- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Keychron egerek bemutatója
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Nem szabadultok ilyen könnyen. Feltelepítettem a Budapest Airport scenery-t, de nem jelent meg a játékban (mondjuk nem szálltam fel, hogy körbenézzek, de kinézetre semmi sem változott). Aztán nyomtam neki egy uninstallt, és leszedte a teljes flight simulatort. Ilyen van?
Mielőtt azt mondjátok, hogy full béna vagyok (ami lehet, de azért néhány programot feltettem, és webfejlesztéssel foglalkozom) ilyennel még nem találkoztam.
Ha valaki használja ezt a kiegészítőt az elmondaná, hogy hogyan kell normálisan feltenni, melyik könyvtárba kell installálni. Én nem a flight simulatort sem az alap könyvtárba tettem, hanem a d meghajtó flight simulator mappába.
Gondolom emiatt van az a hiba is, hogy a pmdg boeing 737 ngx sem települ, mert nem találja a könyvtárat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Anime filmek és sorozatok
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest