- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Csak megindul itt valami.
Nekem fogalmam sincs a Fon alternatívákról, buherált firmware, stb.
Csak használom. -
jerry311
nagyúr
Ehhez való:
Belépsz az admin felületre ( http://192.168.10.1 ) -> Advanced --> Firmware upgrade.
Elszöszöl vele vagy 20-40 percig. -
jerry311
nagyúr
Van egy régi (La Fonera+) fon routerem, ami nem akar online-ba állni.
Felbootol, szerez magának IP-t, meg ilyenek, csak éppen közli, hogy nem tudott csatlakozni a fon-hoz és fon.com-on is offline.
Ilyenkor mi van?(firmware: 1.1.0r2)
-
jerry311
nagyúr
fonera+ kérdések
- Az normális, hogy vezetékes hálózaton is csak kb. 15 Mbps a legnagyobb átviteli sebessége?- Szakadozik a net. Akkor is ha a fonera+ és a PC közt csak 1 méter van, meg akkor is ha 5 méter és két panel fal. Ezen valahogy lehet segíteni?
Szakadozás alatt azt értem, hogy egyszer csak megáll minden. Felvillan a buborék, hogy Wireless Network connected és fél perc múlva megy minden tovább. Kivéve ami megszakadt közben.
Régebben nem csinálta, illetve a laptop más hálózatokon szintén nem csinálja. Tehát csak a router? Vagy valami beállítás? -
jerry311
nagyúr
Beüzemeltem a La FOnera-t.
Speed Test
A 4 Mbps a router max letöltési sebessége WiFi-n. Az 1 Mbps meg a netem max feltöltési sebessége.
Egész jó, ettől a tenyérnyi eszköztől. -
jerry311
nagyúr
Kb. mennyi idő alatt érkezik meg a router?
-
jerry311
nagyúr
Hehe, jó kérdés
Gondolkodtam én is ezen, de itt ahol lakom (IV kerület legszéle, utánunk a puszta) nem hiszem hogy bárki is használná rajtam kívül
Egyébként ha megnézed a FON oldaláról elérhető térképet, akkor látszik, hogy melyiket használják vagy használták éppen. Érdekes, hogy itt megy az aktiválgatás meg minden, mégsem mutat magyarországról egyetlen routert sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest