Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
Udv Tisztelt Foumozok!
Nagy nehezen vegigolvastam az egesz topic-ot, de megerte...
OFF
Csak annyit fuznek hozza, hogy szerintem nem az a magyar mentalitas, hogy sajnalunk 3000HUF-ot kiadni egy alapvetoen ingyenes/akcios dologra, hanem az, hogy penzt kerunk erte, de ez szubjektiv. Meg annyit tennek hozza, hogy ha egyszer sikerul meghivohoz jutnom, akkor tuti nem fogok penzt kerni erte, mert nem ertek vele egyet, inkabb teljesen ingyen fogom adni es nem azert, mert tele vagyok penzzel, hanem mert ez az egesz kozossegi dolog pont errol szol, hogy ''Ingyen netet mindenkinek!'' es nem azert, mert kapsz erte valamit, arra ott van a ''Bill'', hanem azert, mert masoknak nyujtasz valamit es hozzatennem, hogy meg kapsz is erte internetet a vilag osszes lefedett pontjan. Csak ismetelni tudom magam, ez egy szubjektiv velemeny, de orulnek, ha mindenki igy gondolkodna, akkor nem lennenk ''tipikus magyarok'', ugysem az en velemenyem fogja megvaltoztatni masok nezeteit ezzel kapcsolatban, de azert leirtam...
ON
Regebben olvastam errol a kezdemenyezesrol, de nem hittem volna, hogy azota ennyire elterjed.
Csak igy tovabb, remelem sokaig elvezhetjuk a Fon elonyeit... 
Tisztelettel
Marci -
Salex1
őstag
De sokkal jobb lenne, ha magyar ként összetartanánk, és ingyen adogatnánk a meghívókat, és akkor a lefedetség is jobb lenne! Ha lejár az akció nem hiszem, hogy a már említett magyarok annyira nagyon veszegetnék a 30€-s fonerát!
Szóval szerintem nem éri meg a fáradozás, árulás a 3K-t!!! Nem ebből gazdagszik meg az ember!
No meg az is kész, hogy én ennyiért vettem ennyiért is adom...ezért tartunk ott ahol tartunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest