- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Csak megindul itt valami.
Nekem fogalmam sincs a Fon alternatívákról, buherált firmware, stb.
Csak használom. -
jerry311
nagyúr
Ehhez való:
Belépsz az admin felületre ( http://192.168.10.1 ) -> Advanced --> Firmware upgrade.
Elszöszöl vele vagy 20-40 percig. -
jerry311
nagyúr
Van egy régi (La Fonera+) fon routerem, ami nem akar online-ba állni.
Felbootol, szerez magának IP-t, meg ilyenek, csak éppen közli, hogy nem tudott csatlakozni a fon-hoz és fon.com-on is offline.
Ilyenkor mi van?(firmware: 1.1.0r2)
-
jerry311
nagyúr
fonera+ kérdések
- Az normális, hogy vezetékes hálózaton is csak kb. 15 Mbps a legnagyobb átviteli sebessége?- Szakadozik a net. Akkor is ha a fonera+ és a PC közt csak 1 méter van, meg akkor is ha 5 méter és két panel fal. Ezen valahogy lehet segíteni?
Szakadozás alatt azt értem, hogy egyszer csak megáll minden. Felvillan a buborék, hogy Wireless Network connected és fél perc múlva megy minden tovább. Kivéve ami megszakadt közben.
Régebben nem csinálta, illetve a laptop más hálózatokon szintén nem csinálja. Tehát csak a router? Vagy valami beállítás? -
jerry311
nagyúr
Beüzemeltem a La FOnera-t.
Speed Test
A 4 Mbps a router max letöltési sebessége WiFi-n. Az 1 Mbps meg a netem max feltöltési sebessége.
Egész jó, ettől a tenyérnyi eszköztől. -
jerry311
nagyúr
Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a router?
-
jerry311
nagyúr
Hehe, jó kérdés
Gondolkodtam én is ezen, de itt ahol lakom (IV kerület legszéle, utánunk a puszta) nem hiszem hogy bárki is használná rajtam kívül
Egyébként ha megnézed a FON oldaláról elérhető térképet, akkor látszik, hogy melyiket használják vagy használták éppen. Érdekes, hogy itt megy az aktiválgatás meg minden, mégsem mutat magyarországról egyetlen routert sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest