Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
szancsika
üzenetére
jaja
ez nagyon aranyos:Bővebben: link
és, hogy ne csak offoljak: és mindenki egyen sok-sok gyümölcsöt és zöldséget, de ne egy időben mert akkor meglepetés éri ha még nem próbálta volna
[Szerkesztve]
a francba már a linkel, klikkekel
[Szerkesztve]
szancsika: ugye nem baj, hogy belinkeltem ide?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
hajdinát, kölest bepróbálom. tökőzelék és répa, majd ha csak ettől függ, hogy életben maradok.. de lehet még akkor sem.
''vagy egyél reggelire müzlit amiben mindenféle gabonapelyhek vannak, olajos magvak, esetleg gyümölcs darabkák. kefirrel.''
Szoktam
Ja és köszönöm, hogy leszoktattatok a kenyérről. Hetente(!!!) kb 4-5 szelet rozskenyeret eszem csak meg, fehéret már nem is.
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Na végre ihatóra hűlt a teám. Már lököm is be a Trainspottingot, és tekerek egy nagyot.

''Válaszd az élettet, válaszd a munkát, válaszd a kairriert, válaszd a rohadt nagy tv-t... Kinek van szüksége okora, ha a heroint választotta?''
-
szancsika
tag
válasz
brownus
üzenetére
Bővebben: link
ez regi de mosolygos, megfelel?
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
Tessék megszeretni! én pl. utáltam a tökfőzeléket, ma már azt is megeszem. sok zöldséges cuccot megeszek amit régen még csak nem is ismertem

pl. hajdina, köles. pl. a köles megfőzve, mézzel és kókusz reszelékkel édesítve nagyon finom!
vagy egyél reggelire müzlit amiben mindenféle gabonapelyhek vannak, olajos magvak, esetleg gyümölcs darabkák. kefirrel. -
brownus
veterán
én a vegafoodtól hetente 3x rendelek és azokon a napokon nem eszem húst.
pl. ezen a héten:
Szerda:Mexikói fejtettbab leves-295 Ft
Vegafood burger-350 Ft
Csütörtök: Olasz bazsalikomos paradicsomleves vegyeszöldséggel-295 Ft
Túrós-tejfölös tészta-450 Ft
Péntek:Karfiolleves-295 Ft
Zöldséges rakottrizs füstöltsajttal-495 Ft
ez így kb 2100Ft és meg van három ebédem, a többi napokon meg halas-csirkés főételeket eszem. Én azt mondom, hogy az ebédjén ne spóroljon az ember, hanem akkor ne nasizzon, ne kólát, meg cukros löttyöket igyon hanem vizet!
pl. most is elrágcsáltam 3 db. sárgarépát, nekem ez volt az esti nasi
meg a főzőcskés topikban Kalandor is, én is írtunk le gyorsan elkészíthető (reggeli) ételeket, pástétomokat.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ok megnyugodtam.
Azt hittem agyon zabaltam magam. -
szancsika
tag
orujjetek meren orulok

es nincsenek logo melleim!!! igenis szepek, csak kissebbek, nem fogyam gyorsan nem nyult meg beeee
P -
twollah
nagyúr
Ma kb. 400 kcalt vittem be a szervezetembe az sok vagy keves?
Ezekkel a kcal dolgokkal sosem voltam teljesen tisztaban. -
szancsika
tag
elis felejtettem mondani a 102-es mellbosegem lement 63-ra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Na ja... Meglehet. Viszont én tényleg nem tudom megoldani, (mindennap meg nicn skedvem lemenni vásárolni) , hogy legyen friss kajám, azonkívűl ott van az az eset is, amikor reggel korán jövök melózni, akkor nem tudok hogy főzni...
Ja találtam tkjó édesítőszert: cologran avgy mia neve. Nem nagyon van mellékíze...
Mondjuk úgy látom azért nem nagyon van benne olyan hú de hízlaló kaja, sőt van benne vadrizs, meg izöldmetélt meg ilyen köretek is...
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Az az igazság, hogy ezek a fitness menüs ételek még mindig egészségesebbek, és mondjuk úgy minőségibbek, mint a többi általában menüs kaják. Tehát nem tocsognak a zsírban, nincsenek agyoncukrozva, és ennyi már elegendő is egy étteremnek, hogy a marketing kedvéért fitness menünek hívja az éppen aktuális kínálatát.
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Akkor meg miért vágják át az ember fejét? Jó mondjuk lasagnet is lehet ezer féleképpen készíteni... Meg uyge teát sem midnegy, hogy natúrba vagy édesítővel, vagy pedig cukorral issza az ember...
Nekem a reggelim az egy kefír+ egy győri jó reggelt szokott lenni...
Csrirkemell az szokott lenni, mint írom nem is azzal van bajom
tudod , hogy gondjaim vannak a zöldségekkel is: már nem kívánom az ubit, marad a paprika (meg a kukorica, meg a rizs, emg ezek
)
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
hat nezd... ezeket nem mondanam eppen ''dietas''nak...
szal ha unod a rizst egyel durum lisztbol keszult tesztet, valamikor Agyzuzo mondta h azis tok jo... a csirkemellet partolom, meg a pulykat.
en reggelire mindig joghurtot eszek muzlivel mert tokjo a belmukodesem tole
tizoraira valami gyumolcsot (banant szolot soha) inkabb szilvat kortet almat, meg majd narancsot ha ocso lesz. vagy puffasztott rizs csirkemellsonkaval, vagy valami ilyesmivel. muliszelet, es tarsai.
ebedre csirkemell rizzsel vagy durum tesztaval, sztem siman jo a csalamade csak kovaszos ubi vagy valami ilyesmi hozza. Vagy szoktam lecsosan is, de asszem te azt pont nem szereted.
tizoraira esetleg alma, vagy csirkemellsonka paradicsommal, uborkaval, vagy valami sali (ha dolgozom es van penzem ijenkor szokott lecsuszni a mekis cesar salata), vagy kefir
vacsorara zoldseg, foleg ubi meraz jokis vizhajtos, meg csirkehusi vagy valami, amit epp talalok keves szenhidrattal. sima tojasfehejrebol rantotta csak ugy naturon, csirkehusival...
plusz mosmar van bicajom, utanna nyomok egy kis feherjeturmixot, bar most epp nem merek mer a parom rosszul lett (de ezt nem reklamozom), mivel o nagyobb kicsit mint en nem merek belole inni lehet engem hazavagna... szal majd veszek masik fajtat. -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Hát de a rizsre is ráunok, mint az ubisalira

A másik meg , hogy oké ez egy nap, de a következőn ha megint ugyanez van, akkor az nem jó... Egyébként még mindig jobb ez, mint a melóhelyi kajálda, ahol 600 forintot kérnek minimum a natur pipihusi+rizs kombóért
Ammellett nekem nem nagyon szabad sokmindent bevásárolni a hűtőbe, mert különben egyben felzabálja valaki
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Ennyi pénzből már kaját is adhatnának.
Szóval veszel fél kiló csirke/pulyka mellet, negyed kiló rizst, az kb. 700 forint, és 4-szer ettél! Reggelire meg eszel 5 tojást (kb. 100 forint), egy kis puffasztott rizzsel (80Ft). Ez 880 Ft. Jó még zöldségek is kellenek, de ez sokkal jobb mint a fitness menü.
-
tildy
nagyúr
válasz
szancsika
üzenetére
Szancsi help me! Már nem tudom mti csináljak kínomban .Azon gondolkodom, ha már úgyis gyakran rendelek kaját, akkor olyat kérek, ami jó is nem is drága, emg egészséges is.. .(olyan hülye kaják vannak menzán, ráadásul drágák is
minimum 600 Ft.. Akkor már inkább ez. Tudom, olcsóbb lenne otthon, de se időm se energiám rá. Ráadásul midnen nap újat kitalálni, mit is főzzek, háááát...)
Pl ez: (egyébként ez fitness menü...)
Tízórai:
Mákos rizstészta édesítővel,
Ebéd:
Paradicsomleves, Tengeri halfilé, Petrezselymes burgonya,
Vacsora:
Chef saláta
995 Ft
Tízórai:
Mazsolás túrókrém,
Ebéd:
Provanszi csirkecomb, Ratatouille, Narancslé,
Vacsora:
Lasagne
995 Ft
Tízórai:
Joghurtkrém tejszínes eperrel,
Ebéd:
Zöldbableves, Szezámmagban sült pulykamell, Kukoricás rizs,
Vacsora:
Kakukkfüves kacsamáj gyöngyhagymával, Zöldmetélt
0
995 Ft
Tízórai:
Csicseri borsós pácolt sonkasaláta,
Ebéd:
Csontleves zöldséggel, Vörösboros zúzaragu, Vadrizs,
Vacsora:
Töltött tök
0
995 Ft
Tízórai:
Corn Flakes, Tej, Körte,
Ebéd:
Erdei gombakrémleves, Tárkonyos pulykacomb, Árpagyöngy,
Vacsora:
Füstölt pulykasonka, Paradicsomsaláta
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Valamennyit le fog fogyni az tuti.... De aztán megáll a fogyása mint nekem is
Sajnos én viszont megcsömörlöttem a sok ubisalitól, nem is tudom mit egyek ezentúl vacsira a hús mellé. Mai vacsi , amit kb 10 perc múlva fogyasztok rántott sajt lesz, rizzsel... Sajnos nem tudtam ma mást hozni.... általában kefír szokott lenni, egy kornspitzzel...
Szal segítsetek megint még mindig... Mert már nem emgy le vacsira az ubisali melle husi kombó... De valamit csak kéne enni, ami ráadásul finom is.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
-
attilam
őstag
Jó hogy leírtad ezeket Szancsika, mert egy orbitális leb*aszásra készítettem fel magam, mert eléggé hallatlan ami az elmúlt napokban ment itt a fórumon, de azért leírok egy pár gondolatot, mégha nem is leszek tőle népszerű. Akinek nem inge.... (Neked nem inged!
) Legfőképpen az zavar, hogy idejön egy-két új arc, és többnyire (tisztelet a kivételnek) két varáció lép életbe:
1. Előjön az orbitális, még a Kiskegyed/Tina szintet sem megütő, ''tökönszúrom magam kategóriás'' fogyókúrás tervével, és elkezdődik az észosztás, hogy mindenki azt csinálja, mert ez milyen jó. Le lehet szokni a kajáról ugye kedves Twollah, csak akaraterő kérdése. Hát a levegővételről mért nem tetszik akkor leszokni, az is csak akaraterő kérdése (és hamarabb is lehet fogyni vele). Valóban jó módszer amit kitaláltál, vagy valamelyik észlény kitalált, csináld csak nyugodtan, lassan úgysem lesz annyi erőd sem, hogy ilyen f@szságokat írjál ide. De el lehetne gondolkodni azon, hogy valamilyen szinten felelősek vagyunk a hozzászólásokért, mert sokan innen merítenek ötleteket, és nem mindegy hogy milyen tanácsokat kapnak (különösen vonatkozik a 2. pontban leírt személyekre). És a ''Bízz bennem...'' mondat, hát jobb ha nem bízik benned senki, legalábbis fogyókúrás témában van még tanulnivaló bőven.
2. Hogyan fogyjak le? Tipikus kérdés, ami kb. minden 50. hozzászólás során megjelenik. Csak egy picit kellene visszaolvasni, csak 10 percet rááldozni a témára, mert annyiszor le lett már írva. Még az első hozzászólás is sok információt tartalmaz a kezdetekhez. De ugye kit érdekel hogy le lett írva már 1000-szer, kényelmesebb beírni valamit, aztán valaki úgyis válaszol majd? Nem kellene esetleg visszaolvasni, és a felmerülő kérséket feltenni? Akkor talán nem zuhanna ilyen szinten a fórum színvonala. Ha valaki ennyi fáradságot sem képes venni, az szerintem a büdös életbe nem fog lefogyni, mivelhogy körülberül ennyire érdekli a téma.
Na ez csak az én véleményem, nyugodtan meg lehet kövezni érte. Talán ha moderátor lennék akkor nagyobb súlya lenne a leírtaknak, így csak mindenki gondolkozzon el rajta, ne hagyjuk már hogy béka segge alá süllyedjen a színvonal! -
szancsika
tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
ok ok ertettem

-
szancsika
tag
válasz
twollah
üzenetére
nyilvan
voltam anorexias, nem ettem semmit 35kg-ra fogytam... borzalmas volt, mindez parosult depresszioval.
csak fogyni akartam egy keveset es atastem a lo tulso felere...
nemtudom tudod e hogy mivel jar az ha ilyen keveset eszel... mint testi es psziches szempontbol... nem bantani akarlak, de jobb merlgelni, en tudom, ateltem, es az elensegeimnek sem kivanom.
nagyon megviseli az embert, es az egeszseged mehet ra... egy gyomorfekeljt nagyon nehez elvisleni...
nem az esztetika dolgokrol beszelek, mert kinek mi teccik, van akinek az ha log az emberen a bor (a gyors fogyastol), semmi izom, es a haj nagy resze ottmarad, de ruhaban ez nemigazan laccik csak max annyi h kisebb az illeto, van akinek a feszes bor, keves haj es izmos... szal nem puha...
ez lanyokra es fiukra is igaz...
persze nem akarom megvaltani a vilagot es mindenkit a hejes utra teriteni, mindenki ugy csinajja ahogy akarja... de van itt par pelda az egeseges normalis fogyasrol... azert erdemes atgondolni...nem?
sz: a tojasnak tokjo a feherjetartalma, (sargaja nelkul persze) leht tole fogyni, mert az izom tobb feherjet kap, es kevesbe fogysz abbol, mindenkeppen pozitiv, enis eszek fottojasfeherjet
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
basszus mi van itt?? ujra hodit a tudatlansag

ne egyunk semmit es akkor jol lefogyunk... hah haha hahaha
asszem mar ensenem koptatom a szam... a legjobb lenne frankon elolvasni a topicot (vagy legalabb kozeptajt olvasgatni vagy ijesmi) mielott ijen nagyon jo otletekkel kezdenenek fogyokurazni...
nagy a szam, mer ennek a topicnak koszonhetek -13kg es tokre megerte es en nem kapartam a falat egy fel percig sem
szal erdemes lenne olvasgatni a lustasag es az onsanyargatas helyett... -
twollah
nagyúr
Minden csak akaratero kerdese.
Az alkoholrol, drogrol, dohanyzasrol is le lehet szokni.
Ugyan ugy arrol is, hogy nem zabalja tele magat az ember minden nap.
Hallottal mar olyanrol, hogy az alkoholista, drogos egyre kevesebbet ivott, tolt, es egyszer csak leszokott?
En nem...
Vagy felhagy az ember a dolgokkal, es akar fogcsikorgatva is de kibirja, vagy bele se kezdjen.
Vagy csinalja 100%osan az ember vagy bele se kezdjen!
Nekem ez a filozofiam sok dologban. -
lol
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
Bővebben: link > helyes diéta rész < ezenkívűl nagyon sok cikk van, olvass a témában!
/ tesztoszteron.hu / body.builder.hu /
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
ez a topik is kezd nagoyn komoly lenni.

-
lol
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
inkább az alig evést, megfelelő táplálkozásra modosítanám
pár paprika + 4 hamlett frankó katabolikus dolog, lehet, hogy lemegy rólad a 10 kiló csak annak fele izom lessz... arról nem is beszélve, hogy a testnek még szüksége van azért különböző zsírsavakra + vitaminokra + ásványi anyagokra stb. ezek hiányába sztem Te is tudod mi történik a szervezeteddel!
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ossze fog szukulni a gyomrom, es utanna nem fogok tudni sokat enni.
Csinalom kb 2 honapig, es leadom azt a 10 kilot, ha nem tobbet. -
djinn
csendes tag
jahespersze mozgasi lehetoseg a legkevesebb

-
djinn
csendes tag
szasztok4
segiccsetek lefogyni. most 90kg vagyok 190cm magas es szeretnek leadni egy tizest kb. mi a legjobb megoldas? -
lol
senior tag
válasz
twollah
üzenetére
ez nagyon szegényes így... pl. alapvetően hiányzik a fehérje! gondolom nem izomból hanem zsírból szeretnél fogyni, ha igen akkor ezen a diétán gyorsan vátoztatni kéne > pl.: Bővebben: link mellete meg kardió...
-
Anthony001
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Detto
9550
NEmtom mér lehet.
Egész életemben sportoltam, nyáron tolom az Extrém sportokat, de ilyenkor télen csak itthon ülök, és nem hízok.
Ja valszeg gének -
Motion_Blur
félisten
válasz
Anthony001
üzenetére
Én napi 6 alkalommal kajálok, főleg a délutáni órákban és nem hízok semmit
De miért? Gének?
9550 rulz
-
KMan
őstag
Mekkora egy allat vagyok, nem tudtam megallni es vettem egy talca Red Bullt

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár ezt írtam már egypárszor.
azt az egyet jolenne, roncsa az imidzsem
az egyik legjobb! nem értelek, olyan édes vagy rajta!

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/aktion/action-smiley-018.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)