Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Sajna már régebbi installal is csinálta,(ráadásul az másik verzió volt)
XP-alatt nemtom csinálja e, de sztem vlszeg igen. Nem valószínű hogy ez OS bug lenne.
Az hogy nem nagyon találkozott vele senki az bőven belefér, mert nekem egy 70GB os gyűlyteményen belül tudomásom szerint csak 2 vagy 3 albumon belül úgy kb albumonként 3 számnál van ez a jelenség. Sajna néhol elég súlyosan, pl az egyik szeretett számomat 1:40secnek látja, pedig az 7perc....
Jah és semmilyen más plugint nem használok KS-en kívül, és a beállításokhoz sem nyúltam azonkívül hogy KS-24bitre állítottam az outputot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest