Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Csak megindul itt valami.
Nekem fogalmam sincs a Fon alternatívákról, buherált firmware, stb.
Csak használom. -
jerry311
nagyúr
Ehhez való:

Belépsz az admin felületre ( http://192.168.10.1 ) -> Advanced --> Firmware upgrade.
Elszöszöl vele vagy 20-40 percig. -
jerry311
nagyúr
Van egy régi (La Fonera+) fon routerem, ami nem akar online-ba állni.
Felbootol, szerez magának IP-t, meg ilyenek, csak éppen közli, hogy nem tudott csatlakozni a fon-hoz és fon.com-on is offline.
Ilyenkor mi van?(firmware: 1.1.0r2)
-
jerry311
nagyúr
fonera+ kérdések
- Az normális, hogy vezetékes hálózaton is csak kb. 15 Mbps a legnagyobb átviteli sebessége?- Szakadozik a net. Akkor is ha a fonera+ és a PC közt csak 1 méter van, meg akkor is ha 5 méter és két panel fal. Ezen valahogy lehet segíteni?
Szakadozás alatt azt értem, hogy egyszer csak megáll minden. Felvillan a buborék, hogy Wireless Network connected és fél perc múlva megy minden tovább. Kivéve ami megszakadt közben.
Régebben nem csinálta, illetve a laptop más hálózatokon szintén nem csinálja. Tehát csak a router? Vagy valami beállítás? -
jerry311
nagyúr
Beüzemeltem a La FOnera-t.

Speed Test
A 4 Mbps a router max letöltési sebessége WiFi-n. Az 1 Mbps meg a netem max feltöltési sebessége.
Egész jó, ettől a tenyérnyi eszköztől. -
jerry311
nagyúr
Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a router?
-
jerry311
nagyúr
Hehe, jó kérdés

Gondolkodtam én is ezen, de itt ahol lakom (IV kerület legszéle, utánunk a puszta) nem hiszem hogy bárki is használná rajtam kívül
Egyébként ha megnézed a FON oldaláról elérhető térképet, akkor látszik, hogy melyiket használják vagy használták éppen. Érdekes, hogy itt megy az aktiválgatás meg minden, mégsem mutat magyarországról egyetlen routert sem
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Byski Áramláskijelző.
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest