldalon, szervert is csináltam, a win mégsem akar létrehozni kapcsolatot, talán jobb is így. Majd kigrindelem szépen lassan. Meg sem érdemlem, tegnap este próbáltam a raider-el lenyomni Tozen generálist, úgy elvert, hogy csak lestem.. Elkezdte a kombóit, jobbról-balról, ki sem tudtam védeni, ha oldalra kitértem, jött velem.. Aztán easy módban kellett megcsináljam. Szánalmas amit műveltem, nekem kensei a main-em...
-
Hunner
senior tag
-
RaGi91
senior tag
Én felveszem az érzékenységet, hogy a legapróbb mozdulatra is már váltson irányt. Itt nem kell a precízió, szóval nem gond, ha kicsit jitter-el az egér, csak annyit kell éreznie, hogy felfele megy.
Gondolkozok rajta, hogy átállok egér-bill kombóra, mert ez a guardbreak felbasz de nagyon.Ugye a RS-en van a hüvelykujjam a kontrolleren és X-el (PS4 négyzet) megy a guardbreak. De vagy túl korán nyomom vagy túl későn. Billencsen, meg rakhatom bárhová, egyből tudom nyomni. Mondjuk, ha visszarakják a beta verziót nem lesz gondom, de már több, mint egy hete húzzák (bár tudnám mi a faszért).
-
lofagi
addikt
Az lesz az köszönöm.
Kérdés valaki aki egérrel játszik nem találkozott olyan problémával, hogy a peackeeper 3. döfését nagyon nehezen adja be? Kontrollerrel könnyedén beviszem, de egérrel egy felfelé mozgást kell csinálni a végén, ami elég idegesítő. Vagy pedig nem jól nyomom, valakinek valami tapasztalat?
-
lofagi
addikt
A Ubisoft Club oldalon van egy olyan rész ahol össze lehet hasonlítani,hogy ki melyik karakterrel hogy áll. Van ott egy olyan,hogy Warden Rep az egyértelmű, de van egy olyan,hogy Warden level, az mit takar? Valaki meg tudná nekem mondani?
-
novger
tag
Nagyon gáz, hogy alig játszható a játék. 10 percet kell várni egy dominionra, majd utána 2 perc múlva mindenkit ledob. Egyedül a duel ami "stabil" de azt azért meglehet unni...
-
lofagi
addikt
válasz xPraetoriaNx #724 üzenetére
Gondolom mindenki kiváncsi arra,hogy mi lesz akkor ha körbe van véve a Stronghold, de jelenleg semmi. Nem gondolnám,hogy ha a játék sikeres marad akkor nem lesz valami a későbbiekben, de úgy tűnik,hogy egyelőre nem történik semmi. Illetve az ellenségem ellensége a barátom azért itt is működik, mert már eléggé ránk van telepedve mindenki.
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
lofagi
addikt
semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Elszakított területek szomszédját vissza kell foglalni. Ha nem sikerül (eltolódik a front), akkor visszakapja az eredeti tulaja. Én azon voltam, hogy felváltva pakoltam a war asseteket a köztes knight territory és a mienk között, hogy biztos megmaradjon a strongholddal szomszédos.
De azt is megtudtuk, hogy mi történik, ha eljutunk egy ellenséges strongholdig: semmi
A következő szint, hogy a strongholdon kívül más területük nincs... elvileg nem lehetetlen, "csak" körbe kell zárni a strongholdot a szomszédos három területen, azt megtartani 6 órán át (kvázi lehetetlen, mert az összes knight player war assetje oda fog eloszlani), utána a mögöttes területeket elvesztik.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Ezek a chain combók elég idegesítőek, főleg ha beszorítanak egy sarokba és nyomják amíg el nem fogy a stamina, te pedig nem tudsz csinálni semmit se. Szerintem ezt simán lehetne balanceolni. Minden Chain egyre több staminát fogyaszt és akkor az emberek nem spamolnák ész nélkül, mert most kb ez megy. Ha nincs skill van spam. Wow.
(#719) Mister_X én konkrétan nem tudok ott harcolni valamiért
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Szamurájok, előre! A lovagokat már a spájzukig szorítottuk!
-
malystryx
senior tag
Óóó, köszi szépen holnap megpróbálom este meló után. Akkor először az amazon prime-ra regeljek, ott adjam be neki a bankkártyát és egy címet, majd utána jöhet a twitch prime? Azt össze kell szinkronizálni a twitch prime-al? Bocsi a hülye kérdésekért, de még sosem csináltam ilyet. Köszi előre is
-
RaGi91
senior tag
-
malystryx
senior tag
Megnéztem a videót, azt írja nekem ha el akarom az egészet kezdeni, hogy ebben az országban nem elérhető a Twitch Prime szolgáltatás. Hogy lehet ezt kikerülni? Egyáltalán ki lehet? Jól jönne a 4 napos pihimben egy kis boost Előre is köszi a segítséget bárkitől szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
válasz Yodamest #709 üzenetére
Szia, én is így vagyok ezzel a témával. Először nagyon felhúztam magam még a bétában, aztán eldöntöttem hogy nem kell. De azért mégis csak megvettem, és úgy állok hozzá, hogy jó béna vagyok, és tanulni-tanulni-tanulni kell! Mindenhol utáltam a pvp-t, és iszonyat béna vagyok benne, de egyszer meg kell tanulni. Imádom ezt a játékot, nem fog visszarettenteni az sem ha olyan ellenfelek jönnek szembe akik fizettek érte, és már százezredes rangban vannak
Nem mellesleg annyira visszataszít a hater-ek sirámja a hozzászólásokban, az egyik elkezdi, a többi hülye már csak divatból is folytatja.. Persze azok nyomják a legjobban akiknek meg sincs. Ezeknek csak gratulálni tudok, lenne nekik egy tanácsom.
Én várom a további tartalmakat is, kíváncsi vagyok majd milyen új karakterekkel állnak elő. Rengeteg lehetőség van benne, és sokféle build-et lehetne kialakítani, jó lenne ha itt is csinálnának egy meccs előtti gyors átöltözési lehetőséget egy gombnyomásra. De hát ne szaladjunk ennyire előre. Szóval már nekem is van sikerélményem vele, párszor agyonütöttek 3-an egyszerre, vissza is kapták -
Predaking99
csendes újonc
válasz Yodamest #704 üzenetére
Na majd amikor multizni akarsz és 10-r error 0004000004 vagy error 0004000008
Kampány nem rossz, szépen megtanítja az alapokat. Nekem a viking tetszett a legjobban (ugyan is a frakcióm ) viszont a samurait nem élveztem. Sajna az assasin típusú karakterek nem fekszenek nekem, de ez legyen az én bajom.
Mainem a shugoki lassú de hatásos és a hp stealje sem gyenge Spoiler on: sajnálom is, hogy a kampányban nem tudtam vele lenni Spoiler offValóban ez nem az game aminek 10 perc kell, hogy mestere legyén, no meg TPS és kardok,balták...stb ellenére ez nem egy szokványos hack and slash. Szerintem egy MK és DS egy érdekes de annál jobb keveréke. Hiszen ezekben is ki kell ismerni melyik karakternek mi a gyengéje/erőssége illetve ki nem milyen harci stílusban érzi jól magát.
-
Yodamest
veterán
Redditen olvasgattam kicsit, hogy mit kifogásolnak sokan. Azért hagyják abba sokan, mert nehéz nekik
Persze gondolom mindenki instant sikerre vágyik, végig se tolják a kampányt, hanem egyből mennek multiba stb. persze, hogy elkalapálják őket. Viszont azt is írja az ellentábor, amit én is gondolok, hogy ha nem adod fel egyből, adsz egy kis időt magadnak, egyből rengeteg sikerélményed lesz. Sokan írják, hogy ráéreztek és már nagyrészt nyerik a párbajokat. (get gud)Csak azért írom ezt le, mert bosszantó azért, hogy a vérpistikék mindennek elhordják a játékot a saját bénaságuk miatt. Persze cod, bf, far cry stb. után meglepő lehet, hogy taktikázni és gondolkodni is kell de hát na Annyira jellemző ez egyébként, hogy nem tudják mit vesznek az emberek. Moziban is sokszor elképedek, hogy a kisgyerekkel anyuka bemegy egy horrorfilmre, amiről azt hitte vígjáték vagy mese stb. és utána mindennek lehordja a filmet port.hu-n hogy ő nem ezért fizetett, a saját hülyesége miatt. És igen ez megtörtént eset
Nekem mint ex dark souls/bloodbornosnak, illetve 2 év dota és 2 év lol után, nem hiszem, hogy komoly gondot fog jelenteni a pvp. Én már hozzászoktam a fájdalomhoz! Aki lolozik az nagyon jól tudja, hogy igazából annál idegőrlőbb, nehezebb dolog nemigen van. Meg én ésszel tolom, először végigviszem a 3 kampányt, addig rá se nézek a multira.
atainprison eszem ágában sincs kihagyni, mindenképp jön majd a GOTY belőle, csak elcsúsztattam a dolgot. Most a becsületért kell küzdenem.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
A Wardenemen ahova lehetett ki is raktam a csoda twiccs logót is. (bár nem most csináltam hanem még a múlt héten, és szívtam is vele, új twiccs accot kellett csinálnom, mert a régin már a HS Tyrande portrait miatt már volt prime )
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Yodamest
veterán
dede az be is van kalibráltatva, eszméletlen jól néz ki rajta. Én is filóztam kicsit, hogy ez vagy a witcher 3 legyen most, de úgy voltam vele, hogy sok RPG-m van, először azokat kéne végigtolni. (witcher 1-2 is megvan, de még csak futólag játszottam velük) Szóval úgy voltam vele, hogy ilyen jellegű játékom viszont 1 sincs így for honor lett belőle.
-
Yodamest
veterán
Fú gyerekek megvettem, áh! Iszonyat jó, a megbánás szikrája sincs bennem, nagyon tetszik.
Lovag kampányt elkezdtem még este, 6. fejezetnél járok. Nekem a storyval sincs semmi bajom, érdekes és többet nem is várnék egy ilyen multis címtől, szóval nálam az tök okés. Jól felkészít a harcra, jól elmagyaráz mindent többször is. Kíváncsi leszek ki a tököm az a páncélos halhatatlan nő, akit a bevezető videóban is látni és itt is feltűnt a kampányban. Valami istenségnek tűnik, aki kavarja a szálakat a 3 frakció között és sztem a vikingeknél és a szamurájoknál is felbukkan majd. Én tuti lovag leszek multiban, nagyon tetszenek ezek a paladinok.
A grafika is áh pfú, kegyetlenül büntet! Elég jó gépem van, azt azért hozzátenném és 144Hz-es ROG moncsim. Alapból már az extrém beállításokat javasolta a játék 2560x1440 felbontásban, iszonyat szép! És ami még jó, nagyon jó a motorja (úgy tudom az új tomb raiderét használták), megy ilyen grafekon is stabil 75-80fps-el.
Hideg élelmet már összecsomagoltam, LoL klienst asszem nem nyitom meg egy ideig most
-
lofagi
addikt
Ha valaki szeretne 10 napos champion státuszt szerezni, az ne habozzon végig csinálni ezt a videót.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nekem úgy általában nem volt még gondom lagból, viszont pont tegnap volt egy érdekes eset, raádásul bot ellen. Egy PK így a nekemteleportált vagy nem tudom, de minden átmenet nélkül egyszercsak azt vettem észre, hogy egy guardbreak+lökés után instantul pofámban volt, és rámüt egy olyat amitől ~negyed HP-m eltűnik és még hanyadt is esek... (majd földön fekve kaptam a másik negyed hp-s ütést és meghaltam) Szerencsére fel is vettem.
Amúgy meg "basszátok meg inkább brékdenszelek"
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Délután sikerült befejeznem a sztori módot realisztikuson, s közben valamit kaptam is, szerintem a megrendelés miatt. A lényeg, hogy összesen 17 ládám van most. Szóval akik egy kis könnyen szerezhető nyitogatásra vágynak azoknak mindenképp érdemes megcsinálni. Amúgy az elején azt gondoltam,hogy majd realisztikuson nagyon nehéz lesz, de volt 1-2 pillanat amikor még könnyebbnek is éreztem, mert tényleg az animációra figyel az ember. S szerintem már csak ezért is érdemes lenyomni úgy, mert megtanulja az ember, hogy mikor kell parryzni és nem arra vár, hogy jelezzen neki egy indikátor.
Amúgy nem lennék meglepve, ha egyszer bevezetnének egy hardcore módot is ahol nincs jelzés. Mármint a multiban. Ott aztán mehetne akkor ki mit is tud?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest