Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
KMan
őstag
Mekkora egy allat vagyok, nem tudtam megallni es vettem egy talca Red Bullt

-
KMan
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Igy van, ez nem megoldas... ahogy a pia sem old meg semmit... regen en is ittam egyedul... hal Istennek nalam viszonylag hamar lecsengenek ezek a korszakok... most perpill csak cigi. de az kell, az izet imadom+megnyugtat. majd abbahagyom.
HOLD ON -
KMan
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
Sztem ez nem a drogos topic...
Eláruljam h mi a jó benne? Sírni szeretnél?
Egy kis story: gimiben kezdodott a drogos palyafutás, aztán egy idő után egyesek kiszálltak, mások megmaradtak ''alkalmi'' (heti 2-3 alk) fogyasztonak, megint masok pedig komolyabbb cuccokra mentek ra, és enyhén kisiklott az életük. Néhány haveromról azóta se tudok (és nem tegnap előtt volt) ebben a pillanatban valamelyik kukában feküdhetnek kb. Most komolyan beszélek, de azert nem annyira durva a helyzet mint a filmben. ''Egy kosaras naplója''
Te hogy éreznéd magad, ha egyik este felhivnának azzal a szoveggel hogy az egyik legjobb volt baratodat (akit mar kb 1 eve nem lattal, és nem halottal felole, mert kibasztak a sulibol, es nem tartottatok a kapcsolatot, mert nem eppen elonyere valtozott meg a srac) becuccozva elbaszta a villamos???
Azt hiszem ezzel megis valaszoltam h mi benne a jó. -
KMan
őstag
válasz
Cardinella
üzenetére
alcohol, kávé, fű... ezeket már letettem.
Kialvatlanság, depresszió, szorongás már megvan.
RBt, meg még csak most kezdtem. Félek rákapnék, ugyhogy gyorsan abba is hagyom. -
KMan
őstag
válasz
szancsika
üzenetére
Hát ja, azt mondják eléggé stesszes az egyetemista életmód, a radióban hallottam h kb 4000 magyar egyetemista/foiskolas él altatokon+nyugtatokon, amit ált. a feketepiacon szereznek be, vagy kérnek egypár frankó receptet a csövi Bélától, és nekik az annyira jó. Ez azért elég durva. Azért itt még nem tartok.
Sosem paraztam még ZH-k előtt annyira, hogy be kelljen rá tabiznom, gyógyszerfüggő az tuti h nem leszek. Marad a cigi...
Max bereszelek egy exet red bullba...
-
KMan
őstag
Na hali mindenki!
Jelentem elkezdtem a sulit, ugyhogy kezdek kicsit visszaállni a régi életmódomra.
A csak ásványviz megmaradt, viszont viszek reggelenként a suliba 2 péksutit+1 csokit, sot naponta iszok 1-2 ilyen kávéautomatás vanilliás cukros szart, viszont rohadt jó ize van+kell vmi a cigi mellé, ha már a többiek kávéznak...
Amikor hazamegyek, akkor se figyelek arra, hogy mikor eszem, csak arra hogy mit. Sajna elég sokat kell (ene) tanulnom a ZH-kra meg minden, ugyhogy alvási szokásaim picit megborultak, ami tudom h nem jó. Képes vagyok 16 órákat egyhuzamban aludni, ill.van olyanis h össz alszom 3 mat, és azt is kétrészletben.
edzeni semmi időm sincs, sot meg az esti feluléseket se csináltam már vagy egy hónapja. Ez van. Viszont ezalatt az 1 hónap alatt 1 dkg se jött vissza. Sajna a napi fél doboz piros cigi felment egy dobozra. Alkoholt és kávét még mindig nem iszom, amikor nagyon bedurvulok és nem alszom (értsd. este party, reggel 8 suli)
akkor lenyomok 3 red bullt, ugy viszonylag tudom tartani magam 36-40 órán keresztül, max megáll a szivem.
Ugy érzem régen durvábban éltem, ugyhogy még nem izgulok. Izguljak?
-
KMan
őstag
Hat akkor nem vagom ezt a pisis temat.
Egyebkent nem rolam van szo, hanem egyik lany ismerosomrol, lehet h csak a csajoknal van ilyen? 
-
KMan
őstag
Nem szaradok ki, nem erzem az ajkaimon, meg a boromon, csak annyi hogyha iszok egy pohar vizet, ami nem sok, tehat 3 dl, az MAX 1 óráig marad bennt.
Szval ?
sztem a 3 dl mennyisegbol felkene szivodnia, + akkoris tovabb kene tartani, mert az az 1 ora sztem keves.
Azert THX.
Érted?
(tom h hulyen fogalmazok) -
KMan
őstag
Akkor mi a para ha nem all meg bennem a folyadek (tokmind1hmi) meg fel orara sem?
Felgyorsult anyagcsere? v veseelegtelenseg? (nem vizelettartas - tena lady
) -
KMan
őstag
Na most leirom h nalam mi volt, aztan lehet tapsolni, vagy kioktatni h hulye vagyok

3 honapos periodus alatt nem ettem sokat, es figyeltem is h miaza nemsok, most elkéne kezdeni edzegetni, mert a hasam mar lement (hurrra
) olyan persze nemvolt h eheztem volna, csak nemazt ettem amit addig. Sztem eza lenyeg.
TILTOLISTA: (ezeket kokemenyen betartottam)
-kave
-alkohol
-kenyer, zsemle, kifli, ilyenek
-peksutik
-cukros dolgok (edesseg)
-CH este fele
ITTAM:
-csak asvanyviz
ETTEM:
-zoldseg
-gyumolcs
-csirke
-hal
-sonka
-sajt
-tojás
-kétszersült
-joghurt
-muzli
Kb. ennyi jut eszembe, biztos lemaradt vmi.
Emellett csinaltam minden reggel es este 40 fekvot, es 80 felulest kb.
Mint már irtam eredmény: 3 hónap -20kg, most 70kg/194cm
Kérdés: elkezdek gyurni teremben, meg sportolni, minden, mit kéne meg/mast enni, ezt a feherje turmixot vagy mit
mar irtatok gondolkozom rajta, magyarul a gyuros etrend/italrend miben kulonbozik a dietástól?
Koszi. -
KMan
őstag
válasz
szancsika
üzenetére
Én spec nemadtam fel, csak ugyérzem kezdek átesni a ló másik oldára (legalábbis mindenki aki ismer ezt mondja) ugyhogy vmi uj etrendet kéne összedobni+lejárni gyurogatni, csakhat keves az idom.
3 hónap alatt lement 20 kilo, aztán most kéne vmit változtatni...
194cm/70kg
-
KMan
őstag
Keptelen vagyok letenni a bagot, imadom az izet, ha abbahogyom biztos kajalni fogok helyette, nem akarok visszaszedni...

Olv hsz # 3777 -
KMan
őstag
Sziasztok!
Na most leirom életem rövid történetét, bocs ha hosszu lesz...
Kezdjuk ott, hogy 18 éves vagyok, idén érettségiztem(ez egy kulon vicctörténet
) és tanév elején 90 kiló voltam, mindehez 194 cm vagyok, ugyhogy nem voltam vmi tul jo borben. (ehez a magassaghoz a suly mondjuk meg nem annyira durva, de rajtam háj volt izom helyett) Sportoltam rendzseresen, a mai napig is, ez nalam kb foci a haverokkal (kb heti 2x2óra) és uszogattam, amikor volt idom.
Szval lenyeg a lenyeg, ev elejen hihetetlenul egessegtelenul eltem. Kajaltam ossze-vissza mindent ahogy kell, (zsiros kajak, edesseg,(esténként fél doboz nutella magába) ejjel-nappal, gep elott, suliban,mindenhol...) ehez persze pialgattunk is haverokkal masszivan+bagoztam is szepen (napi 1 doboz piros cigi minima), emellett erosen kávé fuggo lettem, (ami nalam kb napi !!! 1 !!! litert jelentett )aztan amikor eljutottam arra a pontra, hogy mar a focit se birtam fizikailag,foleg a cigi miatt akkor tudatosult bennem hogy valtoztatni kéne... mégsem tettem meg...
A fordulopont nálam idén februárban következett be, amikor beiratkoztam érettségi előkészitőre. Emiatt változott meg az életem. Suli után heti 4 nap 4 órás előkészítőm volt, ami azt jelentette hogy nem rohantam haza, vagy a haverokkal beulni valahova, hanem szepen tanulgattam kb este 8ig. Suli utan és az elokeszito kozott nem ettem semmit, ittam 1-2 kávét
elszivtam néhány cigit, attol nem voltam annyira éhes, és amikor este 9 körül hazaértem még tanulnom kellett (egyrészt másnapra, masrészt az érettségire,) ugyhogy beálltam a korrekt napi 3-4 órás alvásra!
Ezt a kevesebb kaja miatt persze kávéval, redbullal, ilyesmikkel pótoltam az energiát. Nem azért mert vmi gyik stréber lennék, de komolyan tanultam mint a gép
igy háttérbe kerult a kajalas az alvás, ami nemisbaj, viszont jott helyette a kávé, meg a cigi...nem is voltam annyira éhes...igy február és május között sikerult !! tudatlanul !! leadnom 6 kilot, igy lettem 84... regebben is ph-zgattam, és akkor megtaláltam ezt a topicot, és hamár ugyis fogytam meg minden, gondoltam nem hagyom abba.
Májusban megváltoztattam mindent. Áttértem az ásványvizre és csak az ásványvizre, kb 2 hónapja nem ittam kávét, sőt egy korty alkoholt se, nem ettem semmi édességet, kenyeret, tésztát, satöbbi, satöbbi, ahogy az a nagy könyvben meg van irva
Ebédem a csirkemell+ sok zöldség (már nagyon unom egyébként)mellette pedig a sok gyumolcs... És mindemellett megy a sport+otthon is gyurmazok egy picit, (foleg hasra) igy most 74 kilo vagyok, aminek persze nagyon orulok !!!
Azért annyira radikálisan nem nyomom ezt a diéta dolgot, szval ha éhes vagyok eszem, viszont ezzel a vizzel teljesen megkattantam, mert télleg megszerettem, és ha elmegyünk sörözni a haverokkal akkor is csak vizet iszom, persze hulyenek is neznek... Ehez persze az is hozzajárult hogy idokozbe meglett a jogsim (most nem felvagasbol mondom), szval kocsi miatt inkabb hanyagoltam az alkoholt...
Tehát hajrá mindenki, sokkal jobb egésségesebben élni, nekem ez a -16 kilo nagyot dobott az egesz eletvitelemen, persze még van a sörhasból, amit le akarok dobni, de utana megyek a kondiba, és dobálom a sulyokat... uszni viszont imadok, a focit is jobban birom... Anyámék, a batátaim, mindeni tok hulyenek nez, en viszont jobban erzem magam...és ez a lényeg...igy utolag nem is volt olyan rossz év...
Ja és egyvalamiről nem sikerult leszoknom, az a dohanyzas...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Interactive Brokers társalgó
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen légkondit a lakásba?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyebkent nem rolam van szo, hanem egyik lany ismerosomrol, lehet h csak a csajoknal van ilyen?

Láttam a vi*saton...
Különben felénél leálltam volna.