Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
attilam
őstag
Ez nagyon jó!

''A termodinamika elvén müködö; fogyókúrás módszer Mindenki számára
ismeretes, amit már az iskolában is tanultunk, hogy 1 g víz (folyadék)
felmelegítése 14,5 fokról 15,5 fokra 1 kalóriát emészt fel. Tehát egy
pohár (2,5 dl) 5 fokos víz felmelegítése testhömérsékletünkre 250 x
(37-5) = 8000 kalória.
Hát ezt az energiamennyiséget kell testünknek felvennie ahhoz, hogy a
testhömérséklet állandó maradjon. Ehhez a legkézenfekvöbb
rendelkezésre álló energiaforrás a test zsírfeleslege. A termodinamika
nem hazudik.
Amennyiben megiszunk egy korsó 5 fokos sört, 16000 kalóriát égetünk el.
Természetesen nem szabad senkit becsapni, így le kell vonni az 500 ml
sör kalóriatartalmát, azaz a kb. 1000 kalóriát. Gyors számolás:
16000-1000= 15000 kalóriára van szükség a felmelegítéshez.
Természetesen ez a veszteség annál nagyobbb, minél hidegebb a sör és
minél nagyobb a felmelegítendö sörmennyiség. A kalóriaégetés,
kalóriafelhasználás ezen módja sokkal hatásosabb, mint a testmozgás
módszerével végzett kalóriafelhasználás.
A fogyás így abszolút gyors és szinte automatikus. Egyszerüen nagy
mennyiségü sört kell magunkba önteni, a többit már elvégzi a
termodinamika.
Egyetlen hátránya van a dolognak: ha például egy nagy tányér forró
pacalt, babgulyást, vagy halászlét eszik az ember, akkor a
höenergiával felesleges kalóriákat viszünk be a testbe.
A figyelmes olvasó máris megtalálta a megoldást: A forró ételeket
elegendö mennyiségü hideg sörrel kell kiegyenlíteni!'' -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére

-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Te érted az első mondatod, mert én nem?

-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Azokat a szénhidrátokat tudod felhasználni energianyerésre (hatékonyan) amely viszonylag lassabban szívódik fel. mod.: Ezek inkább hosszú távú energianyerésre jók.
Ha gyorsan felszívódót eszel, akkor a szervezet hirtelen nem tud mit kezdeni vele, és a felesleget elraktározza zsírként. mod: Persze a glikogénraktárakat feltölti, ami adhat energiát, mint nálad az edzés során.
Súlyzód edzés előtt én nem eszek szénhidrátot, mert az a növekedési hormon kibocsájtást csökkenti.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
A Cornflakes az messze nem zabkaja, hanem cukros szar. A zabkaja az zabpehely. És tévedés azt hinni hogy a cukros kaják reggel nyugodtan mehetnek, mert úgye inzulincsúcsot okoznak, és amennyiben megtelik a glikogén a többi már megy is zsírba. Szóval csak mérékkel. És pont a gyors inzulinválasz miatt nem lesz több energiája tőle az embernek, hanem inkább punnyadtabb lesz tőle.
-
attilam
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Kösz. Csak Fless aerob előtt is ivott turmixot, hogy még jobban meggátolja az izom leépülését, és igazából erre lettem volna kiváncsi. Régebben én is csak utána ittam a turmixot, most úgy tervezem, hogy előtte is egy, meg utána is egy. Mondjuk az edzés utáni adagot már zabbal fogyasztanám.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Nem a tekeréssel van a gond, hanem az étellel. Még jó hogy visszajött amit leadtál, hisz szinte alig ettél valamit, az anyagcseréd belassult, és a szervezet ''raktározó'' üzemmódba állt át. Legalább 5-ször kellene enni naponta, és durván az egész napi kajád tesz ki 1 étkezést.
-
attilam
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Kösz.
Így már beugrott, régebben olvastam már róla. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Akkor nem egyre gondolunk. Azt hittem a spinning az amire ráállsz, megfogsz egy fogantyút, és a forgásokat végzel rajta. De akkor nem ez lesz.

-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondoltok a spinning kapcsán, de ha egyre gondolunk, akkor azt többnyire a verseny előtt álló testépítők szokták használni, hogy leégessék az izmot magukról deréktájból, hogy még ''karcsúbbak'' legyenek.
-
attilam
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Azért megy fel a pulzusod ilyen hamar, mert edzetlen vagy. Többnyire ezért sem kezdőknek való.

[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Szerintem nem kevered.

Tudod az a gond, hogy a szervezet fiatal korban generál zsírszöveteket. Ezért is veszélyes a fiatalkori elhízás. Idősebb (kb. 18+) korban, már nem képződik több zsírszövet, hanem a zsírsejtek mérete fog növekedni, az viszont addig amíg nem szégyelli. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Csak inkább reggel csinálj ilyeneket (a legjobb lenne, ha nem csinálnád, de a Te dolgod), akkor kevésbé zsírosodsz. Lefekvés előtt ez nagyon veszélyes.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogy mennyire rossz ez. Attól függ, hogyan reagálja le a szervezeted. Ha szerencséd van akkor no para, de ennyi vacsitól, ami ráadásul ilyen azért már lehet zsírosodni rendesen.

-
attilam
őstag
Mivel gondolom nem versenydiétát csinálsz, ezért reggel szigorúan egyszer egy héten talán elmegy.
Én mondjuk nem sok ilyen kenyeret próbáltam ki, mert most puffasztott rizsen élek. Régebben amit kóstoltam az savanyú volt, és német is.
Boxer: Te klubmániás vagy vazze...
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Az az igazság, hogy ezek a fitness menüs ételek még mindig egészségesebbek, és mondjuk úgy minőségibbek, mint a többi általában menüs kaják. Tehát nem tocsognak a zsírban, nincsenek agyoncukrozva, és ennyi már elegendő is egy étteremnek, hogy a marketing kedvéért fitness menünek hívja az éppen aktuális kínálatát.
-
attilam
őstag
Ennyi pénzből már kaját is adhatnának.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval veszel fél kiló csirke/pulyka mellet, negyed kiló rizst, az kb. 700 forint, és 4-szer ettél! Reggelire meg eszel 5 tojást (kb. 100 forint), egy kis puffasztott rizzsel (80Ft). Ez 880 Ft. Jó még zöldségek is kellenek, de ez sokkal jobb mint a fitness menü.
-
attilam
őstag
Jó hogy leírtad ezeket Szancsika, mert egy orbitális leb*aszásra készítettem fel magam, mert eléggé hallatlan ami az elmúlt napokban ment itt a fórumon, de azért leírok egy pár gondolatot, mégha nem is leszek tőle népszerű. Akinek nem inge.... (Neked nem inged!
) Legfőképpen az zavar, hogy idejön egy-két új arc, és többnyire (tisztelet a kivételnek) két varáció lép életbe:
1. Előjön az orbitális, még a Kiskegyed/Tina szintet sem megütő, ''tökönszúrom magam kategóriás'' fogyókúrás tervével, és elkezdődik az észosztás, hogy mindenki azt csinálja, mert ez milyen jó. Le lehet szokni a kajáról ugye kedves Twollah, csak akaraterő kérdése. Hát a levegővételről mért nem tetszik akkor leszokni, az is csak akaraterő kérdése (és hamarabb is lehet fogyni vele). Valóban jó módszer amit kitaláltál, vagy valamelyik észlény kitalált, csináld csak nyugodtan, lassan úgysem lesz annyi erőd sem, hogy ilyen f@szságokat írjál ide. De el lehetne gondolkodni azon, hogy valamilyen szinten felelősek vagyunk a hozzászólásokért, mert sokan innen merítenek ötleteket, és nem mindegy hogy milyen tanácsokat kapnak (különösen vonatkozik a 2. pontban leírt személyekre). És a ''Bízz bennem...'' mondat, hát jobb ha nem bízik benned senki, legalábbis fogyókúrás témában van még tanulnivaló bőven.
2. Hogyan fogyjak le? Tipikus kérdés, ami kb. minden 50. hozzászólás során megjelenik. Csak egy picit kellene visszaolvasni, csak 10 percet rááldozni a témára, mert annyiszor le lett már írva. Még az első hozzászólás is sok információt tartalmaz a kezdetekhez. De ugye kit érdekel hogy le lett írva már 1000-szer, kényelmesebb beírni valamit, aztán valaki úgyis válaszol majd? Nem kellene esetleg visszaolvasni, és a felmerülő kérséket feltenni? Akkor talán nem zuhanna ilyen szinten a fórum színvonala. Ha valaki ennyi fáradságot sem képes venni, az szerintem a büdös életbe nem fog lefogyni, mivelhogy körülberül ennyire érdekli a téma.
Na ez csak az én véleményem, nyugodtan meg lehet kövezni érte. Talán ha moderátor lennék akkor nagyobb súlya lenne a leírtaknak, így csak mindenki gondolkozzon el rajta, ne hagyjuk már hogy béka segge alá süllyedjen a színvonal! -
attilam
őstag
Hát ez nagyon ott van: Bővebben: link

-
attilam
őstag
Ezt ne vedd flame-nek, de egyszer ezt írtad: Bővebben: link. Főleg az utolsó mondat a lényeg. Ne haragudj miatta, csak ez eszembe jutott, és egy kicsit visszakerestem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szancsika: Boldog szülinapot, így utólag!
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Pedig leírtam már neked egyszer: #4543
-
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Mindegyikhez kell. Az elv ugyanaz, csak a 7 pontosnál több a mérési hely, és oda kell egy segítő is, hogy mindent le tudj mérni.
-
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
3 pontos méréssel: Bővebben: link
7 pontos méréssel: Bővebben: link
Egy tolómérőre is szükséged lesz hozzá.
-
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Persze, egész nyugodtan eheted. Csak 3 tojásban max. 1 sárgája legyen. Kenyeret ne egyél hozzá, az alapból szar kaja. Sok zöldséggel viszont nagyon jó.
Ui.: Könnyű neked örömet okozni.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Csirke, pulyka, hal, tojás (elsősorban a fehérje, a sárgája sajnos zsíros), natúr joghurt, zöldségek, fűszerek -> ebből nagyon sok mindent ki lehet hozni. Hozzá mondjuk barnarizs. Ezen kívül még a zabpehely is nagyon jó. Én nagyjából ezekből gazdálkodom.

-
attilam
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
Nagyon jól mutat, ha a nő egy kicsit izmos. Nem kell nagy izmokra gondolni, de ez nem is igazi veszélyforrás, mivel a nők lassabban fejlődnek (a tesztoszteronszintjük alacsonyabb).
-
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Az az igazság, hogy nem tudom. Lehet hogy elég neked, de lehet az is hogy kevés. Függ az adottságaidtól. Egy terem jobb megoldás lenne, mert azért túl sok gyakorlatot nem lehet csinálni ezekkel (azért csak a karnál többet), de kezdetnek talán nem rossz.
raszputyin: Jó a súlyzózás nőknek is. Miért gondolod azt, hogy rossz lenne? Nem tudom hogy hogyan tudna izmot növelni hatékonyan súlyzós edzés nélkül.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Jaja. Súlyzózzál. Isteni alakod lesz.

-
attilam
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kár hogy hétvégén nem vagyok gépközelben.

Én nem dícsérem a Norbi-módszert. Úgy értem, hogy ez a módszer az én szintemen nem jó. De ha elolvasnád amit belinkeltem neked az előbb, akkor nagyjából látnád, hogy mi a véleményem a Norbiról (ugyanazt gondolom róla mint Bunny, meg gondolom Fless álláspontja is hasonló). Vannak hibák is a módszerben, de alapjában véve nem rossz.
Mindegy, olvasd el és látni fogod az álláspontomat!
Tildy: Pontosan.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Megmérgeztek a dietetikusok?

Felejtsük már el ezt az ideális testsúly baromságot. Testzsírszázalékot tessék szépen mérni.
Nekem is lassan kezd túlsúlyom lenni, aztán mégis kisebb a zsírszázalékom, mint amikor 15 kilóval könnyebb voltam.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Figyelj: Semmi gond nincs a Norbi update-tel. De tény, hogy ez azoknak az átlagembereknek íródott, akik nem tudják megállni, hogy ne egyék meg a somlói galuskát, a fehér kenyeret, a szalonnát, meg egyéb szemeteket. Ez amolyan első szint, ami kezdésnek nagyon tökéletes. Ezzel is lehet fogyni. Sok embert rá se lehetne venni, komolyabb diétára. Ha komolyabban akarsz foglalkozni a fogyással, akkor bizony több mindenről le kell mondani. Itt röviden leírtam az alapokat: Bővebben: link.

[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én meg a dietetikusokat röhögöm ki.
Ajánlom figyelmedbe: Bővebben: link. -
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Nagyon szívesen. Mail ment.

[Szerkesztve] -
attilam
őstag
A szőlőben glükóz van fruktóz helyett, ezért jobb egy picit. Én nagyon imádom, és szerencsére nem zsírosodok tőle. Mondjuk nem is tudok sokat enni, mert a többiek felzabálják mire odakerülök.

zsoltee10: Ha én 5:30-kor kelnék, akkor 10-körül már a 3. étkezésem lenne. Valamit enned kellene felkelés után egyből, ez nagyon fontos. A zsemle = kenyér, kb. egy kategória, a legtöbb felvágott meg tiszta zsír, egy kevés szójafehérjével, ami nem a legjobb fajta.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Este már inkább ne egyél gyümölcsöt. Amúgy se jó ha túl sokat eszel belőle, mert könnyen zsírosít. Talán még a szőlő és a narancs a kivétel, de a többit csak mértékkel.

Én azt csinálom, hogy este megsütöm a csirkemellet, meg a rizst, aztán műanyagdobozokba belerakom. Így van időm napközben is kajálni, mert mindig ott van nálam.
A reggeli nem hangzik valami bíztatónak.
Próbálj legalább 6-szor enni egy nap, ha tudsz. -
attilam
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Elküldve.

A tojás nagyon jó, meg egyél sok húst. Főleg csirkemell és pulykamell az ami nagyon jó fehérjeforrás (a csirkemell az egyik legjobb). De táplálékkiegészítőkből is vihetsz be fehérjét, pl.: Whey Pro-ból (talán ezekkel a legkényelmesebb). Szénhidrátnak a rizs az egyik legjobb (abból is én a barnát preferálom), meg a zabpehely, na és a sok-sok zöldség. Zsírból meg a lenmagolaj.
A pulzusméréshez vehetsz órát is, vagy megpróbálhatod magadon kitapintani. Egy idő után úgyis ráérzel a dologra és akkor semmi sem kell már.
Mod.: Azért a tojással vigyázz, mert a sárgájában sok telített zsír van. Én abból max. 3-at rakok 10 tojásfehérjéhez.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Nem tudsz elmenni egy terembe, ahol van szobabicikli? Amúgy nagyon jó még a gyaloglás gyors tempóban, csak figyeld a pulzusod, és 120-130 között tartsd. A kaja jó lesz (legalábbis a szemeteket jól kihúztad
), csak egyél fehérjét dögivel. A Norbi Update valahol fennt van, de nem tudom hol. Ha kell elküldöm mailbe, csak írj előtte. 581 kbyte az egész. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
A 0,1%-os tej jól hangzik így elsőre, a gond inkább a tejcukorral van (laktóz). A legtöbb felnőttben hiányzik az az enzim ami ezt le tudná bontani. Ezért sem javasolt, de te tudod. Jobb mint a zsírosabb tejek az biztos.
A gabonapehely teljesen jó. Abban nincs cukor (illetve olyat vegyél amibe nincs), hanem nagyon jó minőségű lassan felszívódó szénhidrátból áll. Ezt nyugodtan eheted. Én pl. fehérjeturmixszal szoktam meglocsolni, aztán had menjen.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Még egy észrevétel:
A te magasságodhoz és súlyodhoz szerintem nagyon kevés a 2000 kalória/nap, főleg hogy súlyzós edzéseket is csinálsz. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Tudom hogy nem volt könnyű, és respect hogy ezt végigcsináltad. Én amikor diétáztam akkor ettem 2300 kalóriát, és ezzel is kemény volt. Csak azt mondom, hogyha tájékozottabb lettél volna, akkor talán könnyebben mehetett volna az egész, és lehet hogy mostanság olyan kockás lenne a hasad, hogy káposztát lehetne gyalúlni rajta.

Hogy mennyit fogytam, nem tudom pontosan kb. 5 kilót. Csak egy hónapig csináltam, mert olyan sok zsír nem volt rajtam. 16%-ról vittem le olyan 11-12%-ra a testzsíromat.
Most éppen tömegelek, úgyhogy most nem nagyon kell foglalkoznom ilyenekkel szerencsére. Bár azért nem eszek össze minden szemetet.
Mod: A zsírt a szervezet nem tudja nagy súlyokkal végzett edzés közben energiává alakítani. Erre a kardió edzések valók.
Mod2: Van akinek a hasáról megy le a zsír először. Ez egyénfüggő.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Szia!
A legjobb ha elfelejted a kólát. Szintetikus szar az egész. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Tanulságos történet:
1. ''Másfél hónap alatt leadtam kb. 20 kilót, 2 hónap alatt értem el a kb. 25 kilót.''
Hetente 1 kiló max. amit zsírból le tudsz adni. Az ugye 2 hónapra 8 kiló. Ez az egészséges, a te eseted eléggé túltesz ezen. A 25 kiló nagy része izom.
2. ''mindezt napi max. 600 kalóriával''
Ez már közelít az öngyilkossághoz. Te nem fogyókúráztál, hanem éheztetted magad. 600 kalória még egy csecsemőnek sem elég. Ez nem radikalizmus, hanem ostobaság.
3. '' Felesleg már nincs sok rajtam (csak a pocakon van még mit alakítani sztem , de a zsírt szépen átgyúrtam izommá.''
És hiába minden, mégis maradt felesleg a hasadon. Ezen nem is csodálkozom. Azért azt megnézem, hogy a zsírt hogyan alakítod át izommá, mivel a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Zsírt csak égetni lehet, az izmot meg építeni (fehérjével és nem zsírral).
Ne haragudj, ha nem tetszik ez a stílus, de úgy érzem le kellett írnom, hogy ne adjunk rossz példát másoknak. De ezt valószínűleg itt nagyon sokan megerősíthetik. Amúgy ha sikerült elérned a kívánt alakot, akkor gratulálok hozzá, de azért legközelebb tájékozódj egy kicsit, mielőtt nekivágsz ilyen dolgoknak.
-
attilam
őstag
válasz
ronaldo
üzenetére
Ez így butaság. Ha nincs sok izom, akkor nem igen tudsz olyan súlyokat mozgatni, hogy az izületeidre károsak legyenek. A nők meg alapból kisebb súlyokkal dolgoznak. Szóval nem tudom: pl. egy 5 kilós kézisúlyzó akkor lehet veszélyes az izületedre, ha magasról rádobják.

Ez pont inkább nekünk gyúrósoknak lehet veszélyes, ha valaki túl gyorsan fejlődik a súlyokban, és az izületek még nem szoktak hozzá a növekedő terheléshez. Szerintem itt ilyen veszély nem sok embert fenyeget.
Szancsika: Örülök, hogy írtál újra. Gratulálok az eredményedhez. Jársz már konditerembe?
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Egyetértek Flessel. Nagyon jó kis alakod érhetnél el ha súlyzós edzéseket csinálnál. És a közérzeted is sokat javulna szerintem. Legalábbis nálam sokat segített. Levezetheted a munkahelyi stresszt vele, úgyhogy sokkal nyugodtabb is lehetnél. Na jó nem reklámozom tovább az edzést, a te dolgod eldönteni, hogy akarod-e vagy sem.
-
attilam
őstag
Sajnos tévedésben vagy:
1. A torna milyensége határozza meg, hogy zsírégetésre alkalmas-e, vagy sem. Pl. a felüléstől nem fog eltűnni a hasad, mert az nem aerob mozgás. A futástól sem, mert ott a pulzus túl magas. Egész végig erről volt itt szó, hogy zsírégetésre a legalább fél órán át tartó monoton mozgás, 120-130-as pulzustartományban felel meg.
2. A zsír nem vándorol el, ott marad amíg el nem ég. A szervezeted dönti el, hogy honnan égeti el először a zsírt. Lokális zsírégetés tehát nincs.
3. Az étkezésnek kritikus szerepe van, hiszen hiába mozgol, hogyha a szemét kajákkal arra készteted a szervezetedet, hogy zsírként raktározza a bevitt felesleget. Főleg a cukor+zsír párosítás a legveszélyesebb. Fontosabb alapelvek: Semmi cukor, semmi liszt, minimális telített zsír, ebből következik, hogy semmi tejtermék (esetleg zsírszegény joghurt, vagy kaukázusi kefír még belefér). A zsírbevitel legyen alacsony, a fehérjebevitel magas, a szénhidrátbevitel ne legyen túl kiugró (pontos mennyiség egyénenként változhat) és kizárólag minőségi szénhidrátokból álljon (kivétel a súlyzós edzés utáni állapot, már akit ez érint): rizs: lehetőleg barnarizs, zabpehely, zöldségek, esetleg krumpli, bár ez vitás dolog.
4. Ha keveset eszek, ráadásul ritkán is, akkor belassul az anyagcseréd, és megnő a zsírraktározás esélye.
5. Ne nagyon bízz abban, hogy ha reggel szemét kajákat eszel, akkor abból nem lesz semmi zsír. Tény, hogy reggel a szervezet tápanyaghiányos állapotban van, ezért a bevitt étel nagy része, ennek megszűntetésére fordítódik, de ne hidd, hogy nem zsírosodhatsz.
Tehát jó kaja+jó mozgás együttese eredményezi a sikeres fogyást, amire bizonyíték például Szancsika
. Ez tudom nem könnyű az elején, de hozzá lehet szokni.
Na röviden ennyi, de szerintem már ezeket leírtuk itt jópárszor.
-
-
attilam
őstag
Akkor a Cytogen vaníliás-ananászos fehérjéjét ki ne próbáld, mert annak tényleg fos ize van. Bár lehet van akinek az ízlik. Meg szerencsére ma fogyott el banános ízesítésű ANS Whey Pro. Na ilyet senkinek sem ajánlok. A legrosszabb fehérje amit valaha ittam, minden szempontból (íz, minőség, oldhatóság). Aminek nagyon bejön az íze az a VM35, de hát ez ugye nem éppen diétás ital.
Mod.: Talán próbáld ki a Whey Delite-ot, az direkt finomra készül.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Attól függ mennyit raksz bele. De kb. 15-25 perc. Megkóstolod és tudod, hogy jó-e.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár ezt írtam már egypárszor.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez hihetetlen. Azért ehhez a nőhöz már kell egy jó erős nekrofília is.