Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon használtam még ezt a lejátszót, egy-két alkalommal feltettem, de már arra sem emlékszek, hogy néz ki.
Rengeteg hsz. kezdődik azzal, hogy a legjobb progi, amit láttam, meg így jó úgy jó, de még senkitől nem hallottam (olvastam) hogy mitől is olyan kiváló.
Lenne valaki olyan kedves, és elmondaná azt is, hogy mitől jó? Annyit sikerült kiolvasnom a sorok közül, hogy kevés proci időt használ. Csak ennyi? Meg mitől "szól olyan szépen", holott (szvsz, de javítsatok ki, ha nem így van) ugyanazt a dekódert használja, mint bármi más, és (XP alatt) ugyanúgy DirectSound-on keresztül megy. Akkor meg mitől más?
Őszintén szólva nehezen válnék meg a Winamp-tól, mert - nyílván - megszoktam ez elmúlt .... 10-20 évben, megvan minden szükséges plug-in-em, ismerem a korlátait és előnyeit, és nem találtam még igazi alternatívát. Pedig szeretnék, mert egyre jobban idegesítenek a Winamp "új feature"-jei és "elhízása", de pl szeretem, hogy OSD-ben ki tudom íratni a szám címeit, van lyrics plug-inem, könnyű skinelni, mostmár végre jól szerkeszthető lejátszási lista, és nem szeretném újra plug-in vadászattal, meg gyeremekbetegségeken való idegeskedéssel tölteni az időm.
Köszi előre is!Ó igen, 5.1-hez mit szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SONY LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest