Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
MErt én is. Pont mához egy hónapra lesz a szülinapom

tenyleg ha mar itt tartunk megitn megkérdezném agyzuzot, mitn a csillagjegyek mesteret: Van valami koze a csillagjegynek ahhoz, hogy ki mennyire szeret enni?
----------------------------------------------------------------------------------------------
MAs nezegettem gyerekkori kepeim A legszembetunobb dolgo az volt, hogy kb 10-12 éves koromig olyan vézna, cseszlett kislány voltam, hogy majd elfújt a szél. Aztán 12 éves koromtól meg
Lehet ennyire bekavarnak nálam a hormonok
->lásd tabitól is hopp rögtön plsuz tíz kiló fel
[Szerkesztve] -
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Azért adom el, mert nekem már kevés, nagyon gyorsan kell tekernem ahhoz, hogy meglegyen a 120 körüli pulzus. Pedig 1 évvel ezelőtt elég volt ránéznem, és már gyorsabban vert a szívem.
Mostmár lépcsőzök.
Amúgy a gyrosos témára: ha alacsony zsírtartalmú és szemét kajákat mellőző értenden élsz, akkor idővel a gyomor és a szervezet is hozzászokik a jóhoz, és a sz@rt kidobja. Nekem a régen általam Istenített és imádott felvágottaktól van hányingerem, eszek belőle, és kész vagyok.
a chipsekről és pörköltekről nem is beszélve.
szerk: 1 évvel ezelőtt még egy másik Orbitrekem volt itthon, ez már egy újabb, februárban kicseréltettem a régit, ezt kb. 2 hónapig használtam. -
szancsika
tag
helloh
tegnap ettem egy gyrost (kivetelesen) es ma ugy ment a hasam h (f.. mint a liba), szal nem reszletezem.... ez vajon miert van? mar nem birja a pocom az ijesmit?
szulinapomra kapok 1 szobabicajt a paromtol (legalabbis azt mondta) mar alig varom... de meg 1 honap
pedig mar ugy bicajoznek...
nah mind1 szal akkor szandekozom venni egy kis L-karnitint, hogy azer megis kene meg 1 nagy lokes, es mar keszen is vagyok kb, mar csak izom kene.
Megjegyzem fura h egy cseppetse log rajtam a bor, par evvel ezeleott 10kg fogyasnal azer eleg szepen lengedezett... nah jo ezt csak ugy mellekesen...
fless: amugy mennyiert is adod el azt a ''alvabiciglizos szerkenytud''? -
Agyzuzo
addikt
Ha most kezdted valamennyi izom biztos fog feljönni, de diéta alatt ne várd, hogy jöjjön az izomtömeg. Ami van, az viszont keményebb és sűrűbb lesz a rendszeres edzésektől, meg a megfelelő fehérjebeviteltől. A havi 2 kiló tiszta zsír szvsz le fog menni, lehet lesz amikor több is, kevesebb is. A lényeg, hogy ne térj le az útról, mert a várt eredmény elmarad. A felülést nem érdemes számolni, addig csináld, míg el nem kezd égni a hasfalad. Aztán kis pihi és megint (4x). De amúgy jó az elgondolás és jók a tápkiegek is.
-
attilam
őstag
Akkor a Cytogen vaníliás-ananászos fehérjéjét ki ne próbáld, mert annak tényleg fos ize van. Bár lehet van akinek az ízlik. Meg szerencsére ma fogyott el banános ízesítésű ANS Whey Pro. Na ilyet senkinek sem ajánlok. A legrosszabb fehérje amit valaha ittam, minden szempontból (íz, minőség, oldhatóság). Aminek nagyon bejön az íze az a VM35, de hát ez ugye nem éppen diétás ital.
Mod.: Talán próbáld ki a Whey Delite-ot, az direkt finomra készül.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
bullseye
üzenetére
sztem a
cytogen whey pro csokis
scitec 100% whey pro csokis
scitec anab whey csokis közül válassz, vagy a scitec protein delite is finom!
zsírégetők közül mega carni-x-et 2-t, és prolab cuts II-ből szintén 2-t vegyél be aerob edzés előtt fél órával (fehérjével akár). cuts II-ből mehet további 2 lefekvés előtt vagy zsíros kajálás után (amit nem kéne túlzásba vinni diéta alatt). -
gorlin
őstag
válasz
bullseye
üzenetére
Én anabolic whey vaniliást mondok,tisztára olyan mint a mcdonalds-ban a vanilliás shake

Zsírégető meg Reform,bár érdemes vigyázni én régebben jobban bírtam.De most beszedek napi 3*2-őt és hajnali 3ig nem tudok elaludni
(ez a nagy koffein tartalma miatt lehet)
De maga a REFORM nagyon jó.
Üdv -
gorlin
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Agyzuzó lenne egy kérdésem.
Elkezdtem újra a diétát.
A következő: minden második nap 40 perc szobabicikli,80van felülés(két hetente növelem 20-al) 15 perc ''eliptikus(remélem jól írtam) futógép''Tehát 60perc aerob mozgás
A köztes napokon pedig súlyzós edzés Vasárnap pihenőnap.tehát heti 6x edzés.
Napi három fehérje turmix.100%Anabolic Whey.Reform zsírégető.HMB(3*2).
Amit várok:havi 2 kiló tiszta zsír menjen le és 1 kg izom jöjjön fel
Étkezés:Mivel nem akarom kínozni magam,ezért visszafogottan de normálisan eszem.Cukok,csoki nincs.De pl este edzés után megeszek két szendvicset.
Az érdekelne hogy jól csinálom?
Üdvözlettel -
bullseye
addikt
na itt az idő, hogy újra lehülyézzenek

szóval ki milyen fehérjeitalt ajánl és miért (ha jól emlékszem a többség az Ana Whey csokisra szavazott legutóbb). És mi lenni vanni zsírégetőkkel? bb.hu oldalán csak csoporttípusból annyi van, hogy elveszek benne... -
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
#2649.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
énm eg már írtam neked erre egy kismonológot a másik topikban, de te vak vagy és szerintem nem olvastad el.

-
NoLF
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
ehhe ehhe akkor már lassan elfér a pólódban egy traktor is

nem akartam én kikezdeni... tudodte. múltkor majd megsüketültem a malom mellett mikor elmentél mellettem a bömbölővel... nagyon bömbölt
-
NoLF
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
te meg macsóóóó

csak fogyjál csöcsből mer asziszik melltartó kell
-
szancsika
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
koszonom
:* -
szancsika
tag
ohm...igen, foleg a hasamrol...
hat meg mellesleg is eleg sok, de nem olyan veszes, meg a kaom es a combom...
szoval minden... eloben latvanyosabb
tegnap kidobaltam a 3/4 ruhataram mert mind nagy.... gatyam 1 db maadt, de aztis csak az ov tartja fenn...
tegnap vettem gyorsan 1et...
42-es naci hejett 29-est vettem (de 28-as kellett volna mert ez combnal kicsit bo, de nem volt) -
szancsika
tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
koszi;)
-
szancsika
tag
12.-etol suli es van konditerem, szal majd nekivetem magam, addig sajnos nincs penzem, de vegulis mar csak 2 het

-
szancsika
tag
nos akkor itt is lenne...
ELOTE: Bővebben: link
UTANA: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Nektek nincs ''fokozott gázképződés'' az édesítőtől? Mert nekem van
. Uh a teát legtöbbször egy kis citrommal iszom csak. -
szancsika
tag
helloh
keszvannak a kepek
kb 10 perc es nyomom ide, csak meg nemtom hogy tegyem... de mingya kitalalom
-
szucsi
őstag
Vigyázzál, 194/70 az BMI 18,6, anorex kategória. Sorstalanság 2-be mész statisztának, vagy mi? Én most 194/86 (22,85) 6-tal vagyok több, mint gimnazista koromban sport nélkül, és 10-zel több, mint amikor aktívan sportoltam. A múltkor az anorex osztályon a főnököm be is szólt, hogy fejezzem be, mert beutal az osztályra hizlalásra.

-
Agyzuzo
addikt
Sajt gáz, joghurt (ha nem natúr) gáz, műzli (ha cukros) szintén gáz.
Amúgy kávé az kifejezetten előnyös diétánál, csak édesítővel kell nyomatni (én a reggeli proteinemhez keverek 2 nagy kanál instant kávét, csak úgy natúr) és extra adag C-vitamin + calcium kiegészítés is kell mellé. Nálam beválik (főleg ha kiegészítem egy kis zöldalmával). -
Agyzuzo
addikt
Az nem gond, ha csinálsz minden nap haspréseket és lábemeléseket, mert ugyan több zsír nem fog pucolódni, viszont jó feszes lesz a hasfalad. Szóval én támogatom az ötletet. Nem is kell olyan sok. Csinálj 4x annyi hasprést és lábemelést, amennyit tudsz. Pl. elkezded csinálni a hasprést, ha már nagyon ég a pocid akkor kis pihenés és átváltasz lábemelésre (de szép lassan csináld, hogy alhasból emeld, ne lendületből). Megy amennyi megy, utána megint pihi. Ez egy sorozat. Ebből csinálj négyet minden nap (vagy minden másnap) és durván 1 hónap múlva már érezhető ereménye lesz.
-
KMan
őstag
Na most leirom h nalam mi volt, aztan lehet tapsolni, vagy kioktatni h hulye vagyok

3 honapos periodus alatt nem ettem sokat, es figyeltem is h miaza nemsok, most elkéne kezdeni edzegetni, mert a hasam mar lement (hurrra
) olyan persze nemvolt h eheztem volna, csak nemazt ettem amit addig. Sztem eza lenyeg.
TILTOLISTA: (ezeket kokemenyen betartottam)
-kave
-alkohol
-kenyer, zsemle, kifli, ilyenek
-peksutik
-cukros dolgok (edesseg)
-CH este fele
ITTAM:
-csak asvanyviz
ETTEM:
-zoldseg
-gyumolcs
-csirke
-hal
-sonka
-sajt
-tojás
-kétszersült
-joghurt
-muzli
Kb. ennyi jut eszembe, biztos lemaradt vmi.
Emellett csinaltam minden reggel es este 40 fekvot, es 80 felulest kb.
Mint már irtam eredmény: 3 hónap -20kg, most 70kg/194cm
Kérdés: elkezdek gyurni teremben, meg sportolni, minden, mit kéne meg/mast enni, ezt a feherje turmixot vagy mit
mar irtatok gondolkozom rajta, magyarul a gyuros etrend/italrend miben kulonbozik a dietástól?
Koszi. -
tildy
nagyúr
Úgy értettem nem meglepő , hogy én sem tudtam jól

-------------------------------------------------------------------------------
annak idején napi 200 felülést nyomtam. Na az meglátszott a hasamon. De msot már nem akarom a gerincem gallyra vágni, ígyis a doki ''megfenyegetett'' , hogy 40 éves koromra púpos leszek
Ja és persze az úszást javasolta( a hátamnak ), de mintha emlékeim szerint az pont az a sport, ami nem nagyon izmosít
Főleg nem ott, ahol nekem kéne.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
szancsika
tag
hattcchh.... en nem ugy latom, de van aki vitatkozna velem... szal dieta nelkul az nem megy onnan, max ha levagod...
ram izom ez alatt a 3 honap alatt csak a vadlimra nott, de az eleg szepen...
meg talan a fenekemre, de az meg mar kisse faj ha kicsit kemenyebb szekre ulok, szal nemtom...
osszefoglalva hiaba izmosocc alatt a zsir marad ha nem dietazod le. (kardio!) -
fLeSs
nagyúr
nem lehet specifikusan a hasból vagy seggből, vagy akárhonnan fogyni, nincs olyan, hogy lokális fogyás, a szervezet a zsírt nem egy helyről veszi el, hanem mindenhonnan picinként. ez van, ha teccik, ha nem.
a felülés 2 dolog miatt szarra sem jó
1. ugye az emberek azt hiszik, hogy ettől megy le a hasról a zsír, de ugye a zsír csak diétától megy le, nem a felüléstől, mert a hasizomgyakorlatok az izmot dolgoztatják meg, és nem a zsírt, hoppá (mivel a zsírt nem lehet megdolgoztatni)
2. a felülés egy szar gyakorlat, csak a derekadat cseszed szét vele, ha hasizomra akarsz erősíteni, akkor haspréseket és a lábemeléseket kell csinálni. -
-
shaft72
tag
Jaj bocsánat.
Most láttam a TV-ben egy szerkezetet amit ha a hasadra csatolsz, hetente háromszor, akkor igy leszaunázza róla a zsírt és full kocka lesz! Akár barátok közt nézés és popcorn zabálás közben is! Vagy azt az előre-hátra dőlő bukókeretet már nem is említem, amitől szintén betonkemény és lapos hasfal expektálható. Az előbbinek a régebbi változata szintén hasfalcsatolós, csak éppen elektromágneses impulzusokkal csinál hordóhasból betonfalat. Természetesen vasalás közben is.
De azt is hallottam, ha napi ezer felülést csinálsz, akkor egy idő után homorú lesz a hasfalad és a gyomrod felcsúszik a mellkasodba.
Viccet félretéve: kereszt-felülésről, hasprésről, lábemelésről hallottál már esetleg?
MOD: hasra fogyás vagy hasra edzés azért nem mindegy... kb. idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
nemtom, en nem ''gyurok'' hasra, nekem teccik ha van ott valami kis ize, nagyon csunya ha kiall a csipocsont (fekve nekem nagyon kiall es nem teccik).
A kockas has sem szep sztem nonek, egy picipici poci meg sztem szexi. (persze ha feszes)
Szoval ugy tom h a gerincet megterheli nagyon ez igaz. De kerdezd tenyleg agyzuzot h mit o mit gondol/tud, mert en a has temaban elmaradott vagyok... engem a fenek erdekel, de azt tom h mit kell csinalni
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Mintha felüléssel kapcsolatban mondott volna valami negatívot agyzuzo

De lehet csak a normál felülésekre értette.
Vagy lehet csak én emlékszem rosszul.
Shaft72: mégvalami ,. ha elolvasod fless hozzászólását , itt írta nem oylan régen, hiéába volt kisebb súlyú mint most, mégsem nézett ki (szerinte) jól. Azt hiszem annak idején agyzuzo mesélt olyan vékony lányokról , akik ''zsírosak''.
Ezért kérdeztem ezt a hasra fogyást (amit rosszul is írtam, mert hasra edzést értettem allata) sportügyileg dolgot.
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
hat ha izmositani akarod akkor felules meg ijesmi, de pl parom mikor lefogyott akkor kockas volt a hasa... hizik 1bol hasra, az izom ottvan, de kis pocoja van (tokcuki), de a hajt konkretan nem tugya lefogyasztani szal ott a kocka csak alatta....
remelem erted mit probalok mondani...
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Így értettem persze. (mondjuk ha lehet rá hízni , pl. férfiaknál sörhas, lehet belőle fogyni is.)
Shaft72 : gratulálok az építő jellegű hozzászóláshoz
Igen itt tartok. Ugyanis a sporttal kapcsolatos hozzászólások döntő többsége szinte csak a karról, és a lábról (comb és fenék) szól.
Direkt a hasra nem találtam hozzászólást.
Meg amúgyis mit szólsz be, étrendemen már vátloztattam, többek közt az itt jelenlévők segítségével mi a franc bajod van abból hogy ezt így kerek perec megkérdezem? Vagy ha már beszólsz, legalább egy hozzászólást linkelnél, amiben le van írva a normális hasi edzés (biztos volt, csak én nem találom
)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Florida
üzenetére
Én fél évig majdhogynem koplaltam, aztán elkezdtem diétázni (napi 5-6 kajálással és napi fél óra mozgással), és újabb fél év alatt sikerült leadnom összesen a 40 kilót, tehát összesen 1 év alatt (a megoszlás kb. 20-20 kiló).
miket ettem? ''szemét'' kajákat, amikre az utóbbi időben rá sem nézek, sőt, hányingerem lesz tőlük.
de ez már egy másik ''szint'', én teljesen megváltoztattam az életmódomat, a kajálásomat, szinte mindent. kellett is, mert ha azon az úton maradok, akkor mostanra kb. 130-140 kiló lennék, és bele sem akarok gondolni, hogy az milyen lenne.
Olvasgass a témában vissza itt a topikban, már mindent leírtunk, hogyan kell diétázni és hogyan kell mozogni, hogy zsírt veszíts és ne izmot. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Florida
üzenetére
nincs olyan, hogy csak ez vagy csak az megy le. ment lefelé mind2 ezerrel.
de a végén egy nagy szar voltam 77 kilósan is. ez egy nem jó diéta.
most 85 vagyok, fél éve ''gyúrok'', és amellett, hogy vékonyabb vagyok, mint 77 kilósan, szélesebb a vállam, izmosabb vagyok, stb., szal jobban nézek ki.
ezzel azt akarom mondani, hogy nem a kiló a lényeg, hanem a tükör. -
salgado
tag
hát én is mostanában elhiztam!
86 ról 94-re!
amikor megláttam a mérleget nem hittem el!
a tervem most az amit már 80% kivitelezek is,hogy barna kenyér,és vacsorára csak gyümölcsöt eszek.
remélem bejön!
egyébként a sörtől hiztam el,csak azt a legnehezebb megállni!
-
-
szancsika
tag
válasz
Florida
üzenetére
reggel, pl cukormentes muzli nagyon jo (ne tejjel, de pl en 0%-os joghurttal eszem, de van aki feherje turmixal)
ebedre rizs, vagy ugy hallom ez a durumlisztbol keszult teszta is jo
hungarocell (pufirizsa vagy buza, de a rizs jobb)
teljeskiorlesu barna kenyer ha nagyon nem birod kenyer nelkul
delelott gyumolcs is mehet este inkabb zolcseg
hust (feher hus, hal, csirkehusi, v pulyka siman mehet barmikor)
Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet ennyire bekavarnak nálam a hormonok
->lásd tabitól is hopp rögtön plsuz tíz kiló fel

)
pedig mar ugy bicajoznek...

Alig fejlődik