- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Ez nekem egy fél havi kondibérletem, szal ''ne tessék mán ilyen spórolósnak lenni''
A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm
). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is 
u.i.: Ha csak a hasaddal vannak problémáid, arra elsősorban nem Rubnt Réka és társai lesz a megodás, az csak diétával megy le sajna, tudom, mert nekem is ott van még némi promlem
Etilin:
. Még egy kis segítség: ''És egy, és kettő, és egy, és kettő, gyerünk, gyerünk, hajrá, menni fog, na még egyet, és még egyet, már csak négy van vissza, és 3, és 2, és 1 és ennyi!
Na, OFF vége, mert leharapják a hajam a moderátorok 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm
). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is