Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
válasz
Cypresss #16079 üzenetére
Megnéztem közelebbről a Honeycomb-ot és az tényleg jónak néz ki, mondjuk a beépített swich panel miatt kicsit jobban húzna arra a szívem. Még szebb is, sztem. De az ára...
Egy Saitek yoke system +saitek rudderpedal (aminek az árát én sokkalom.) = 126 880 HUF...
Honeycomb yoke + Saitek Pro Flight Throttle Quadrant (mást nem nagyon láttam) = 134 080... És akkor még nem számoltam hozzá mondjuk a Thrustmaster rudder pedált...
Kérdés: Mennyire lehet nélkülözni a rudder pedálokat a Yoke-k mellett?!
A 2 napja visszatelepített FSX-ben találtam 'autorudder' opciót. Hozzáértő megmondaná hogy milyen mechanikával kezeli azt a program? És akkor ki tudja h FS2020 hogyan fogja, sztem abban is lehet, az avaliablity miatt.)
(nem mondanám h végleg, hanem átmenetileg, mondjuk köv. hónapokban ruháznék rá az együttesen magas árak miatt.)Ui.: A rudderpedal helyhiány miatt már nem annyira aggódom, ugyanis kitaláltam hogy az asztalom alatt van egy deszkarúd alul és mondjuk odarögzítve tárolhatom addig a autóspedált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest