Új hozzászólás Aktív témák

• Moddingfan

senior tag

válasz Jucus87 #598 üzenetére

Ez nekem egy fél havi kondibérletem, szal ''ne tessék mán ilyen spórolósnak lenni'' :DDD A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm :) ). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is :D

u.i.: Ha csak a hasaddal vannak problémáid, arra elsősorban nem Rubnt Réka és társai lesz a megodás, az csak diétával megy le sajna, tudom, mert nekem is ott van még némi promlem :U

Etilin: :DDD. Még egy kis segítség: ''És egy, és kettő, és egy, és kettő, gyerünk, gyerünk, hajrá, menni fog, na még egyet, és még egyet, már csak négy van vissza, és 3, és 2, és 1 és ennyi! :DDD Na, OFF vége, mert leharapják a hajam a moderátorok :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák