Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
poffsoft #4091 üzenetére
A "nincs" és a "van" között óriási különbség van szerintem. Azzal, hogy te egy ilyen rendszert fenntartottál akkor is sikernek könyvelhető el ha 0 vendéged volt.
Ha korábban tudtam volna a dologról akkor szerintem nekem is lenne ilyenem. Ettől függetlenül nagyon agyalok most rajta.
Ha utcánként lenne egy akkor te is többet használnád másokét és pro kontra. Szerintem sz@r a marketingje és kész.
Az ötlet önmagában kiváló. A térkép tanúsága szerint sok város sikeresen élt a lehetőséggel
-
Freddy TNT
őstag
Hát, ez szomorú. Pedig remek kezdeményezés szerintem. Egyébként nem találom valami soknak a free hot spotok számát.
Ezt a kiöregedést nem igazán értem. 6 Mbps net is bőven elég informálódni, skypozni vagy bármi mást csinálni. 20Mbit már inkább masszív letöltéshez kell.
Van egyébként valami mód arra, hogy a FON-t üzemeltető kiszűrje pl: a szemközti szomszédot, aki éjjel-nappal az ő internetmegosztásán lóg ?
Tudom, hogy csak az lehet FOn tag akinek szintén van internete. De most arra gondolok, hogy valaki odaadja a FON azonosítóját valaki másnak az meg lóg EGY FON-os megosztáson.
Ki lehet az ilyesmit szűrni? account tiltás vagy MAC szűrés... ?
-
Freddy TNT
őstag
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Pár éves cikkeket olvasva a la fonera-ról azt láttam, hogy pl: Budapesten több La fonera is üzemelt a térkép szerint. Ma megnézve azonban alig találni párat. Mi ennek az oka ?
Továbbá a térkép mennyire dinamikus ?Van valami ellenőrzés, hogy ki mennyi ideje nem "szolgáltat" ?
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Akkor ha jól értem nem lehet most csak pénzért venni fon routert ? Lehet tudni, hogy mikor lesz megint ilyen ingyenes router osztogatás ?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest