Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
törölt tag
pufirizsa rulez!

ha iszom hozza egy kis vizet is, akkor egeszen ugy erzem, mintha ettem volna valamit.
meddig kell ahhoz visszaolvasnom h megtudjam a porgetos szobabiciklizes miert izomleepites? azr ertem h a zsiregetes szempontjabol a 120-140 pulzus a legjobb, de azon csodalkozom h a porgetes az izmoknak nem jo. max azt tudom elkepzelni h akkora terheles h mar nem jut oda eleg kaja es az izom megeszi sajat magat
de ennek ellentmondanak a bringas edzesek. -
tildy
nagyúr
Nem probléma a cukros ételek elhagyása, hiszen szitne mindig édesítőszert használok..
Cornflakes: nnem tudom mi vna benne, de ha cukros is, akkor is reggel van.
3. mivel egyszerre hozzák ki a kaját, válogathatok melyiket mikor eszem meg... Így alkalmam van estére olyat rakni ami kevesebb szénhidrátot/kalóriát tartalmaz.
ha a lasagnera gondolsz 671es kalóriás kajára, azt meg írtam már, hogy megcseréltem az ebéddel....Tehát délben ettem lasagnet, este meg a husit rattatuival (ami valami lecsoszeru zoldseges izé..)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Miért ? Mert így csak égbe kiáltott szó...
Nem tudom mennyire lehet nekik hinni, de egyrész fincsi kaják, másrészt soka pipihus bennük, harmadrészt meg legalább változatos, negyedrészt (ha hihető a kalóriaérték) szvsz nem is hizlaló kajcsik......
Minden nap nem ehetek csirkemellett rizzsel.
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
hogy utána lehet-e enni attól függ, hogy mit akarsz enni és milyen napszak van.
Mivel általában dután edzek, ezért utána már csak husit eszek zöldséggel.
én közvetlenül lefekvés előtt is szoktam enni/inni fehérjét.
Aha. Akkor tulajdonképpen akkor is ihatok fehérjét, ha nem edzek? -
TexT-BoY
addikt
nem fogyok ez az ÉLETMOD (nem diéta) a pattanások ellen szólt és nem fogytam vele csak éppen nem hiztam szeretném tudni hogy ezt hogyan lehet tovább alakitani hogy ne csak pattanás elleni legyen hanem esetleg foigyasszon is
szerintem nem sith rengeteg faggyutol szabadultam meg és nem olyan gáz a böröm de ez itt off?!:
gondolom neked roacuttan se kelett a kezdetekben a pattanások ellen (mázlista) -
attilam
őstag
A szőlőben glükóz van fruktóz helyett, ezért jobb egy picit. Én nagyon imádom, és szerencsére nem zsírosodok tőle. Mondjuk nem is tudok sokat enni, mert a többiek felzabálják mire odakerülök.

zsoltee10: Ha én 5:30-kor kelnék, akkor 10-körül már a 3. étkezésem lenne. Valamit enned kellene felkelés után egyből, ez nagyon fontos. A zsemle = kenyér, kb. egy kategória, a legtöbb felvágott meg tiszta zsír, egy kevés szójafehérjével, ami nem a legjobb fajta.
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
kinőtted?

van ezen ilyen érzékelő, ami méri a pulzust is? hmm, tetszik, meglátjuk. mekkora doboza van? a chieftec házat is hazacipeltem valahogy Pestről, igaz megfogadtam, hogy soha többé.
most nézem, ezen kézzel kell megtartani magamat, vagy hogyan kapaszkodok azokba a karokba?
nah, én meg azt hittem, hogy ha vacsira szinte csak gyümölcsöt eszek, az ok. pff -
zsoltee10
addikt
nem tudom. mennyit is kérsz érte? hány kg? Pestről hazacipelni egy élmény lenne. beszélek anyuval, szerinted ő is tudná használni (80+ kg)? ez nem ilyen fekvős izé?

attilam: megy mail, köszönöm. fehérjét mit? tojás? azt szoktam, de mi van még ami fehérje, és nem szénhidrát, meg zsír? ja, és ehető.
terem a közelben nem nagyon van, ahhoz utazni kellene, falun lakom.
az utazás a nyári tapasztalatok alapján nem fér bele az időmbe.
így is 6 után értem haza minden nap. gyors gyaloglás, amivel 120-130-as pulzusom lesz? hogyan mérjem a pulzusom? vegyek olyan karórát? -
tildy
nagyúr
Tudom, hogy segíteni akarsz

Hát ráérek, de csak ha nem kell itthonról kimozdulnom. Sokszor éjfélre hajnali egyre érek haza,reggel 10kor kelek, akkor reggeli, na ekkor van kb. 2 szabad órám, mert 1 órakor már fürdök, és indulok melózni .
Szal ha ennyi idő alatt el kéne mennem valahova, az nem fér bele.Nagyon nem.
Egyébként kardiós dologra gondoltál? -
tildy
nagyúr
Most próbáltam lebeszélni erről párom hugát. Ha jól vettem ki a szavaiból atkins diétát nyom, és kb egy-két hét alatt fogyott 3 kilót

Én viszont tegnap csak reggeliztem és ebédeltem, tudom, hogy nem jó így, de így jött össze, akartam én még vacsorázni is, csak már este fél hatkor bealudtam és csak arra kelltem fel kétszer reggel 6ig, hogy kiszaladjak pipilni.
És csak nagyon picit kezdek msot éhes lenni.
Szancsika: tyűha tényleg nem vagy magas, pedig a képeken ez nem is látszik...
ha jól számolom akkor ha minden cm + 1 kiló lehetne, akkor nekem kb 71re kéne lemenni. -
Pompi
nagyúr
''mi a kérdés?''
Talán a #4329 Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Sosem iszik sem kólát, sem szar cukros űdítőket.Sőt tejet sem. Ásványvizet illetve nagyon rostos üdítőket szokott kb hetente egyszer(nagyon finnyás a rostos levekre, nem lehet ám csak 25%-os, mert...).
Ja és Napi 2 liter teát
(azt mondjuk cukorral) vagy ''plusztablettás'' itókát.
Neki az ''edzés'' napi 40 fekvőtámasz + 40 felülés. Én nem is értem hogy hízott el ennyire. Zsíros kaját ugyanis nem eszi meg, a fűszereset megint nem. Régen vastagbélgyulladása volt, azóta kímélnie kell a gyomrát.
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Fene abba a 3 kilóba ha 1 kocka csokitól fennmarad, így is lesz kisunokám ^^
Mozgás megvan, minden nap tolom az ipart, kivéve vasárnap. mert az pihinap. Egyiknap lábedzés hasedzés, másik nap felsőtest, szerdán bicepsz. Nem edzem túl magam nyugi, intenzív és szelektív gyakszikat tolok, valamint nem rohasztom le magam direkt de azért ''dolgoztam''. Na ha az a 3-4 kiló nem megy le akkor maradjon is fenn, azért én még nem fogok pizzázni bánatomban
-
-
-
tildy
nagyúr
Úgy értettem nem meglepő , hogy én sem tudtam jól

-------------------------------------------------------------------------------
annak idején napi 200 felülést nyomtam. Na az meglátszott a hasamon. De msot már nem akarom a gerincem gallyra vágni, ígyis a doki ''megfenyegetett'' , hogy 40 éves koromra púpos leszek
Ja és persze az úszást javasolta( a hátamnak ), de mintha emlékeim szerint az pont az a sport, ami nem nagyon izmosít
Főleg nem ott, ahol nekem kéne.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
bullseye
addikt
mintha az csak úgy ripsz-ropsz menne nekem!
amúgy persze van saját tippem, miszerint a hamburgernél nagyjából bármi jobb (a kínaiban már nem vagyok biztos), és a szénhidrát hiánya is jó dolog, de szeretem a hozzáértők tanácsát kikérni, ahelyett, hogy logikáznék egy olyan témakörben, amit alíg ismerek... -
bullseye
addikt
séta... nyáron nekem az is túl intenzív néha, ha fekszem, de működik az agyam!
amúgy épp most néztem ki egy egész helyes cangát, ami legalább közel van, úgyhogy max elviszem a hátamon hazáig...
a lépcsőzőt már beírtam anno, hogy pontosan milyen Kettler, de vacilálok erősen, mert ezek szerint, ha kinövöm a bicajt, akkor jó lesz az... addig meg elvan szétszedve... ellenben kölcsönadhatom. -
bullseye
addikt
affene, akkor kénytelen leszek saját agyból választani? tuti megszívom...
meg vannak gügye kérdések is: pl. fekvő és sima canga között mi a különbség (előbbi gondolom kényelmesebb...), hát a spiner? lehet azzal alapozni is, és csak utána spinni? és főleg mi jobb, egy elitebb mágnesfékes, vagy egy kevésbé neves ergométer? -
Drótszamár
őstag
Nem vagyok hüje, nem szoktam edzés előtt cukrot enni.
(egyébként meg nem lehet mindenki perfekt hejesíró
)
A kajálást az állóképességnövelésre mondtam, nem a zsírégetésre. A bringázás előtt 3 órával nem eszek szénhidrátot c. dolog is azért van, hogy mire edzeni kezdesz kevés legyen a ''tartalék'' a véredben, és a zsírt kezdjed használni. Amíg van tartalék, addíg ha megszakadsz is akkor sem fog zsír bontódni (de fehérje sem). Csak ha ez elfogyott.
Én úgy vettem észre, hogy ezt nem nagyon szokta senki figyelembe venni. Tesiórán mi úgy tanultuk, hogy az emésztés befejeztével 40 percnyi alacsony intenzitású mozgáshoz elegendő tartalék van (cukor a vérdben + keményítő a májadban).
Természetesen ha már 3 órája nem ettél cukrot és szénhidrátot, akkor ennél jóval kevesebb.
Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de ennek ellentmondanak a bringas edzesek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jézusom... az ilyen zsírszázalék mérős mérleg nem jobb?

![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/videos/edzesek/labhajlitas.gif)
![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/videos/edzesek/labnyujtas.gif)