Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
foobar2000 0.9.6.9-es verziót használok (alább nem akarom adni, mivel ugye érdemes mindenből a legfrissebb-et használni) és nagyon szeretném berakni ezt a skin-t:
http://re-9.deviantart.com/art/aero-81141822
Azt látom, hogy szedegetni kell hozzá plug-in-eket, amikből jórészt össze is szedtem már sokat (persze ezekből néhány nem kompatibilis), de szerintem a fő plug-in nem akar működni, pedig abból is a legújabb verzió van fent. Erről lenne szó:
foo_ui_panels 0.14.12 beta
Ugyanis a foobar beállításainál semmi PanelsUI almenüt sem találok, ahol gondolom a letöltött skin csomagot lehetne aktiválni.
A components listában sem jelzi ki a ddl fájlt, míg az összes többit igen.Ha mégis jó, csak én vagyok a béna, akkor örülnék, ha valaki leírná, hogyan lehetne előhozni ezt a PanlesUI menüpontot.
Vagy természetesen azt se bánom, ha valaki már korábban bekonfigolta magának pont ezt a skin-t, elküldi a fájlokat. Nagyon megköszönném.

Tisztelettel, Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- YouTube
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest