Hirdetés
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Kozma mester Budapest kiegészítője egyszerűen valami csodálatos mű, már a 2004-ben sikerült olyan kiegésztőt csinálni, ami képes volt tönkretenni a játék élményét.
Sikerült mind a 2 verziót megvennem teljesen jogtisztán, továbbra is így fogok tenni, de tényleg baromi furcsa a programozás efaja módja, egyszerűen nem értem (sok már repülős társammal együtt), hogy miért ennyire FPS zabáló a Bud-scenery. FS2004-ben mi kitaláltunk olyan szinte szükségtelen részletek törlését, amivel az FPS nagyjából rendbejött, szerintem valami hasonló lesz FSX-nél is a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 4800MHz CL40 - 99 hó garancia
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- BRUTÁL AI / VIDEO / WORKSTATION PC RTX 3090 24GB RYZEN 9 7900x 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sikerült mind a 2 verziót megvennem teljesen jogtisztán, továbbra is így fogok tenni, de tényleg baromi furcsa a programozás efaja módja, egyszerűen nem értem (sok már repülős társammal együtt), hogy miért ennyire FPS zabáló a Bud-scenery. FS2004-ben mi kitaláltunk olyan szinte szükségtelen részletek törlését, amivel az FPS nagyjából rendbejött, szerintem valami hasonló lesz FSX-nél is a megoldás.