Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Ok köszi, bár én csak a kisgépes "tanfolyamot" csináltam Rod Machado-val, ez is ott volt. Amúgy nem a bedöntésre gondoltam, ezt külön módszerként írja ő is, hanem csak arra, hogy a "crab" (sajnos nem tudom, ez mi a fene lehet magyarul) alatt a csűrőt is használva forduljunk a szél irányába. Én csak azt nem értem, utána mi jön. A gép döntését megszüntetjük, ha elértük a kívánt irányt, és a rudder-rel tartjuk szélirányban, vagy marad a döntés is. (Szinte biztos vagyok benne, hogy dönteni csak a ráfordulás alatt kell, de akkor sem 100%
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)