Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen széket vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
-
Fooler89
őstag
Sajnos, ugyan az.
"Failed to load DLL: foo_msnalt.dll
Reason: This component is not compatible with this version of Windows and needs to be recompiled with a newer version of the foobar2000 SDK; please contact the author of this component to obtain an updated version of this component."#792 Több gigában mérhető anyagot, nem hiszem, hogy gyorsan sikerülne megoldani. Viszont a progit ismerem, azzal szoktam csengőhangot kivágni.
Amugy ezzel 0.9.6.1 -el egyik plugin se kompatibilis? Melyik verziót érdemes használni? Úgyértve, a pluginok többsége azért működjön.
-
Fooler89
őstag
Letöltöttem egy Portable Foobart (0.9.6) és amikor megnyitok egy mappát, amiben benne van a mix és hozzávaló cue akkor nem listázza ki a számokat! Mivel tudnám ezt megoldani?
-
Fooler89
őstag
Valaki tudna segíteni, hogyan tudnám használni Bash-nak a kinézetétt??
-
Fooler89
őstag
Hello!
Én is feltettem ezt a progi. Igaz nem a hangminőség miatt, de nagyon tetszik.
Ez legalább beismeri a multimediás billentyűzetemet.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom a foobart csak a system tray-re (magyarul az óra mellé) letteni??
A másik, msn plugint feltettem, de nem sikerül szerkezteni a kiirást. Mármint ki szeretném irni az előadót, albumot és a szám címét. Valaki ebben segítene?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest